Mijn boeken

E-book: Ik haat je (maar niet heus)

Het zit Nicole niet mee. Ze gaat door een moeilijke periode, ze heeft geen geld om boodschappen te doen en tot overmaat van ramp pest haar gemene en arrogante benedenbuurman Edwin haar zo’n beetje dagelijks. Tot ze op een stormachtige avond ineens op elkaar aangewezen zijn, en ze elkaar in een heel ander daglicht gaan zien.

Vul onderstaand formulier in als je mijn gratis e-book Ik haat je (maar niet heus) wil ontvangen. Een heerlijk feelgoodverhaal!

Bij versturen ga je ermee akkoord dat je elke maand de nieuwsbrief ontvangt. Je kunt je na iedere mail weer afmelden!

———————

Zomerdromen

In juni 2020 is het e-book Zomerdromen verschenen. Een verhalenbundel met allemaal zomerse feelgoodverhalen, die ik samen met 14 andere auteurs heb gemaakt.

Volg Cassie overal en nergens naartoe, met de wereld aan haar voeten. Vind jezelf net als Iris terug op het Italiaanse platteland. Ga lekker mee zwijmelen in de Franse lavendelvelden met Nora en Mandy. Vertoef onder de Spaanse zon om daar net als Liva, Roos en Gia verliefd te worden. Of blijf thuis en ga gezellig mee aan het werk met Lara, Amber en Eline! Misschien vlieg je net als Sascha en Lotte met hun vriendinnen overseas, of ga je met Linda mee voor een zomerflirt op het strand. Of houd je een staycation met een knappe man, net als Manon en Olivia?

De mogelijkheden zijn eindeloos in deze feelgood-verhalenbundel met 15 romantische, grappige en zomerse verhalen!

Zomerdromen is nu verkrijgbaar bij Kobo, Apple Books, Tolino en Bol.com!