Oktober: groei en hoogtepunten

De maand oktober is alweer voorbij en wat gaat het snel. We hebben nog maar twee maanden 2019! Dat is haast niet voor te stellen, zo snel gaat het. Dit was een maand waarin we non-stop vreselijk weer hadden, ik volop gewerkt heb en aan een aantal leuke projecten heb gewerkt. Vandaag kun je over alle leuke gebeurtenissen en hoogtepunten lezen!

 • Zoals je kon zien heb ik mijn nieuwe bedrijf gelanceerd! Shine Honey, en daarmee ga ik vrouwen helpen hun creativiteit te stimuleren en (terug) te vinden. Ik heb al heel veel leuke plannen in mijn hoofd en ik kan niet wachten om alles te realiseren!
 • Ik hielp een vriendin op weg bij de opstart van haar blog. Altijd leuk als mensen willen gaan bloggen!
 • Deze maand stond in het teken van heel veel concerten! Zelfs wel drie in een week. Ons leven is tenminste niet saai. Vorige week was de laatste van oktober, toen zaten Stefan en ik te genieten bij de comeback van Krezip!
 • Ook bezocht ik een paar leuke events. De pompom party van mijn lieve coach Marloes, een interessante lezing over cybercrime van Maria Genova en de Uitgeversdag van auteur Marelle Boersma. Weer heel veel geleerd en mooie ervaringen rijker!
 • Vanwege een concert in Tilburg hadden we een hotel geboekt in Veldhoven, waar ik een paar jaar geleden nog wel eens kwam om te werken. Nooit gedacht dat ik daar nog eens zou logeren! Ook was het fijn om weer eens in Eindhoven te zijn omdat ik daar toch twee jaar van mijn leven gewoond heb.
 • Samen met vriendinnen kocht ik leuke pyjama’s voor de pyjamaparty van Chantal Janzen, die over een paar weken al is!
 • Ik heb genoten van een paar heerlijke herfstdagen waarin de zon (tussen al dat slecht weer door) soms even te zien was. En ik heb in Veldhoven de grootste verzameling vliegenzwammen bij elkaar gezien!
 • Stefan en ik boekten eindelijk de vliegreis voor onze reis naar Japan. In maart is het al zover!
 • Samen met Aurélie, die ik ken van de workation van juni, ben ik een nieuw traject gestart: ik ga in mei 2020 een schrijfretreat organiseren in Zuid-Frankrijk! Zij als communicatiecoach gaat me helpen mijn ideale klant te realiseren en enthousiast te maken voor de retreat. Met haar fijne tips ben ik al een heel eind op de goede weg!
 • Soms sta ik nog wel eens versteld van mijn kookkunsten! Hoe ik zoiets simpels als AVG en pasta toch heerlijk kan klaarmaken. Misschien zit er toch een keukenprinses in mij verstopt.
 • Ik heb een leuk, kort verhaal geschreven, waarvan ik niet kan wachten hem de wereld in te gooien!
 • Deze maand is seizoen 4 van Riverdale eindelijk weer op Netflix! Ook konden we weer genieten van Zondag Met Lubach en een paar afleveringen van Friends!
 • Ik kocht leuke spulletjes voor de verjaardag van een vriendin en ze was er ongelofelijk blij mee!
 • Deze week liet ik me weer lekker verwennen bij de schoonheidsspecialiste. Ik ben zo blij met de manier waarop zij mijn wenkbrauwen onder handen neemt!
 • Ik heb heerlijk geluncht met een oud-collega die me alle ins en outs over mijn vorige werkplek vertelde.
 • Je had het al kunnen zien: mijn werkkamer is af! En ik ben er zo blij mee! Eindelijk kan ik hier lekker gaan werken en schrijven, waaronder dit artikel 🙂
 • Vanwege het artikel over mijn werkkamer had ik mijn allereerste blogsamenwerking, met Desenio. Dat smaakte zeker naar meer!
 • Gisteren hebben Stefan en ik samen pompoenen uitgehold. Een mooie afluiter van de maand oktober!

Wat was jouw hoogtepunt van vorige maand?

Groetjes en een dikke x!

-Lianne

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 2 november 2019 / 08:04

  Leuk lijstje weer! Wel druk, denk ik, maar toch fijn zo’n maand met concerten en evementen.
  Vorige week zaterdag had ik een jongerendag van mijn werk, waarvoor ik verslag moest leggen in de stories, dat was echt een gave dag. En wat mijn eigen schrijfcarrière betreft vond ik het supergaaf dat ik mijn complete NaNoWriMo voorbereiding afkreeg. En dat dat een stuk sneller ging dan ik in eerste instantie had gedacht.

  • Lianne
   Auteur
   5 november 2019 / 11:03

   Dat klinkt leuk, zo’n jongerendag! En fijn dat je goed voorbereid aan NaNo bent begonnen! Hopelijk ga je die 50.000 aantikken! 🙂

 2. 3 november 2019 / 11:50

  Klinkt als een mooie lijst. En echt bizar hoe snel de tijd gaat!
  Zo onwijs tof ook dat je nieuwe bedrijf nu echt live is, ik ben benieuwd naar je plannen!

  • Lianne
   Auteur
   5 november 2019 / 11:04

   Ja bizar hè, hoe snel die tijd gaat. Dank je! Er komen zeker leuke plannen aan 🙂

 3. 4 november 2019 / 06:53

  Wat een mooie lijst met zoveel leuke dingen. Gaaf dat je naar Japan gaat. En je schrijfkamertje is heel mooi geworden!

  • Lianne
   Auteur
   5 november 2019 / 11:04

   Ja ik ben er zo blij mee 🙂 Het was echt weer een goede, productieve maand!

 4. 4 november 2019 / 17:28

  Wat een mooie maand heb je achter de rug! Zo tof dat je je nieuwe bedrijf nu echt hebt gelanceerd. Ook dat schrijfretreat klinkt onwijs gaaf. Je bent hartstikke goed bezig! 🙂 Hoe leuk trouwens dat je weer even terug was in de buurt van Eindhoven. Ik kan me voorstellen dat het best bijzonder voelt om daar na lange tijd opnieuw te zijn, maar dan voor een leuk uitje in de omgeving.

  • Lianne
   Auteur
   5 november 2019 / 11:05

   Ja ik ben weer lekker energiek en heb veel leuke plannen! Ja het is wel weer leuk om in de stad te komen waar je hebt gewoond. Alsof je toch weer een beetje thuiskomt 🙂

 5. 13 november 2019 / 17:05

  Wat een fijn lijstje! Altijd leuk om even terug te blikken. En oh naar Japan, wat gaaf! Ik ben jaloers haha 🙂

  • Lianne
   Auteur
   14 november 2019 / 11:01

   Ja ik heb er ook heel veel zin in! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *