Mijn favoriete ontdekkingen van de laatste tijd (2.0)

Het is al een tijdje geleden dat ik zo’n favorietenlijstje heb gemaakt. Hoog tijd voor een nieuwe! Ik geef je vandaag mijn leukste en lekkerste ontdekkingen van de afgelopen tijd, plus een hele bijzondere favoriet!

Beauty

Om make-up of andere beautyproducten geef ik niet zoveel. Maar er is één product waar ik al een tijdje echt bij zweer: de wenkbrauwfiller van Mad 4 eyebrow. Deze heb ik op de huishoudbeurs gekocht met de gedachte let’s give it a shot, maar ik hoef echt geen ander wenkbrauwpoeder meer.

Je brengt het op dezelfde manier aan als dat je lipgloss aanbrengt, maar dan voor je wenkbrauwen. Je wenkbrauwen krijgen er een mooie boost van zonder dat het echt opvalt. En zelfs één dag later en na het douchen kan ik nog zien dat het erop zit. Ik breng hem altijd aan als ik een leuke afspraak heb buitenshuis. Op de foto’s die ik voor deze website gebruik heb ik hem ook op, dan kun je zien hoe het eruitziet.

Ook heb ik eindelijk de perfecte shampoo gevonden voor mijn haar. Omdat ik nogal chronische last heb van roos op mijn hoofdhuid, wilde ik echt een shampoo die daar iets aan zou doen. Veel shampoos die ik gebruikt heb hielpen niet echt, dus besloot ik die van The Body Shop te proberen. Ik wilde graag een shampoo op een wat meer natuurlijke basis, dus ik besloot die een kans te geven.

Hij ruikt naar gember. Dat is een beetje een aparte geur, maar niet smerig of zo. Voor mij gaat het ook om de inhoud, en die inhoud werkt prima! Ik gebruik hem al een halfjaar en merk zeker al een verschil. Ik heb minder last van roos en mijn haar wordt minder snel vet. Tijdens mijn vaste haarwasdagen denk ik nu eerder: o ja, ik moet het wassen vandaag. In plaats van dat ik erom sta te springen omdat het zo vettig begint te worden. Ideaal!

Sinds een paar weken heb ik ook de conditioner erbij gekocht, omdat ik merkte dat de puntjes best wel droog werden. Conditioner is echt een verademing als je lang, dik haar hebt. Het wordt er echt zachter van!

Haar

Wat ook een verademing is voor lang en dik haar, is de roze scrunchie die ik kreeg voor Sinterklaas. Vaak wil ik mijn haar in een knotje wil draaien en zit het net niet mooi genoeg met de kleine elastieken. Dan draai ik dit jaren 90-elastiek eromheen en mijn haar blijft de hele dag lekker strak op mijn hoofd zitten. Heerlijk! Daarbij fleurt de roze kleur mijn verschijning ook een beetje op 🙂

Muziek & tv

Toen ik laatst niet zo lekker in mijn vel zat, hoorde ik het ideale liedje op de radio. Alsof het zo moest zijn. Later op de dag had ik dan eindelijk met veel zoekwoorden gevonden hoe dit liedje heette: Eigenlijk wel, van Paul Sinha. Het is een vrolijk en catchy liedje met een mooie boodschap, namelijk dat je het eigenlijk wel goed hebt zoals je het hebt. Precies wat we in deze tijd zo hard nodig hebben.

Ook staat het tweede seizoen van Sex Education weer op Netflix. Ik kijk niet veel series, maar dit is er een waar ik graag de hele middag voor op de bank zit! Helaas heb je het dan al zo snel afgekeken en moet je weer een jaar wachten op het nieuwe seizoen…

Eten

Dit toetje belandde de afgelopen tijd standaard in mijn winkelkarretje. Witte chocolade, altijd goed! Ik zou zeggen, proef hem maar, dan snap je wat ik bedoel. Natuurlijk wil ik hem niet te vaak eten, maar af en toe genieten mag wel 😉

Drinken

Sinds deze maand heb ik een nieuwe favoriet: namelijk een heel bijzondere thee! Dit zijn theebloemen, een heel uniek concept. Mijn vriendin Angela verkoopt deze sinds afgelopen jaar. Ik mocht verschillende smaakjes en bolletjes meenemen naar huis om ze uit te proberen voor dit blogartikel. Ik kan je zeggen: daar heb ik echt van genoten! En ik geniet er nog steeds van 😉

Angela verkoopt losse theeblaadjes en theebloemen. Bovenstaand zie je de verschillende smaken die ik mocht uitproberen. Een waar feest is dat! De smaakjes die er het eerst aan mochten geloven waren de rozenbloesem en de jasmijnparels, want die ruiken het lekkerst. De overige smaakjes zijn kamille, goudsbloem, vlindererwt (die thee wordt blauw!) en bloemenmix, die een beetje naar Frankrijk ruikt. Heerlijk toch, verschillende soorten thee die ontzettend lekker ruiken, lekker vers is en het ook nog eens goed doet op foto’s? 🙂

Naast losse thee heb ik ook theebloemen mee naar huis gekregen. Dit zijn bloemen die verstopt zitten in speciale ‘bloembollen’, en openklappen in een pot met heet water. Dat is erg leuk om te zien, je ziet de bloem echt tot leven komen. Na een paar minuten wachten komt de bloem uit het bolletje en heb je een prachtige, heerlijke verse bloementhee! En daarbij staat het ook nog eens mooi op je tafel.

Dit is de Hello Happiness thee, een groene thee met de smaak van jasmijn, amaranth en goudsbloem. Deze was zo lekker dat ik de hele pot voor mezelf heb leeggedronken. Je ziet dus, niet alleen staat het mooi, de thee is ook nog eens superlekker! Het is zeker een aanrader om eens zo’n heerlijke thee bij Angela te bestellen. Ik ga er in ieder geval voor de rest van dit jaar nog lekker van genieten!

Wat zijn jouw favorieten van de laatste tijd?

Dit artikel betreft een samenwerking met Bloem in je thee.

Groetje en een dikke x!

-Lianne

Volg:
Share:

4 Comments

 1. 28 januari 2020 / 18:52

  Wat een leuke favorieten, vooral de theebloemen. Het ziet er heel leuk uit zo in je glas en het lijkt me ook heel lekker.

  • Lianne
   Auteur
   28 januari 2020 / 19:32

   Ja het is zeker heel lekker! Het is niet alleen zo dat het mooi is om te zien, het is ook heerlijk om te drinken 🙂 Echt een aanrader!

 2. 30 januari 2020 / 12:31

  Wat zien die theebloemen er inderdaad mooi uit! Een superleuk concept! En sowieso een feestje om te proberen, zo’n theepakketje 🙂 Leuk favorietenlijstje! Wat fijn dat die shampoo en conditioner je zo goed bevallen.
  Een van mijn recente favorieten is mijn nieuw planner. Ik vind hem er leuk uitzien en hij is nog heel handig ook. Verder ben ik gek op mijn nieuwe luchtje van Rituals 🙂

  • Lianne
   Auteur
   31 januari 2020 / 15:08

   Ja dat was echt leuk! Een waar feestje 🙂 Jouw planner en dat luchtje klinken ook superfijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *