Over mij

Hoi! Leuk dat je op mijn site komt kijken 🙂 Je wilt dus wat over mij weten. Nou, hier komt ie:

Ik ben geboren in 1992 en ik woon samen met mijn vriend, ons konijn en onze twee katten in Alkmaar, als officiële southern girl. Ja, de zachte G zit er nog! Ik zou het liefst elke dag zomer willen hebben, ik draag graag roze en zoete parfumluchtjes en mijn blijheidsgehalte gaat omhoog als ik een kat zie. In mijn vrije tijd doe ik graag sushi eten, rommelmarkten afstruinen, chick flicks op Netflix kijken en lezen in de zon. O, en schrijven natuurlijk. Het belangrijkste!

Dat brengt ons bij het tweede onderwerp. Ik schrijf al sinds de basisschool. Of nou ja, toen tekende ik als een echte Picasso de omslag van al mijn potentiële boeken. Gelukkig heb ik het tekenen nu verruild voor het daadwerkelijke schrijven. Dat is mijn passie. Jezelf helemaal verliezen in een eigengemaakte wereld. Letters die uit het toetsenbord rollen. Andere mensen blij en vrolijk maken van mijn verhalen. Daar geniet ik van, elke dag! Ik ben nu bezig met het finetunen van mijn eerste verhaal, een feelgood, die hopelijk volgend jaar uitkomt.

Sinds begin dit jaar heb ik besloten om mijn talent voor taal en mijn passie voor schrijven te combineren en heb ik mijn eigen bedrijf opgestart: Liannes Letters. Ik heb al meerdere boeken en artikelen mogen redigeren/corrigeren, ik schrijf verschillende gastblogs en ik ben contributor en content creator voor het lees- en schrijfplatform Get Inspired By Books. Ook help ik (beginnende) schrijvers op weg met hun tekst of verhaal voor een redelijke prijs. Wil je een verhaal schrijven maar weet je niet zo goed hoe je het aan moet pakken? Ben je bezig met een verhaal maar loop je vast? Of heb je misschien al een verhaal geschreven maar twijfel je over de kwaliteit? Op al die vragen kan ik antwoorden: ik kan je helpen! Stuur me een mailtje en dan kunnen we samen onder het genot van een kopje thee (of een sushidate, doe ik liever!) gezellig daarover brainstormen!

Neem gerust een kijkje op mijn blog of de rest van de pagina’s voor meer (leuke) informatie!