Over mij

Hoi! Leuk dat je op mijn site komt kijken 🙂 Je wilt dus wat over mij weten. Nou, hier komt ie:

Ik heb al zo’n volle, donkere haardos sinds 1992 en ben na Venlo, Eindhoven en Castricum met mijn vriend, onze katten en mijn zachte G neergestreken in Alkmaar. Ik ben een vrolijke, rozeliefhebbende en linkshandige multipotential die het liefst het liefst elke dag zomer zou willen hebben, graag sushi eet en naar countrymuziek luistert. En als ik daar niet mee bezig ben doe ik graag chick flicks op Netflix kijken, met andere bloggers/ondernemers afspreken en schrijven. Vooral schrijven!

Laten we het over dat schrijven even wat uitgebreider hebben. Ik schrijf al sinds de basisschool. Of nou ja, toen tekende ik als een echte Picasso de omslag van al mijn potentiële boeken. Gelukkig heb ik het tekenen nu verruild voor het daadwerkelijke schrijven, toen ik (eigenlijk voor school, maar daar werd hij maar 10% van de tijd voor gebruikt) een laptop kreeg en 90% van de tijd verhalen kon typen. Dat was zo heerlijk! Vanaf toen werd het echt mijn passie. Jezelf helemaal verliezen in een eigengemaakte wereld. Letters die uit het toetsenbord rollen. Andere mensen blij en vrolijk maken van mijn verhalen, dat is mijn doel! Mijn eerste echte lange verhaal is nu eindelijk klaar. Het is een feelgood, die hopelijk volgend jaar uitkomt. Meer info vind je onder het kopje auteur.

Sinds begin 2018 heb ik besloten om mijn talent voor taal en mijn passie voor schrijven te combineren en ben ik mijn eigen bedrijf gestart: Liannes Letters. Sindsdien heb ik meerdere boeken en artikelen geredigeerd/gecorrigeerd en schrijf ik verschillende gastblogs, waaronder voor de blogs Love this moment, Strijken is suf en het lees- en schrijfplatform Get inspired by books. Bij die laatste ben ik ook auteur, redacteur en content creator geweest.

Ook help ik (beginnende) schrijvers qua coaching en/of redactie op weg met hun tekst of verhaal. Wil je een verhaal schrijven maar weet je niet zo goed hoe je het aan moet pakken? Ben je bezig met een verhaal maar loop je vast? Of heb je misschien al een verhaal geschreven maar twijfel je over de kwaliteit? Op al die vragen kan ik antwoorden: ik kan je helpen! Stuur me een mailtje en dan kunnen we samen onder het genot van een kopje thee (of een sushidate, doe ik liever!) gezellig daarover brainstormen!

Neem gerust een kijkje op mijn blog of de rest van de pagina’s voor meer (leuke) informatie!