Maandoverzicht #9: een heel bijzondere september!

Met mijn debuutroman Kwetsbaar verliefd

O mijn god, wat is september snel gegaan! De eerste maand van de herfst, en zonder twijfel de beste maand van het jaar! Want dit was namelijk de maand waarin de vrachtwagen kwam met mijn boekenvoorraad erin. Het was de maand waarin ik eindelijk mijn debuutroman kon vasthouden. Het was de maand waarin mijn allereerste boek verscheen. Lees hieronder meer over dit bijzondere moment!

Mijn doelen

Mijn doelen voor de maand september waren:

Dat was sowieso Kwetsbaar verliefd naar de drukker sturen. Ik dacht eerst: ik zie wel wanneer ze binnenkomen. Misschien zijn die drukken nog wel helemaal niet goed, moet ik ze terugsturen en moet het weer opnieuw. Maar 23 september, twee weken nadat ik mijn bestelling had geplaatst, kwamen de boeken binnen, sneller dan verwacht. En ze zagen er zo goed uit! Dat waar ik een halfjaar aan gewerkt heb is nu eindelijk een boek, en klaar om met de wereld gedeeld te worden!

Wil je Kwetsbaar verliefd bestellen? Dat kan via mijn webshop, dan stuur ik hem gesigneerd naar je toe! 🙂

Als ik erop terugblik, is het hele maakproces van Kwetsbaar verliefd heel goed gegaan. Alles liep de hele tijd op schema en er zijn, behalve wat problemen met het coverontwerp, verder geen rare dingen voorgevallen, waar ik heel blij mee ben. Dus wat dat betreft kijk ik heel goed terug op een mooi halfjarig-boekproces waar ik met veel liefde en plezier aan heb mogen werken.

Geluksmomenten

Naast dat mijn boek eindelijk verscheen, waren er natuurlijk nog meer leuke gebeurtenissen en geluksmomentjes deze maand:

 • Het openmaken van het pakket en daarin mijn boek dan echt zien liggen. Ik kan je vertellen, dat is echt een magisch gevoel. Wil je zien hoe ik toen reageerde? Check de unboxing-IGTV op mijn Instagram-account.
 • Ik zal je iets vertellen: ik ben een traject ingegaan om mijn ongewenste haar weg te laten laseren. Dus oksels, schaamstreek en benen. De eerste behandeling heb ik 24 augustus gehad, en deze maand merkte ik echt al resultaat. Er blijven echt al plekken kaal. Volgende week is mijn tweede behandeling, het zijn er in totaal 6, waarin steeds 6 weken tussen zitten. Ik kan niet wachten op de zomer van 2021, waarin ik vanaf dan hopelijk de rest van mijn leven scheervrij ben!
 • Ik scoorde een superleuke blouse van Fabienne Chapot op Vinted. Zie bovenstaande foto. Nog nooit heb ik me zo verheugd op een kledingstuk dat eindelijk binnen zou komen!
 • Deze maand had ik twee mooie, inspirerende sessies met mijn business coach. Ik weet eindelijk hoe ik mijn aanbod wil vormgeven. Er komt zoiets leuks aan!
 • En ook heb ik al een geïnteresseerde die nu al niet kan wachten tot mijn aanbod klaar is. Zo leuk om te horen!
 • 12 september was Stefan jarig, en gingen we samen naar de Beekse Bergen. De dierentuin zelf was leuk, maar alleen het aantal mensen dat zich aan coronaregels hield was iets minder. Ik snap het niet, de regels zijn er niet voor niets. We konden ons er groen en geel aan ergeren af en toe. Maar ondanks dat hebben we gelukkig wel een leuke dag gehad met z’n tweeën.
 • Ik ging met een vriendin sushi eten in het lekkerste sushirestaurant van Alkmaar, tenminste dat zei ze. En het was inderdaad echt heel erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar.
 • Ook genoot ik van een heerlijk paar dagen nazomer waarin ik lekker heb gewandeld en in de tuin heb genoten van de zon.
 • Ik las veel boeken uit, meer dan wat ik normaal lees. Dat komt doordat ik een beetje in een zwart gat viel omdat Kwetsbaar verliefd klaar was. Maar daardoor was het wel lekker om me even op iets anders te focussen.
 • Wauw, en het mooiste was natuurlijk de onwijs mooie reacties van iedereen die ik kreeg op het verschijnen van Kwetsbaar verliefd. Er waren zelfs al mensen die het boek hadden binnengekregen en die afgelopen weekend al meteen waren begonnen met lezen! Ook de mooie foto’s die van mijn boek worden gemaakt, het is zo gaaf en ik kan hier van blijven genieten! Bedankt iedereen <3
Mijn doelen voor de maand oktober

Mijn doelen voor de maand oktober zijn eindelijk mijn coachingstrajecten aanbieden. Ik ga adviesgesprekken geven over uitgeven in eigen beheer en een schrijfcursus lanceren. Dat hoop ik deze maand allebei van de grond te krijgen. Yay! Daarbij is in oktober mijn boekpresentatie via Instagram-live en de blogtour, waarin verschillende boekbloggers een recensie schrijven over Kwetsbaar verliefd. Allemaal heel spannend, maar ik heb er heel veel zin in!

Wat was jouw leukste gebeurtenis in september?

Groetjes en een dikke x!

-Lianne

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 1 oktober 2020 / 12:45

  Wat heerlijk om te lezen dat je zo’n fijne maand hebt gehad. En zó tof dat je je eigen boek in handen hebt, heerlijk gevoel! Gefeliciteerd!

  • Lianne
   Auteur
   1 oktober 2020 / 14:33

   Dank je wel! Ja dat was echt een bijzonder gevoel 🙂

 2. 1 oktober 2020 / 13:32

  Wat een fijne geluksmomenten had je in september! Kan mij voorstellen dat je zo super blij bent met je boek. En je blouse is ook super trouwens!
  Mijn leukste gebeurtenis in september was onze vakantie. 🙂

  • Lianne
   Auteur
   1 oktober 2020 / 14:33

   Dank je wel! Jouw vakantie klinkt ook als een heerlijke gebeurtenis! Ik kan me voorstellen dat je daar lekker van genoten hebt 🙂

 3. 12 oktober 2020 / 09:08

  Wat heb je een mooie maand met vooral een onwijs bijzondere mijlpaal achter de rug. Zo’n mooie foto ook bovenaan dit artikel! 🙂 En die enthousiaste reacties – die zijn allemaal enorm verdiend!
  Wat leuk ook trouwens dat jullie naar Beekse Bergen zijn geweest! Wel inderdaad irritant als sommige mensen zich niet aan de maatregelen houden. Ik word er soms ook zo moe van dat het wel lijkt alsof ik op straat om iedereen heen moet lopen omdat anderen niet zomaar een stap aan de kant zetten. Ach, wel weer goed voor mijn stappenteller 😉
  Hoe fijn trouwens dat je straks scheervrij bent. Kan me voorstellen dat dat een heerlijk gevoel is!

  • Lianne
   Auteur
   12 oktober 2020 / 11:01

   Dank je wel, lief! <3
   Ja dat is erg vervelend, als je zelf wel probeert het goed te doen. Maar ach, nu is het weer toch niet zo mooi om ergens naartoe te gaan dus heb ik er ook geen last van 😉 En ja, dat is echt een heerlijk gevoel! Ik merk nu al resultaat dus dat is echt fijn 🙂

 4. 19 oktober 2020 / 12:29

  • Wat fijn dat je boek der is.
  • Veel succes der mee.

 5. 28 oktober 2020 / 14:30

  Gefeliciteerd met je boek meid ! Je blog is altijd super om te lezen ! Wou dat ik zo leuk schrijven kon als jij ! Toppie !

  • Lianne
   Auteur
   29 oktober 2020 / 11:02

   Ahh wat superlief om te horen! Dank je wel! <3 En schrijven is te leren hoor! 😉

 6. 6 november 2020 / 07:53

  Wat een fijne maand en tof hoor, dat eigen boek! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *