Bekendmaking: ik breng een verhalenbundel uit!

Eindelijk is het zover en kan ik het officieel bekendmaken. Ik heb er maanden hard aan gewerkt, en nog steeds werk ik er hard aan om het helemaal klaar te krijgen. Het is een van mijn mooiste en grootste projecten tot nu toe, dus ik kan jullie met trots vertellen: ik ga een verhalenbundel uitbrengen, genaamd Zomerdromen!

15 zinderende zomerverhalen

En dat ga ik niet alleen doen, ik heb nog 14 andere auteurs gevraagd om dit samen met mij te doen. Dit zijn, net als ik, nog vrijwel onbekende auteurs. Sommigen hadden zelfs, behalve blogs, nog helemaal nooit een verhaal geschreven, dus ik vind het heel knap dat ze de uitdaging zijn aangegaan en het toch gedaan hebben.

De reden waarom ik dit heb bedacht, is omdat er zoveel mensen zijn die graag schrijven en het ook goed kunnen, maar het is heel lastig om door te breken in dit wereldje. De aandacht gaat vaak naar auteurs die al bekender zijn. Dus ik wilde iets creëren om die onbekende auteurs een podium te bieden. Zodat zij ook een publicatie op hun naam hebben staan en dit hopelijk in hun voordeel helpt om verder door te breken. En een verhalenbundel was lekker laagdrempelig en niet te moeilijk, aangezien het geen hele roman is.

Het genre moest feelgood worden, het thema moest zomer worden en alle verhalen zo rond de 3000 woorden. Gelukkig vonden de 14 andere dames het een onwijs leuk idee en zo is iedereen aan de slag gegaan. Nu zijn we 15 mooie, zonnige en romantische verhalen verder en kunnen we met trots aan de wereld laten zien wat we geschreven hebben. En dat onbekende auteurs óók kunnen schrijven.

Iets positiefs in deze moeilijke tijd

Ja, en toen brak er een virus uit. Dat had ik nooit kunnen voorspellen toen ik met dit idee begon. Er werd mij gevraagd of het wel zo verstandig is om onder deze omstandigheden een boek uit te brengen. Ik weet juist wel zeker dat het een goed idee is. Aangezien we niets anders meer in het nieuws horen dan tekorten aan mondkapjes, nieuwe besmettingen en verplicht thuiszitten is het ook goed om voor lichtpuntjes, afleiding en positiviteit te zorgen.

Oké, het plan was om Zomerdromen bij mensen in de koffer te laten belanden, voor op vakantie. Maar waarom zou je per se een zomerboek op vakantie lezen? Thuis kun je ook heerlijk wegdromen bij al die prachtige bestemmingen die we hebben beschreven. En voor het lezen of kopen van een boek hoef je de deur niet uit. Heerlijk toch? 15 vrolijke, romantische en zomerse feelgood-verhalen waarin corona even niet bestaat. Want juist positiviteit en vrolijke verhalen, dat hebben we nu allemaal zo hard nodig. Juist meer dan ooit. Dus dit hele idee waar ik aan begon, heeft er nu juist een extra mooie reden gekregen om het te gaan lezen.

Praktische info:

Voor nu komt Zomerdromen er alleen als e-book. Natuurlijk verkrijgbaar bij alle online boekhandels en op onze eigen websites. Eind mei/begin juni gaat hij uitkomen, zodat je in de zomer lekker kunt gaan lezen! Kun je nu al niet wachten? Houd mijn socials in de gaten voor leuk nieuws, de coverreveal en meer leuke info. Zo hoef je niks te missen!

En misschien nog wel leuk om te vertellen: waar gaat mijn eigen verhaal over? Gia, de huisgenoot van Nicole in mijn wekelijkse vervolgverhaal ‘Ik haat je, maar niet heus’ (maar hij is er los van te lezen) trekt de hele zomer in haar vaders vakantiehuis in Barcelona. Ze hoopt er een sexy Spanjaard aan de haak te slaan, maar ineens lijkt een Nederlandse student veel interessanter…

Ben je al benieuwd geworden naar Zomerdromen? 🙂

Groetjes en een dikke x!

-Lianne

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 22 april 2020 / 11:36

  Vet leuk, ik ben zo benieuwd! Vind het idee ook heel leuk en ik ben nu al nieuwsgierig naar de sexy Spanjaard, ohnee, die Hollandse student!

  • Lianne
   Auteur
   22 april 2020 / 12:55

   Leuk dat je zo benieuwd bent! Ik ben benieuwd wat je ervan gaat vinden! 😀

 2. johanna
  24 april 2020 / 11:36

  Leuk initiatief en ben benieuwd naar het ebook. Kijken of ik het ook vanuit het buitenland kan krijgen.

  • Lianne
   Auteur
   24 april 2020 / 22:01

   Dank je! Dat zal vast wel, het is gewoon op internet in alle online boekwinkels verkrijgbaar 😉

 3. 25 april 2020 / 10:32

  Wat een ontzettend gaaf project! Ik ben heel erg benieuwd. Ga de bundel sowieso kopen 😊

  • Lianne
   Auteur
   25 april 2020 / 11:57

   Superleuk! Ahh, wat lief, dank je! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *