Mijn boeken

Ik haat je (maar niet heus)

Het zit Nicole niet mee. Ze gaat door een moeilijke periode, ze heeft geen geld om boodschappen te doen en tot overmaat van ramp pest haar gemene en arrogante benedenbuurman Edwin haar zo’n beetje dagelijks. Tot ze op een stormachtige avond ineens op elkaar aangewezen zijn, en ze elkaar in een heel ander daglicht gaan zien.

Vul onderstaand formulier in als je mijn gratis e-book Ik haat je (maar niet heus) wil ontvangen. Een heerlijk feelgoodverhaal!

Bij versturen ga je ermee akkoord dat je elke maand de nieuwsbrief ontvangt. Je kunt je na iedere mail weer afmelden!

———————

Kwetsbaar verliefd

Kwetsbaar verliefd

De gedreven, hardwerkende Gia gaat de hele zomer naar Barcelona en trekt in het vakantiehuis van haar vader. Een hele zomer vol zon, cocktails en knappe Spaanse scharrels, dat ziet ze wel zitten! Ze is niet uit op een serieuze relatie. Tot ze de intelligente en Nederlandse student Alex ontmoet, die twee jaar in Barcelona heeft gewoond en bijna afstudeert. Al gauw probeert Gia al die gevoelens van zich af te zetten, want ze valt normaal gesproken toch niet op oer-Hollandse jongens? Al helemaal niet op jongens die jonger zijn dan zij…

Ondertussen wordt ze geconfronteerd met verschillende gebeurtenissen uit haar verleden, waardoor haar relatie met Alex en de band met haar vader onder druk komen te staan. Zal ze zich uiteindelijk toch kunnen openstellen voor de liefde, die ze al lang niet meer heeft gevoeld?

Kwetsbaar verliefd is nu verkrijgbaar in mijn webshop.

———————

Zomerdromen

In juni 2020 is het e-book Zomerdromen verschenen. Een verhalenbundel met allemaal zomerse feelgoodverhalen, die ik samen met 14 andere auteurs heb gemaakt.

Volg Cassie overal en nergens naartoe, met de wereld aan haar voeten. Vind jezelf net als Iris terug op het Italiaanse platteland. Ga lekker mee zwijmelen in de Franse lavendelvelden met Nora en Mandy. Vertoef onder de Spaanse zon om daar net als Liva, Roos en Gia verliefd te worden. Of blijf thuis en ga gezellig mee aan het werk met Lara, Amber en Eline! Misschien vlieg je net als Sascha en Lotte met hun vriendinnen overseas, of ga je met Linda mee voor een zomerflirt op het strand. Of houd je een staycation met een knappe man, net als Manon en Olivia?

De mogelijkheden zijn eindeloos in deze feelgood-verhalenbundel met 15 romantische, grappige en zomerse verhalen!

Zomerdromen is nu verkrijgbaar in mijn webshop of bij Kobo, Apple Books en Bol.com!