Mijn 10 doelen voor 2020!

2020 is begonnen! Ik wens jullie allemaal een gelukkig en mooi nieuwjaar, en dat je voor 2020 nog meer aan je doelen en persoonlijke groei kan werken dan in 2019. A brand new decade is aangebroken en hopelijk gaat het ons heel veel moois brengen! Te beginnen met mijn doelen te bereiken voor dit jaar. Want goede voornemens, daar doe ik niet aan. Ik wil elk jaar iets bereiken en dat kan het beste door doelen op te stellen, die ik in deze 366 dagen kan gaan waarmaken! Welke doelen dat zijn, lees je vandaag!

Voor 2020 wil ik…

1: zorgen dat ik een uitgever vind voor mijn boek.

Dit is waarschijnlijk het belangrijkste doel. Ik was zelfs op Nieuwjaarsnacht helemaal aan de slag gegaan om mijn synopsis helemaal uit te werken (wat een toewijding en motivatie, hè?). Je moet er wat voor over hebben. Maar dat mag ook wel, omdat het al in 2016 was dat ik de eerste letter van dit verhaal op papier zette. Dit mag toch wel echt het jaar worden waarin datgene gebeurt waar ik al die jaren zo hard voor gewerkt heb. Dat boek in mijn handen houden! Nog even doorbijten, afwachten en geduld hebben.

2: van mijn geheim project een succes maken.

Wat dit is, kan ik natuurlijk nog niet vertellen. Maar ik ga ervoor om dit te laten slagen! Ik kan alvast verklappen dat dit het gaafste en meest uitdagende project wordt/is dat ik ooit heb gedaan.

3: Dat ik minstens 5 dames vind voor mijn schrijfretraite.

Dit is een project dat ik zeker wil laten slagen. Hoe gaaf zou het zijn als ik met z’n groep naar de Veluwe kan en al die dames kan helpen bij het realiseren van hun boek? Nu nog alleen dat groepje bij elkaar zien te krijgen. Een mooi doel voor 2020 en ik wil ervoor gaan dat dit me echt gaat lukken!

4: Zorgen voor meer opdrachtgevers.

Dit jaar wil ik eindelijk echt zorgen voor groei van mijn bedrijven Liannes Letters en Shine Honey. Meer klanten, meer diensten, meer samenwerkingen, meer omzet. Ik wil ervoor gaan dat ik de laatste maand van dit jaar al zeker 2 dagen minder in de thuiszorg hoef te werken. Een mooi doel waar ik naar wil streven!

5: Elke maand een blogsamenwerking.

Hoe kun je zorgen voor meer samenwerkingen en meer bekendheid? Door elke maand een samenwerking aan te gaan! Dat kan zowel betaald als met een review van een product. Dit wil ik voornamelijk gaan doen met kleinere ondernemers of ondernemers die net pas gestart zijn, zodat ze door middel van een review van hun product meteen hun bedrijf op de kaart kunnen zetten. Heb jij ook een kleine onderneming, of ben je net pas gestart met ondernemen? Het lijkt me leuk om een samenwerking met je aan te gaan! Stuur me een mail naar info@liannesletters.nl.

6: Elke maand met vriendinnen of met een blogger/ondernemer afspreken.

Iets wat ik dit jaar ook veel vaker moet doen: leuke dingen doen met vriendinnen of met collegaschrijvers of ondernemers afspreken. Je kunt elkaar altijd weer inspireren of iets van elkaar opsteken, dus het is zeker een goed idee om 1x per maand zo’n afspraak in te plannen!

7: Wekelijks gaan sporten.

Ja, dit is echt iets wat ik moet gaan doen, als ik voor een gezonde leefstijl wil zorgen. Ik ben niet iemand die vrijwillig gaat fitnessen of een echt trainingsschema gaat volgen, maar groepslessen, zoals yoga en zumba, vind ik dan wel weer leuk! Het streven is om wat buikvet kwijt te raken en een mooi streefgewicht te behalen van tussen de 50-55 kilogram. Ik ben nu zwaarder. Ik wil niet alleen sporten om wat gewicht kwijt te raken, maar ook om meer conditie te krijgen en sowieso een wat gezonder lichaam, want veel bewegen helpt daar zeker aan mee. Mooi doel en ik ga ervoor!

8: Kijken wat ik kan doen om nog duurzamer/groener te leven.

3-4 keer in de week vegetarisch eten, mediteren en afval scheiden doe ik al, maar ik wil kijken wat ik nog meer kan doen om bij te dragen aan een gezondere en betere wereld. Wat vaker de fiets pakken als ik dicht in de buurt werk, en ik wil ook een keer zo’n nothing-waist-kookcursus doen, waarin er geen voedsel weggegooid of verspild wordt. Als iemand nog meer duurzaamheidstips heeft, hoor ik het graag!

9: Wekelijks tijd besteden aan een nieuwe hobby.

Er zijn nog zoveel dingen die ik wil doen: leren gitaarspelen, tekenen, aquarellen… Ik wil er minstens één keer per week de tijd voor vrijmaken om hier eens voor te gaan zitten. Iets nieuws leren en eens niet bezig te zijn met mijn gedachten, maar gewoon eens lekker in een flow zitten en iets leuks te doen voor mezelf.

10: Proberen 25 boeken te lezen.

Ik stel dat doel elk jaar wel, maar dan haal ik het niet. Elke 2 weken één boek, hoe moeilijk is het? Ik moet ’s avonds eerder mijn laptop en telefoon wegleggen en mezelf dan gewoon eens echt verliezen in een goed boek. Dit jaar wil ik dit doel dan eindelijk écht behalen!

Wat zijn jouw doelen voor 2020?

Groetjes en een dikke x!

-Lianne

Volg:
Share:

18 Comments

 1. 3 januari 2020 / 08:47

  Hele mooie doelen heb je opgesteld die zeker te realiseren zijn. Een van mijn doelen is ook om het boek af te krijgen, mijn blog uitbreiden en ook meer te gaan sporten.

  • Lianne
   Auteur
   4 januari 2020 / 12:32

   Ik hoop zeker dat ik ze kan realiseren! Jij hebt ook hele mooie doelen die zeker wel waar te maken zijn 🙂

 2. 3 januari 2020 / 09:25

  Supermooie doelen heb je opgesteld. Ik wil dit jaar ook wat vaker afspreken met collega-schrijvers, dus wie weet kunnen we wel wat plannen 😉
  Dat duurzame leven is ook herkenbaar voor mij. Ik probeer dit jaar korter te douchen en als ik dan de auto toch moet gebruiken m’n co2 uitstoot compenseren aan het einde van het jaar! En nog wat andere dingetjes 😉
  Succes met je doelen, het gaat vast goedkomen!

  • Lianne
   Auteur
   4 januari 2020 / 12:33

   Dat lijkt me een erg leuk idee! 😀 Dan moeten we binnenkort maar iets gaan plannen!
   Ja, ik wil ook proberen korter te douchen en vaker de auto te pakken. Dat moeten vast wel haalbare doelen zijn toch? 🙂 Ik wens jou ook heel veel succes met jouw doelen!

 3. 3 januari 2020 / 09:58

  Wat een mooie doelen! Afgelopen jaren heb ik best veel boeken gelezen en dat wil ik dit jaar ook graag volhouden. Heerlijk om je af en toe te verliezen in een boek. Mooie doelen heb je voor je onderneming! 😀 Ik wens je alle goeds toe in dit nieuwe jaar!

  • Lianne
   Auteur
   4 januari 2020 / 12:34

   Wat goed dat je de afgelopen jaren zoveel boeken hebt gelezen! Ik wil standaard elke avond gaan lezen zodat ik het ook echt volhoud. Dank je wel, ik wens jou ook de beste wensen voor 2020 en heel veel succes met je doelen en al je leuke plannen! 🙂

 4. 4 januari 2020 / 21:21

  Wat een prachtige doelen! Gewoon voor gaan allemaal, dit wordt jouw jaar!!
  Mijn doelen zijn o.a. ook mijn boek uitgegeven krijgen, het schrijfcoachen goed op poten te zetten en weer meer sporten.

  • Lianne
   Auteur
   7 januari 2020 / 14:06

   Ja ik hoop het ook! Jij hebt ook hartstikke mooie doelen 🙂 Hopelijk kun je die dit jaar allemaal waarmaken!

 5. 5 januari 2020 / 10:18

  Ten eerste een heel mooi en gelukkig 2020 met heel veel liefde, geluk en succes! Wat een mooie doelen allemaal, zowel op persoonlijk vlak als op werkgebied. Ik hoop dat ze allemaal uitkomen en dat het een heel mooi jaar wordt op ieder vlak 🙂 Wat leuk trouwens dat je dat je je meer in duurzaam leven wilt verdiepen. Ik ben daar het afgelopen jaar ook mee aan de slag gegaan en merk dat je met kleine stapjes al best wel veel kunt bereiken 🙂

  • Lianne
   Auteur
   7 januari 2020 / 14:06

   Bedankt lieve Romy <3 Ja ik hoop het ook! Ik ga er in ieder geval voor. Met kleine stapjes komen we er wel 🙂

 6. 6 januari 2020 / 22:12

  Mooie haalbare doelen! Ik wil wel mee naar de Veluwe 🙂

  • Lianne
   Auteur
   7 januari 2020 / 14:07

   Bedankt voor je reactie, wat ontzettend leuk! 🙂 Ik stuur je een mail!

 7. 7 januari 2020 / 16:28

  Mooie plannen heb je, lekker ambitieus maar prima haalbaar. Leuk dat je zelfs op nieuwjaarsnacht nog aan de slag bent gegaan, een goed begin is het halve werk!

  • Lianne
   Auteur
   7 januari 2020 / 16:46

   Ja ik hoop ook dat alles haalbaar is 🙂 Ja ik geef niks om Oud en Nieuw, dus ik dacht, ga lekker met mijn dromen aan de slag!

 8. 10 januari 2020 / 15:24

  Ik wil ook dit soort haalbare doelen gaan stellen, 25 boeken moet te doen zijn maar dat is dit jaar echt TOTAAL NIET gelukt haha

  • Lianne
   Auteur
   13 januari 2020 / 12:29

   Herkenbaar! Om mijn doel te behalen lees ik nu echt standaard (bijna) elke dag, meestal ’s avonds voor ik ga slapen. Dat lukt tot nu toe aardig, dus ik hoop dat ik het volhoud!

  • Lianne
   Auteur
   13 januari 2020 / 12:30

   Dank je wel lieve Ilona <3 Jij ook veel succes met al jouw mooie plannen en doelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *