Diensten

Wil je iets voor me betekenen, is je vraag.

Antwoord: ja, samenwerken doe ik graag!

Ik ben in te huren als ghostwriter of als schrijver voor jouw verhalenserie of platform. Heb jij een verhaal in je hoofd dat smeekt om verteld te worden, maar ben je zelf niet zo’n goede schrijfster of heb je er gewoon weinig tijd voor? Ik schrijf dat boek of verhaal graag voor je! Mijn expertise ligt bij fictie, met name (feelgood)romans. Neem een kijkje in mijn korte verhalen of download mijn gratis e-book om een indicatie te krijgen van mijn schrijfstijl. Weet jij zeker dat mijn schrijfstijl en ik als persoon een match zijn met jou? Stuur me een e-mail en dan gaan we telefonisch even kletsen, zodat ik straks helder heb wat ik voor jou op moet schrijven.

Tarief: €1.000,- per 10.000 woorden.

Ook redigeer en corrigeer ik romans. Heb je al zelf een hele (feelgood)roman geschreven, maar wil je hier nog een extra oog naar laten kijken? Ik let hierbij op taal, grammatica, spelling, interpunctie en lekker lopende zinnen. Zoek je een redacteur voor je werk? Neem dan contact met me op.

Tarief: €7,- per 1000 woorden.

Wil je een wat intensievere kijk op jouw roman? Niet alleen bovenstaande, maar ook dat er gekeken wordt naar het plot, personages, verhaalinhoud, stopwoordjes, schrijfstijl, verhaaltechnische dingen, stijlfouten etc.? Ik werk ook als manuscriptbeoordelaar, en dit doe ik graag voor je! Elk manuscript verdient het om eerlijk en intensief beoordeeld te worden, zodat jij je droom kunt laten uitkomen: het vasthouden van je eigen boek! Ook hiervoor kun je contact met me opnemen.

Tarief: €10,- per 1000 woorden.

Of moet jij nog beginnen met schrijven? Of ben je bezig maar lukt het je niet goed? Ook hier kan ik bij helpen. Ik ben namelijk ook in te huren als schrijfcoach! Bij deze dienst help ik jou op weg met jouw hele idee voor jouw blog, verhaal of manuscript. We gaan door middel van verschillende coachingssessies samen brainstormen over hoe het verhaal gaat lopen, we gaan de personages sterk neerzetten, ik ga je helpen met jouw zwakkere punten en helpen om een echte schrijver van jou te maken! Neem contact met me op en dan ga ik je helpen met het waarmaken van jouw droom om een boek te schrijven!

Tarief: €55,- per uur.

Houd mijn website in de gaten, want ik ben bezig hier coachingsprogramma’s en trajecten in te ontwikkelen! Ben jij de eerste die hier meer over wil weten? Stuur mij een e-mail naar info@liannesletters.nl!

Alle prijzen zijn exclusief btw. Stuur me een e-mail naar info@liannesletters.nl en dan kan ik zien wat ik voor je kan betekenen!

Liannes Letters is gevestigd in Alkmaar onder het KvK-nummer 70634173.

——————————————————————————————————————–

ERVARINGEN:

“Lianne is zó professioneel en vakkundig, maar heeft daarbij ook echt de passie voor het vak waar je als schrijver naar op zoek bent. Door deze redactie is mijn boek naar een hoger level getild en ben ik me nog zekerder over het boek gaan voelen. Ik weet in ieder geval dat Lianne mijn vaste redacteur is en kijk er enorm naar uit om al mijn volgende manuscripten bij haar onder te brengen.”  – Nikki Pommer, auteur

“Lianne was door een goede kennis van mij aangeraden en er was direct een klik. Ik heb veel waardevolle tips van Lianne meegekregen, handig voor mijn 2e boek die al in grote lijnen in mijn hoofd zit. Dat gaat natuurlijk ook naar Lianne zodra dat op papier staat!” – Marlon Brammer, auteur en zelfhulpcoach

“Lianne is een warm persoon. Lianne keek mijn boek na op spelling/leesbaarheid maar redigeerde ook mijn boek! Ik ben erg dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen! Lianne is een echte en eerlijker aanrader als je iemand zoekt om je boek na te kijken.” – Veerle Wagenaar, auteur en zelfhulpcoach

“Samenwerken met Lianne verloopt soepel, professioneel en prettig. Ze komt haar afspraken altijd na en levert goed werk af. Ze heeft enorm veel passie voor wat ze doet en dat zie je in alles terug.” – Jon van der Eerden, Blonde on a Bike