Inkijkje op mijn bovenverdieping!

Ja, jullie zaten er denk ik al op te wachten: mijn werkkamer. Ik kan jullie mededelen dat hij nu eindelijk af is! Het heeft wat bloed, zweet en opruimwerk gekost, maar dan heb je ook wat. Eindelijk kan ik aan mijn bureau met mijn mooie spulletjes werken. Eindelijk kan ik alles vol trots aan iedereen laten zien! Lees gauw verder voor een virtuele rondleiding door onze slaapkamer en mijn werkkamer.

Slaapkamer

Voor de slaapkamer hebben we voor een blauw thema gekozen. En niet zomaar blauw. Nee, lekker frisblauw, groenblauw en babyblauw. Oftewel: lichtblauw. Samen met ons lichtgrijze laminaat en onze witte meubels geeft het een hele lichte uitstraling in onze slaapkamer.

Voordat we verbouwd hadden, stond het bed een kwartslag gedraaid en hadden we een ingebouwde kledingkast op de plek waar het bed nu staat. Maar omdat Stefan vrij lang is en dus graag een groot bed wilde (vond ik niet erg, hoor), hadden we andere plannen gemaakt. Nu die ingebouwde kast weg is, hebben we veel meer ruimte in de kamer en is dit echt een leuk slaaphoekje geworden. Ikzelf heb er een hekel aan als het bed zo’n beetje 90% van je hele slaapkamer in beslag neemt, maar dat is nu gelukkig zeker niet het geval.

We hebben de muren opgefleurd met wat leuke fotolijstjes en schilderijtjes. De twee posters op de muur zijn van Desenio, die ik samen met de zwarte lijsten mocht ontvangen voor dit artikel. Ze passen goed bij de slaapkamer en geven net even iets meer decoratie. Ik wilde graag posters uitzoeken de mooi in onze kamer zouden passen en waar Stefan ook blij mee zou zijn. Dit zijn de posters met de namen Line Heart en Mint Bike.

Het enige wat niet helemaal blauw is, is dit zithoekje (lees: kleding-op-stoel-gooien-hoekje). Mijn opa heeft de stoel en het krukje nog voor me opgeknapt. Hij was stoelenstoffeerder van beroep dus wij hadden altijd mooie en originele stoelen gemaakt door opa in huis. Ze zijn alles wat ik nog van hem heb, dus ze zijn me heel dierbaar en ik doe ze ook echt niet weg. Vandaar dat ik het ook niet erg vind dat dit niet helemaal blauw is. 🙂 In het midden staat mijn oude nachtkastje met wat decoratie, die vond ik wel leuk voor de sier.

Werkkamer

Roze, roze en nog eens roze! Dat was het eerste dat er door me heenging toen we deze kamer gingen opknappen. Ik ben ongelofelijk blij met het resultaat. Een roze huis is als je met je vriend samenwoont geen optie, maar daarom ben ik blij dat ik deze kamer wél naar mijn eigen stijl kon inrichten. Dat werd dus, jawel, heel veel roze, een klein beetje goud en een meisjesachtige touch! Ik weet zeker dat er mensen zullen zijn die zeggen: ‘Jezus, wat een zoetigheid. Hoe oud ben je?’ Maar daar trek ik me lekker niks van aan. Ik doe wat ik mooi vind en waar ik blij van word!

Mijn werkkamer is zoals je kunt zien niet alleen voor te werken. Het wordt weer winter dus de zonnebank mag straks weer lekker haar werk gaan doen! Ik kijk er nu al naar uit, een wekelijks ontspan-avondje op mijn eigen kamer!

Deze posters zijn ook van Desenio. Zoals ik al zei, mocht ik deze samen met de lijsten uitzoeken voor een samenwerking. Wat een feest was dat, roze posters uitzoeken! Ik heb gekozen voor (van links naar rechts): Sprinkle Heart, Pink Peonies No1, Watercolor Heart, Alley of Polignano en Birds on Line.

Bij de meeste mensen zie je waarschijnlijk drie witte muren en één gekleurde muur. Ik dacht: weet je wat, ik doe het eens andersom. En het heeft verrassend goed uitgepakt! De gouden stippen heb ik er tijdens een creatieve bui zelf opgeplakt. Dat heb ik puur op gevoel gedaan en ik ben erg blij met het resultaat!

De lamp bovenin heb ik nieuw besteld. Ik had eigenlijk een hele mooie kroonluchter, maar als ik die aanzette knipperde die zo hevig dat je daar spontaan epilepsie van kon krijgen. Op internet kwam ik deze tegen, die ook meteen in mijn straatje paste. Het was een hel om hem in elkaar te zetten en op te hangen, maar hopelijk heb ik er nu jaren plezier van.

Ik ben ontzettend blij met dit kantoorhoekje! Op mijn boekenkast zal ik in een ander artikel wat dieper ingaan, maar hier zien jullie alvast hoe het eruit ziet. Ik vind dit hoekje een gezellige, kleurrijke boel geworden en ik kan niet wachten om heerlijk aan mijn bureau te schrijven, opdrachten te maken of videocalls te hebben!

De gitaar vind ik erg mooi staan in deze hoek. Nu alleen nog tijd vinden om hem daadwerkelijk te bespelen. Op de vensterbank heb ik ook wat leuke atributen neergezet, anders vond ik het zo kaal. Het schilderij met de roze bloemen heeft lieve Nydia vorig jaar voor me gemaakt toen ik een winactie van haar gewonnen had. Ik ben er nog steeds heel blij mee en het heeft dus ook een mooie en prominente plek in deze kamer gekregen!

Natuurlijk zal ik in de loop der tijd nog wat dingen veranderen of aanvullen, maar ik ben hartstikke trots op het eindresultaat. Hopelijk kan ik nu veel mooie boeken schrijven, eindelijk gitaar leren spelen, leuke klanten ontvangen en lekker ontspannen in de mooiste kamer die ik ooit heb gehad!

Heb jij ook een eigen werkkamer?

Groetjes en een dikke x!

-Lianne

Dit artikel betreft een samenwerking met Desenio.
Volg:
Share:

12 Comments

 1. 28 oktober 2019 / 19:20

  Wat is het mooi geworden zeg! Je werkkamer is echt helemaal jou met de prachtige roze muren, de vrolijke stippen en de gave boekenkast vol mooie boeken en andere leuke decoratie. Zo mooi ziet het eruit! Ik kan me voorstellen dat je hier met heel veel plezier werkt (en zont).
  Ook jullie slaapkamer ziet er prachtig uit. Wat een fleurig kleurtje, dat blauw!

  • Lianne
   Auteur
   30 oktober 2019 / 12:46

   Bedankt voor je lieve reactie! Ik ben er ongelofelijk trots op 🙂

 2. 28 oktober 2019 / 19:32

  Wat is het mooi geworden, zeg! Dat blauw van de slaapkamer geeft een rustige uitstraling. En je eigen werkkamer is ook supertof! Echt helemaal jouw stijl!
  Ikzelf heb ook een eigen werkkamer, maar omdat het huis van mijn ouders is, mag ik niet zelf de muren ineens een ander kleurtje geven. Dus is alles wit. Geeft niet, want daar past ook alles bij 😉

  • Lianne
   Auteur
   30 oktober 2019 / 12:47

   Bedankt voor je lieve reactie <3 Haha heel herkenbaar, dat als je thuis woont je je aan moet passen naar wat je ouders op de muren willen 😉 Dat is echt een voordeel van op jezelf wonen. Nu kan ik alles inrichten zoals ik dat wil 🙂

 3. 28 oktober 2019 / 19:33

  Wauw! Knap. De stoel en het krukje die zijn opgeknapt door je opa vind ik enorm mooi. En iedereen heeft gewoon zo’n stoel nodig om kleding op te gooien 😉 Ik ben ook fan van de roze kamer en de gouden stippen op de muur daar. Leuk gedaan. Naar het artikel over je boekenkast kijk ik trouwens nu al uit!

  • Lianne
   Auteur
   30 oktober 2019 / 12:48

   Bedankt voor je lieve reactie! Dat artikel zal er ook snel genoeg komen 😉

 4. 29 oktober 2019 / 10:45

  Wat is het resultaat mooi geworden. Een heerlijk plekje om te werken en te ontspannen. Heel leuk gedaan. Ik ben heel benieuwd naar het artikel over je boekenkast 🙂

  • Lianne
   Auteur
   30 oktober 2019 / 12:48

   Bedankt voor je reactie en dat je het zo mooi vindt! Dat artikel komt binnenkort online 😉

 5. 29 oktober 2019 / 17:13

  Wauw wat is het mooi geworden! Ik zag in je Stories al wat foto’s voorbij komen, maar zo in het groot op je website ziet het er nog gaver uit. Ik vind je boekenkast ook echt super gaaf ingericht!

  • Lianne
   Auteur
   30 oktober 2019 / 12:49

   Dank je wel! Fijn dat je het zo mooi vindt 🙂 Ja ik ben er ook heel blij mee! Het enige wat nog mist zijn mijn eigen boeken, haha 😉

 6. 6 november 2019 / 16:54

  Wat een prachtige resultaten heeft de metamorfose opgeleverd! Vast heerlijk om nu je terug te trekken in je nieuwe werkkamer!
  Ik ben ook al benieuwd om meer te vernemen over je boekenkast.
  De slaapkamer is ook heel mooi. Lekker frisse kleuren! Zo speciaal, de stoeltjes van je opa. Kan me voorstellen dat je ze heel erg koestert.

  Ik heb ook een eigen werkkamer, met twee grasgroene en twee gebroken witte muren. Toepasselijk als je tuinen ontwerpt 😉

  • Lianne
   Auteur
   7 november 2019 / 17:27

   Ja ik ben er zo blij mee! Het is echt heerlijk om hier te werken 🙂

   Jouw werkkamer klinkt ook erg leuk en lekker fris! Hopelijk kun je daar ook elke dag lekker aan de slag 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *