Over mij

Hoi! Leuk dat je op mijn site komt kijken 🙂 Je wilt dus wat over mij weten. Nou, hier komt ie:

Ik heb al zo’n volle, donkere haardos sinds 1992 en ben na Venlo, Eindhoven en Castricum met mijn vriend, onze katten en mijn zachte G neergestreken in Alkmaar. Ik ben een vrolijke, rozeliefhebbende en linkshandige multipotential die het liefst het liefst elke dag zomer zou willen hebben, graag sushi eet en naar countrymuziek luistert. En als ik daar niet mee bezig ben doe ik graag zelf mijn nagels van shellac voorzien, met andere bloggers/ondernemers afspreken en schrijven. Vooral schrijven!

Mijn boeken

In 2020 bracht ik maar liefst twee e-books en een paperback uit:

  • Samen met veertien andere auteurs maakte ik de feelgood-verhalenbundel Zomerdromen, die verkrijgbaar is als e-book op mijn website en in alle online boekwinkels.
  • Mijn gratis e-book Ik haat je (maar niet heus) die op deze pagina gratis te downloaden is.
  • In oktober 2020 komt mijn debuutroman Kwetsbaar verliefd uit in eigen beheer.

Meer informatie vind je bij mijn boeken.

Begin 2018 heb ik besloten om mijn talent voor taal en mijn passie voor schrijven te combineren en ben ik mijn eigen bedrijf gestart: Liannes Letters. Sindsdien heb ik meerdere boeken en artikelen geredigeerd/gecorrigeerd, zowel voor particulieren als uitgeverijen. Ook heb ik nog een bedrijf, Shine Honey, dat zich richt op (schrijf)coaching en hulp bij uitgeven in eigen beheer.

Neem gerust een kijkje op mijn blog of de rest van de pagina’s voor meer (leuke) informatie!