November: groei en hoogtepunten

November is alweer omgevlogen! Wat gaat dat snel zeg. Dit was een maand waarin ik werkte aan een aantal toffe projecten, ik een superleuk event bezocht en met veel energie allemaal leuke dingen bedacht en deed. Lees mee in dit leuke november-maandoverzicht!

 • Mijn maand begon goed. Waarom? Omdat mijn auto voor het eerst APK-goedgekeurd werd! Een hele opluchting na een vorige auto die constant wat mankeerde.
 • Ik bezocht een aantal theaterconcerten. Zoals het prachtige concert van Ilse Delange en het leuke meezingconcert van Martijn Fischer die allemaal Hazes-nummers ten gehore bracht. Ook al heb ik met het tweede niet zoveel, toch was het een leuke avond!
 • Ik maakte lekkere pompoensoep van onze Halloween-pompoenen. Het was een uitdaging, maar voor een eerste keer was het best goed gelukt!
 • Deze maand mocht ik eindelijk een van mijn feelgood-idolen Jill Mansell ontmoeten op het Zin in Feelgood-event! Hoewel ik eerst niet ingeloot was, kreeg ik toch een mailtje dat ik mocht komen! Ook Jenny Colgan, Lisette Jonkman en Tamara Haagmans waren erbij. Het was een ontzettend toffe middag!
 • Ik at sushi overheerlijke sushi bij een vriendin en we keken een voorspelbare chick-flick. Kortom, precies zoals een vriendinnenavond hoort te zijn.
 • Ook werkte ik veel aan mezelf en deed ik mooie investeringen, zoals de algemene voorwaarden van mijn bedrijf die Esmeralda van Veritas Advies voor me op gaat stellen, en een redactie op mijn bookproposal voor mijn feelgoodroman.
 • Dagenlang genoot ik van een superleuk project waar ik achter de schermen mee bezig ben. Dat zorgde ervoor dat ik met een grote glimlach op mijn gezicht voor mijn beeldscherm zat!
 • Ik heb eindelijk mijn eerste schrijfretreat gelanceerd! Nu kan ik niet wachten om met 7 dames die een boek (willen) schrijven in mei 2020 naar Zuid-Frankrijk te gaan! (Psst! Ben jij die dame? Stuur me gauw een mailtje!)
 • Stefan en ik hebben samen onze hotels geboekt. Dan kunnen we tenminste ergens slapen als we in maart 3 weken door Japan gaan trekken. Ik kan nu al niet wachten!
 • Samen met vriendinnen ging ik naar het supertoffe Chantal blijft slapen-event, van Chantal Janzen. We gingen helemaal volgens de dresscode, met kleurrijke pyjama’s naar de Ziggo Dome voor een heerlijk avondje swingen en foute muziek!
 • Ik kreeg een mailtje met een superleuk voorstel voor een samenwerking van babynamen.nl. Daar kon ik geen nee op zeggen!
 • Ik reisde deze maand tweemaal af naar mijn ouderlijke provincie om daar gezellig met Joyce te eten, een inspirerende lezing van auteur Chantal van Gastel bij te wonen en om met mijn moeder naar een leuke voorstelling van Kiki Schippers te gaan!
 • Ik ging naar een babyshower van een vriendin. En omdat ze het niet meer verwachtte, was ze goed verrast! (En iedereen vond mijn eigen gemaakte pizzakoekjes om te smullen!)
 • Samen met Stefan ging ik naar een feestje van een gezamenlijke vriendin op een wel hele bijzondere locatie: op haar werk op de kinderopvang. Conclusie: heel leuk en origineel!
 • Ik krijg nu echt een mooie, strakke regelmaat in het posten op Instagram. Mijn feed gaat er ook enorm op vooruit, want ik zie al een tijdje (voor mijn doen) een flinke groei in mijn volgersaantallen. Goed bezig!
 • Deze maand heb ik veel moeten lachen om een aantal leuke streken van mijn katten, bijvoorbeeld die van Baco, die een slaapplekje zocht op mijn tassenbende (zie bovenstaande foto).
 • Foute televisie is altijd goed. Vooral als dat een lekker bankhangdagje is samen met je vriend, en jullie samen uren YouTube-filmpjes kunnen kijken. Zoals het nieuwe programma met Bram Krikke & Dennis Schouten, grappige compilaties van Dumpert en de series van StukTV. (#guiltypleasure)
 • Ik kreeg een superleuke Rituals-adventkalender van mijn schoonmoeder. Daardoor maak ik elke dag met plezier een vakje open!

Wat was jouw hoogtepunt van de maand november?

Groetjes en een dikke x!

-Lianne

Volg:
Share:

8 Comments

 1. 4 december 2019 / 07:15

  Een hele mooie maand heb je beleefd. Mooi om te lezen.Japan lijkt mij heel bijzonder. Ik ben heel benieuwd naar je avonturen.

  • Lianne
   Auteur
   4 december 2019 / 16:16

   Ja ik ga daar zeker een verslag van maken! 🙂

 2. 4 december 2019 / 09:21

  Leuk lijstje! Ik heb nu zin in pompoensoep en sushi. Super combinatie, haha! Wat gaaf dat je naar een paar voorstellingen geweest bent!

  • Lianne
   Auteur
   4 december 2019 / 16:16

   Haha, pompoensoep en sushi zijn altijd goed 🙂

 3. 4 december 2019 / 09:50

  Wat een fijne maand heb je achter de rug! Super gaaf de schrijf retreat, wauw <3 En ik ben stiekem wel jaloers op je Rituals adventkalender haha :D.

  • Lianne
   Auteur
   4 december 2019 / 16:17

   Dank je wel! <3 Haha ja, ik ben er ook heel blij mee 🙂

 4. 6 december 2019 / 11:38

  Wat mooi om te lezen dat je zo veel energie haalt uit alles waar je mee bezig bent. Zo tof dat je binnenkort het schrijfretreat organiseert. Echt een geweldige stap! En wat heb je veel groei mogen doormaken de afgelopen maand. Daar mag je echt heel erg trots op zijn!
  Supertof trouwens, die Rituals adventskalender! Ik heb online veel adventskalenders voorbij zien komen, maar die van Rituals is volgens mij wel de allerleukste 🙂

  • Lianne
   Auteur
   6 december 2019 / 16:09

   Ja ik ben ook zo blij met al die stappen waar ik zoveel energie van krijg! En ja, het is echt een feest om elke dag een vakje open te maken, haha! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *