Meet the Zomerdromen-crew #6: Michelle en Nayana

Je had al kunnen lezen over de verhalenbundel Zomerdromen, die over een paar weken uitkomt als e-book en waar ik de organisator van ben. Samen met 14 andere auteurs heb ik deze bundel geschreven, waar ik enorm trots op ben! Maar misschien vraag je je af: wie zijn die 14 andere auteurs? Tot aan het verschijnen van de bundel laat ik er elke keer 2 aan het woord. Zo kun je ze allemaal wat beter leren kennen. Vandaag is het de beurt aan Michelle Ekermans en Nayana van Gurp!

1: Stel jezelf voor in 3 zinnen:

Michelle: Ik ben Michelle (1987) en woon met mijn gezin en twee katten in Zuid-Limburg. Ik houd van reizen, lezen, schrijven en ben vaak in de keuken te vinden om nieuwe recepten uit te proberen. Naast mijn parttime baan werk ik als freelance tekstcorrector.

Nayana: Mijn naam is Nayana. Ik ben 35 en woon in Hengelo. Ik werk fulltime aan mijn bedrijf Love this Moment waar ik mensen begeleid op het gebied van hun energieën om weer in contact te komen met hun lichaam en intuïtie.

2: Wat heb jij vóór Zomerdromen al gepubliceerd of geschreven?

Michelle: Mijn verhaal in de verhalenbundel Zomerdromen is het eerste verhaal dat van mij gepubliceerd is. Wel blog ik al ruim vijf jaar op mijnreisdoorhetleven.nl over voeding, reizen, boeken en persoonlijke gezondheid. 

Nayana: Van jongs af aan heb ik al een passie voor schrijven. Ik hield dagboeken bij en schreef verhalen en gedichten. Sinds een jaar of zes schrijf ik blogs voor mijzelf en gastblogs voor anderen.

3: Waar gaat jouw verhaal in Zomerdromen over?

Michelle: Mijn verhaal gaat over Lotte en Chantal, twee collega’s die – ondanks dat ze elkaar nog maar nauwelijks kennen – samen een reis maken naar de USA. Ze maken de gekste dingen mee aan de andere kant van de wereld en leren elkaar steeds beter kennen. 

Nayana: Mandy reist af naar Zuid-Frankrijk om de bruiloft van haar zus te vieren. Zonnige zomerdagen, lavendelkleurige heuvels, een prachtig hotel en knappe Franse jongens. De ideale mix voor romantiek!

4: Hoe heb je jouw verhaal bedacht?

Michelle: Ik heb mijn verhaal voor het grootste gedeelte gebaseerd op mijn eigen ervaringen. Die reis heb ik dus écht meegemaakt!

Nayana: De verhaallijn kwam in mij op toen ik het liedje ‘Une belle histoire’ van Paul de Leeuw hoorde. Ik kreeg het beeld van een zonnig landschap in Zuid-Frankrijk en wist dat mijn verhaal zich daar zou afspelen!

5: Wat hoop je met je publicatie in Zomerdromen te kunnen bereiken?

Michelle: Mijn ervaringen op een leuke manier te delen met anderen. Daarnaast heb ik veel geleerd van dit project en heb ik leuke mensen mogen ontmoeten. Hopelijk brengt de toekomst nog meer leuke projecten.

Nayana: Ik vond het vooral een hele leuke uitdaging om mijn eerste korte verhaal te schrijven. Ik heb genoten van het schrijven en hoop dat de lezers gaan wegdromen tijdens het lezen.

6: Wat kunnen we in de toekomst nog meer van jou verwachten op schrijfgebied?

Michelle: Ik ben erover aan het denken een vervolgverhaal te schrijven op mijn verhaal in Zomerdromen. En het is mijn droom om ooit een boek te schrijven. 

Nayana: Ik blijf bloggen en artikelen schrijven en hoop in de toekomst mijn eigen boek te schrijven!

Aanstaande dinsdag komt deel 7, en het laatste deel van het voorstelrondje. Op onderstaande links kun je de andere interviews teruglezen. Ben je al benieuwd geworden naar Zomerdromen? Het e-book is op 1 juni verkrijgbaar bij alle online boekwinkels.

Lees hier het interview met:

Vanessa Gerrits en Liz Hartevelt

Joyce Sikkink en Mirjam Schippers

Darina Nykl en Vivian van Leeuwen

Sandra Kolhoff en Mariska Vermeulen

Nydia Thung en Marleen Ouwerkerk

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. 23 mei 2020 / 16:52

  Echt onwijs leuk dat je alle schrijvers uit Zomerdromen een voor een (of nee, twee bij twee 😉 ) voorstelt! Ik heb net ook de andere artikelen even teruggelezen. Superleuk! Alleen al de korte beschrijving van de verhalen maakt me heel nieuwsgierig 🙂

  • Lianne
   Auteur
   25 mei 2020 / 14:33

   Ja ik vond het ook wel leuk om iedereen op deze manier voor te stellen en zo mensen nieuwsgierig te maken 🙂 Deze week komt het laatste interview! Leuk ook dat jij ook al zo nieuwsgierig bent! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *