Maandoverzicht #7: Jarige julimaand

Binnenland of toch buitenland? Weekendje Baarle-Nassau/Hertog

En weer is er een zomermaand voorbij. De weken vliegen voorbij, maar gelukkig vermaak ik me prima met een boek dat op de planning staat om dit najaar uitgegeven te worden. Ook was ik in juli jarig en heb ik fijn aan mijn boek en bedrijf kunnen werken. Ik vind het heel spannend, maar ik heb er zo veel zin in! En had je het gezien? Vanaf vandaag kun je hem pre-orderen in mijn webshop! Yay 🙂

Hoe is de maand juli voor de rest voor mij verlopen? Je leest het vandaag!

Mijn doelen:

Mijn doelen voor de maand juli waren:

De cover delen van Kwetsbaar verliefd, maar helaas moest dat door wat foutjes uitgesteld worden.  Vanaf vandaag kun je de cover bewonderen op mijn Instagram en mijn webshop! Verder wilde ik alle feedback van de proeflezers verwerkt hebben, en dat is op de valreep gelukt. Het was nog wel een werk, maar gelukkig is het verhaal nu naar de redacteur zodat ik me voor deze maand op andere dingen kan concentreren.

Geluksmomenten:

En natuurlijk waren er een hoop toffe momenten die ik met jullie wil delen:

 • Mijn verjaardag natuurlijk vorige week. Ik heb zoveel leuke berichten gekregen en qua cadeaus ben ik goed verwend. Ik voelde me echt jarig!
 • Een paar leuke schrijfmiddagen gehad met andere auteurs. Heel gezellig en ik kreeg verrassend veel gedaan.
 • Ook heb ik deze maand voor het eerst samengewerkt met mijn Virtual Assistant Lianne. Ja, een naamgenoot. En ze heeft in een maand tijd al zo veel voor me gedaan! Die hele webshop voor me in elkaar gezet en al twee nieuwsbrieven verstuurd. Heerlijk, als ik het zelf moest doen was het allemaal nog niet van de grond. Mijn beste investering ooit!
 • Ik heb een paar gezellige etentjes gehad met vriendinnen en een oud collega. Zo fijn dat dat na al die maanden lockdown weer kan!
 • Stefan en ik speelden deze maand lekker de toerist in eigen land. We zijn een middagje naar Giethoorn geweest en hebben een rondvaart gedaan, heel erg leuk! En vorig weekend zijn we een weekendje naar Baarle-Nassau/Hertog geweest. Even een weekendje ertussenuit na al die maanden thuis zitten is geen straf, en we hebben er heerlijk van genoten (en bourgondisch getafeld)!
 • Ik kreeg ontzettend mooie complimenten over Kwetsbaar verliefd van mijn proeflezers. Ik kan niet wachten om het verhaal dan echt met iedereen te gaan delen!
 • Ook mijn Liannes Letter is een groot succes. Iedereen is hartstikke nieuwsgierig naar het boek geworden! Wil jij ook exclusieve previes en extraatjes over het boek ontvangen? Meld je dan aan in het vak hier rechts 😉
 • Mijn werk in de zorg trekt gelukkig weer een beetje aan. Ik zat weer bijna aan de omzet dan die ik maakte voor de crisis. Wel zo lekker, aangezien ik vanaf september nog maar twee dagen ga werken.
 • Ik kon maar blijven genieten van de cover die eindelijk écht steeds een beetje meer ‘af’ was. Mijn boek kreeg op die manier echt vorm!
 • 31 juli kwam het zomerweer eindelijk weer terug en toen heb ik lekker genoten op het strand en in het water. Hopelijk kan dat heel snel weer 🙂
Wat ging er goed deze maand:

Het onder de aandacht brengen van Kwetsbaar verliefd. Het is zo leuk om te zien dat mensen niet kunnen wachten tot hij daadwerkelijk verschijnt (ik ook niet, ik doe mijn best)! Verder ging het me goed af om me op een taak tegelijk te focussen en niet aan nog meer willen beginnen.

Wat kan ik verbeteren:

Ik ben nog wat te ongestructureerd. Eigenlijk moet ik mijn bureau wat gaan opruimen en me houden aan een strakkere dagplanning. Mooi actiepunt! Ook wil ik wat meer leuke hobby’s en rustmomentjes inplannen. Die laptop wat eerder dichtklappen en ’s avonds lekker een fijn boek lezen of een wandeling maken. Dat schiet er nog te erg bij in.

Mijn doelen voor de maand augustus:

Kwetsbaar verliefd moet deze maand echt klaar zijn voor uitgave. Dan kan het zetwerk van het binnenwerk beginnen en kan het in september naar de drukker! Ook ga ik deze maand een verhaal in opdracht schrijven en heb ik een leuke redactieklus. Ik hoef me dus niet te vervelen!

Heb jij een goede maand gehad? En wat zijn jouw plannen voor augustus?

Groetjes en een dikke x!

-Lianne

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 5 augustus 2020 / 10:26

  Wat een leuk overzicht! Fijn dat jullie een weekendje weg zijn geweest, daar knapt een mens van op haha :D. Heel veel succes deze maand met het afronden van je boek!

  • Lianne
   Auteur
   5 augustus 2020 / 18:09

   Ja heerlijk was dat! Er even lekker tussenuit na al die maanden thuiszitten. Dank je wel, lief! <3

 2. 5 augustus 2020 / 15:02

  Wat een leuk overzicht om te lezen! Heerlijk dat het schrijven/uitgeefproces van Kwetsbaar verliefd zo verloopt! Ik kan echt niet wachten, zo’n boek met mooie omslag moet wel in mijn boekenkast komen natuurlijk 😉

  • Lianne
   Auteur
   5 augustus 2020 / 18:10

   Ahh wat lief, dank je wel! 🙂 Ik ben heel benieuwd wat je ervan gaat vinden 😀

 3. 5 augustus 2020 / 20:01

  Mooi overzicht, leuke dingen heb je gedaan! En wat leuk dat jullie naar Giethoorn geweest zijn, wij willen volgende maand een dagje gaan.

  • Lianne
   Auteur
   6 augustus 2020 / 15:55

   Ja Giethoorn is echt een aanrader.

 4. 6 augustus 2020 / 11:13

  Mooi overzicht en de cover is echt heel mooi geworden! Mag je echt trots op zijn!

  • Lianne
   Auteur
   6 augustus 2020 / 15:56

   Dank je wel! Lief <3

 5. 14 augustus 2020 / 07:50

  Zo te horen was het een hele fijne maand. Mooi ook om te lezen hoeveel je gedaan hebt weten te krijgen, met en zonder hulp van je virtual assistant.

  • Lianne
   Auteur
   14 augustus 2020 / 10:59

   Dank je wel, ja dat was het zeker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *