Terug van een maand vakantie! Hoe was het?

In het zonnige Barcelona!

Hallo, ik ben weer terug van weggeweest! Mijn eerste vakantiedag voelt eigenlijk pas alsof het gisteren was, zo snel gaat zo’n maand voorbij. Maar wat heb ik een fijne maand gehad! Ik heb echt goed uit kunnen rusten, ik heb veel nieuwe dingen opgestart en oude dingen opgepakt, en ik heb echt het gevoel dat ik heerlijk productief ben geweest, naast dat ik natuurlijk ook nog op vakantie ben geweest! Deze keer geen specifiek maandoverzicht. Vandaag lees je allemaal hoe september, mijn vakantiemaand, eruit heeft gezien.

 • Planning! Ik begon mijn vakantie met, jawel, elke dag een planning! Nu denk je: een planning tijdens je vakantie? Ja, het werkte verrassend fijn. Zo had ik ook echt het gevoel dat ik ook echt iets deed in plaats van alleen maar luieren. Daardoor ben ik echt verrassend productief geweest. De eerste twee weken kon ik deze planning mooi strak aanhouden, daarna ging ik op vakantie en is die planning een beetje blijven liggen, maar deze ga ik nu na mijn vakantie weer oppakken!
 • Ondernemen! Ook ben ik nog lekker bezig geweest met mijn onderneming, want dat voelt gewoon echt niet als werk. Ik had veel leuke afspraken staan met andere ondernemers, video calls gehad met mijn coach en verschillende bedrijven gemaild en kennissen benaderd voor leuke samenwerkingen! Hier hoop ik binnenkort meer over te delen.
 • Ontspanning! Deze maand stond elke dag steevast 5 minuten mediteren op de planning. Daarnaast ben ik in de eerste week van mijn vakantie naar de schoonheidsspecialiste en pedicure geweest. Een heerlijk luxe verwenmoment wat ik eigenlijk veel vaker moet doen!
 • Aan mezelf werken! Dat helpt al heel goed met mediteren, maar ook ben ik bezig met een coachingstraject, wat me een mooi inzicht geeft over wie ik ben en welke kant ik op wil. Hier ben ik de afgelopen weken mee bezig geweest. Ook ga ik een heel leuk pilot-traject volgen waar ik binnenkort iets heel leuks over kan delen! (hint: het heeft alles met schrijven te maken!)
 • Opruimen en schoonmaken! Ja, schoonmaken! Zelfs dat heb ik gedaan! Ook al is het niet mijn favoriete klusje. Heel ver met opruimen ben ik nog niet gekomen, maar mijn werkkamer begint steeds meer vorm te krijgen! In een creatieve bui had ik gouden stippen op de muur geplakt om te versieren, en ik ben er nog steeds trots op hoe (bijna) recht is alles geplakt had!
 • Leuke uitjes! Wel zeker 3 concerten gehad afgelopen maand! Toevallig had Stefan kaartjes gewonnen voor een concert, de dag voordat we op vakantie gingen. Dat was extra feest! Ook heb ik een gezellige high tea gehad met vriendinnen, gezellige middagen gehad gehad met Giovanna en Romy en hebben we Stefans verjaardag gevierd.
 • Nieuwe uitdagingen! Deze vakantie ben ik eindelijk, na jaren, weer eens begonnen met tekenen! Ik heb verschillende YouTube-tutorials opgezocht en op sommige creaties was ik best trots! Ook heb ik lekkere, nieuwe gerechten uitgeprobeerd, zoals een yummy curry uit een verspakket die goed geslaagd was, en heb ik allemaal voorbereidingen getroffen voor mijn allernieuwste bedrijf Shine Honey (later meer hierover)!
 • Op vakantie! Behalve productie zijn en aan mezelf en aan mijn bedrijven werken, hebben we ook een week heerlijk genoten op het Spaanse vasteland. Als ik nu naar buiten kijk, heb ik spontaan zin om weer terug te gaan. Wat een heerlijk weer hebben we gehad en wat hebben we genoten van al het prachtigs dat Spanje te bieden heeft! Een aparte vakantieblog volgt nog.
 • Weekendje weg! Met een tikje minder mooi weer, gingen we afgelopen weekend, twee dagen na onze terugkomst uit Spanje op familieweekend. Met Stefans familie zijn we naar Moviepark Germany geweest. Wat ik al zei, het weer was helaas niet al te best, maar gezellig was het wel! Mooie afsluiter van 30 dagen even niet werken!
 • Genieten! Maar het was vooral heerlijk om van al die vrijheid en leuke dingen te genieten en te beseffen hoe fijn mijn leven eigenlijk is. Ik ben nog niet daar waar ik wil zijn, maar de weg er naartoe is net zo om van te genieten als de eindbestemming zelf! Het was fijn om dat deze vier weken onder ogen te zien.

Waar ben jij afgelopen maand mee bezig geweest?

Groetjes en een dikke x!

-Lianne

Volg:
Share:

16 Comments

 1. 2 oktober 2019 / 09:05

  Een maand vakantie, lekker hoor! Je hebt ‘m goed besteed. Ik ben de afgelopen maand gewoon aan het werk geweest. Ook leuk ๐Ÿ˜‰ En ik heb wat leuke dingen gedaan en veel lekkers gebakken.

  • Lianne
   Auteur
   2 oktober 2019 / 11:36

   Ja dat was heerlijk! Jouw maand klinkt ook hartstikke leuk ๐Ÿ™‚

 2. 2 oktober 2019 / 19:23

  Het klinkt heerlijk. Enne… ik had in mijn vakantie ook een planning hoor, voor je gevoel gaat anders zo snel voorbij zonder dat je echt iets nuttigs doet. Ik ben benieuwd naar je vakantieblog. Ik herinner me de blogs over Amerika nog en die waren heel leuk ๐Ÿ™‚
  September ging bij mij eigenlijk een beetje snel voorbij, gedoe op m’n werk en te weinig geschreven. Maar ik vond eindelijk mijn liefde voor schrijven weer terug, dat kwam ook omdat mijn boek uitkwam. Nu hoop ik dat oktober een fijne maand gaat worden, voor zowel mezelf als jou ๐Ÿ˜‰

  • Lianne
   Auteur
   3 oktober 2019 / 13:56

   Ja dat klopt helemaal! Anders krijg je nog niet echt het gevoel dat je iets gedaan hebt. Bedankt voor je compliment! Leuk dat je de Amerika-blogs zo leuk vond ๐Ÿ˜€

   Fijn dat je nu weer je liefde voor schrijven weer terug hebt gevonden! Het is zo heerlijk om een productieve maand te hebben waarin je lekker veel kunt schrijven. Superleuk ook dat je boek nu uit is! ๐Ÿ™‚

 3. 2 oktober 2019 / 20:26

  Je hebt de maand heel mooi besteed; het klinkt heel uitdagend en fijn allemaal. Ik ben heel benieuwd naar je vakantieblog. Ik heb deze maand niet veel gedaan, wel twee weken met vakantie ๐Ÿ™‚

  • Lianne
   Auteur
   3 oktober 2019 / 13:56

   Heerlijk dat jij ook twee weken vakantie hebt gehad! Ik heb genoten van jouw Gran Canaria foto’s! ๐Ÿ™‚

 4. 3 oktober 2019 / 08:53

  Wat een mooi artikel en wat prachtig om te lezen hoe erg je hebt genoten van de vakantie! Zowel van jullie verblijf in Spanje als van de dingen die je voor jezelf en voor je onderneming hebt gedaan. Zo’n rustigere periode kan wat dat betreft echt helpen om even stil te staan en mooie plannen te bedenken en waar te maken. Zo te horen heb je dat volop kunnen doen ๐Ÿ™‚ Ik las op Instagram al over je nieuwe bedrijf. Superstoer en een heel mooi concept!
  Hopelijk kun je het heerlijke vakantiegevoel nog even vasthouden, ondanks dat het weer hier niet helemaal is zoals in Spanje ๐Ÿ˜‰

  • Lianne
   Auteur
   3 oktober 2019 / 13:59

   Dank je wel! Het klopt helemaal wat je zegt, een tijdje zo’n rustige periode helpt je echt enorm lekker aan nieuwe dingen te werken en even lekker helemaal je hoofd leeg te maken en nieuwe energie op te doen. Dank je wel voor je lieve compliment over mijn bedrijf ๐Ÿ˜€ Ik heb er ook enorm veel zin in!

 5. 4 oktober 2019 / 08:20

  Heerlijk, zo’n productieve maar ook ontspannende maand. Vaak krijg je net veel meer klaar op die manier dan het alsmaar doorgaan en stressen (oja, dat heb ik dus afgelopen maand gedaan op een midweekje Limburg na, werkt niet dus, echt niet).
  Ik kijk al uit om meer te lezen over het ondernemen en het werken aan jezelf en natuurlijk over je nieuwe bedrijf!

  • Lianne
   Auteur
   4 oktober 2019 / 23:36

   Het klopt helemaal dat je minder gedaan krijgt als je maar een weekje vrij hebt, dan ga je inderdaad alles in die 7 dagen proppen om alles gedaan te krijgen. Nu kon ik het gelukkig lekker rustig aan doen ๐Ÿ™‚ Leuk om te horen dat je benieuwd bent naar al mijn plannen!

 6. 6 oktober 2019 / 16:10

  Klinkt als een heerlijke vakantie. En je bent niet de enige die ook in de vakantie een planning maakt :). Ik leef op planningen en lijstjes, haha.

  • Lianne
   Auteur
   7 oktober 2019 / 11:41

   Heerlijk is dat hรจ? Het gevoel dat je echt iets gedaan hebt ๐Ÿ™‚

  • Lianne
   Auteur
   13 oktober 2019 / 10:47

   Ja was echt even genieten en heerlijk tot rust komen!

  • Lianne
   Auteur
   21 oktober 2019 / 21:18

   Ja het was zeker heerlijk! ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *