Augustus: groei en hoogtepunten

Augustus is ook alweer omgevlogen! Helaas is de zomer alweer bijna voorbij, maar gelukkig heb ik behalve werken ook nog veel leuke dingen gedaan en genoten van het lekkere weer afgelopen week! Benieuwd wat ik allemaal heb uitgespookt deze maand? Je ziet het in weer een mooi maandoverzicht!

De Wasbar in Antwerpen
 • Ik heb een aantal leuke liedjes (her)ontdekt. Een aantal die ik nog niet kende en een aantal die ik nog van vroeger kende. Zo leuk om die ook weer eens te luisteren!
 • Stefan en ik genoten van ons weekendje Antwerpen. We hebben veel gezien en heerlijk genoten.
 • Ik heb mijn domeinnaam en KvK-registratie geregeld voor mijn nieuwe bedrijf. Meer info komt na mijn vakantie!
 • Onze kat Baco kwam gelukkig dinsdagochtend vroeg weer terug nadat we zondagavond terugkwamen van Antwerpen en hij nergens te bekennen was. Gelukkig maar! Waarschijnlijk was hij al die tijd naar ons op zoek geweest. De lieverd! Maar wij waren wel heel erg ongerust. Gelukkig kwam hij dinsdagochtend voordat ik naar mijn werk ging weer terug!
 • We konden eindelijk onze limited edition borden van een Albert Heijn-actie ophalen, waar we al een halfjaar op hebben gewacht. Ze zijn mooi, dus het was het wachten wel waard!
 • Lieve Nadia kwam langs voor een schrijfcoaching die ze van me te goed had. Het was leuk om haar op weg te helpen!
 • Het weekend dat het zo stormde heb ik heerlijk ’s avonds even buiten gezeten en gemediteerd. Wat was dat heerlijk! Lekker alles loslaten en de wind tegen mijn lichaam voelen.
 • We ontdekten een grappige reeks van het kanaal StukTV op YouTube. Het heet Puberende bejaarden, waarin ze vermomd als bejaarden allemaal mensen in de maling gaan nemen. Je ‘stuk’ lachen gegarandeerd!
 • Ik heb zulke leuke dingen besteld deze maand! Een roze stoel en een roze krukje voor in mijn werkkamer, die in de aanbieding waren bij de Lidl. Mijn zusje tagde me erin en nog geen uur later kreeg ik ook nog een tag van Romy. Tja, dan kan ik ze niet niet bestellen, toch? En ik heb een nieuwe fiets besteld, die deze week ook binnenkwam! Je raadt het waarschijnlijk al, ook een roze! Ik kan niet wachten om hem te gebruiken 🙂
 • Sinds kort werk ik aan een project van mijn coach Marloes, die me helpt om mijn dromen en doelen te realiseren. Afgelopen week had ik een goede week waarin ik veel doelen kon afvinken en lekker productief bezig was. Dat wil ik in mijn vakantie zo aanhouden!
 • En ja, ik ben ook een soort van onder het mes gegaan deze maand! Of nou ja, ik heb een litteken laten verdunnen, die nogal groot is en mijn duim erg ontsierd. Met die behandeling hebben ze hem als het ware wat ‘platter’ kunnen maken, waardoor het litteken wat meer ‘een’ wordt met mijn goede huid.  Ik moet zeggen, ik merk nu al resultaat! Al moet ik nog wel drie maanden blijven smeren met siliconenzalf. Ik heb het er graag voor over!
 • Ook had ik een gezellige dag in Eindhoven, met een oud-collega en wat oud-cliënten van de instanties waar ik toen gewerkt heb. Ik vond het leuk ze weer te zien en bij te kletsen. Ze missen me nog steeds!
 • Een lieve vriendin kwam gezellig langs in Alkmaar, nog voor mijn verjaardag. We hebben heerlijk geshopt en geluncht, en ik heb wat leuke spullen gekocht van de cadeaubonnen die ik nog over had. Een geslaagd dagje!
 • Afgelopen weekend hebben Stefan en ik lekker genoten van het weer! We zijn zaterdag met zijn familie uit gaan eten in een strandtent en zondag zijn we even naar de kermis in Alkmaar geweest. Ik word helaas misselijk in veel attracties, maar de sfeer was leuk. Daarna hebben we uit gegeten en een bootje gehuurd om lekker mee door de Alkmaarse grachten te varen. Geslaagde dag!
 • Ik kwam er deze maand achter dat we op Netflix staan! In Zwaar verliefd. Ja, echt, Stefan en ik spelen in een film! Eind 2017 hebben we gefigureerd in deze boekverfilming van Chantal van Gastel en wij staan ook een scene heel duidelijk in beeld achter Jim Bakkum. Kijken dus!
 • Afgelopen maandag reisde ik een heel stuk af naar Limburg. Ik ging naar de verjaardag van mijn zusje om voor het eerst haar nieuwe huis te bezichtigen. ’s Avonds gingen mijn moeder en ik naar een jubileumbarbecue van het theaterkoor waar ik vroeger altijd bij heb gezeten. Het was erg gezellig en het weer zat goed mee. Altijd leuk om weer eens gezellig ‘thuis’ te zijn!
 • Vanaf vanmiddag kan ik eindelijk van mijn vakantie genieten! Morgen vieren we de verjaardag van Stefans vader en dan begint september, de maand van mijn vakantie! Dit is mijn laatste blog voor mijn vakantie, omdat ik dan even ga genieten en aan andere dingen en projecten ga werken. Vanaf 1 oktober ben ik weer bij jullie terug!

Groetjes en een dikke x!

-Lianne

Volg:
Share:

12 Comments

 1. 31 augustus 2019 / 08:35

  Wat een heerlijk lijstje weer. Ik ben benieuwd naar de plannen van je nieuwe bedrijf.
  En ik vind het ook altijd heerlijk om nummers te herontdekken.

  • Lianne
   Auteur
   31 augustus 2019 / 17:16

   Heerlijk is dat hè, nummers herontdekken! En ja, na mijn vakantie ga ik daar alles over vertellen! 🙂

 2. 31 augustus 2019 / 10:18

  Wat heerlijk dat je nu écht vakantie hebt. Geniet er volop van samen! En mooi om te lezen dat deze maand je veel fijne dingen heeft gebracht. Ik weet zeker dat die roze stoel geweldig zal staan op je kamer 🙂 Echt een goede actie van Lidl! Ook heel leuk dat je wat tijd in Limburg hebt doorgebracht. Toch heel bijzonder, denk ik, om weer terug te zijn en je theaterkoor weer te zien.
  En hoe tof dat je eigen bedrijf nu echt rond is en dat je samen met Marloes mooie stappen hebt gezet om aan je doelen te werken. You go girl!

  • Lianne
   Auteur
   31 augustus 2019 / 17:17

   Dank je wel! Gaat zeker lukken 🙂 Ja echt een fijne actie! Hij moet alleen nog in elkaar gezet worden maar dat komt een dezer weken wel goed. Ik kan in ieder geval terugblikken op een mooie maand en vooruit kijken op een mooie maand die komen gaat!

 3. 1 september 2019 / 12:48

  Leuk om te lezen! Wat fijn dar Baco weer terug is, dat lijkt me zo heftig… Fijne vakantie trouwens! 😀

  • Lianne
   Auteur
   1 september 2019 / 13:11

   Ja dat was echt niet fijn. Het was echt een opluchting toen hij terug was! Dank je wel, gaat zeker lukken 🙂

 4. 1 september 2019 / 15:13

  Altijd fijn om een blogje van jou te lezen! Ik wil je alvast een heel fijne vakantie toewensen!

  • Lianne
   Auteur
   1 september 2019 / 18:23

   Dank je wel lieve Mirjam! 🙂

 5. 2 september 2019 / 10:16

  Wat een heerlijk lijstje! Schrikken dat Baco bijna twee dagen zoek was nadat jullie terug kwamen uit Antwerpen. gelukkig dat hij ineens aankwam wandelen. Hij vond het vast niet leuk dat jullie weg waren. Wij hadden vroeger thuis een kat en die gewoon boos als we terugkwamen van vakantie. Die ging dan de eerste dag als we terug waren met zijn rug naar ons toe zitten en als we hem wilde aaien liep hij gauw weg haha. En dat terwijl het een echte knuffelkat was.
  Geniet van je vakantie en tot gauw!

  • Lianne
   Auteur
   2 september 2019 / 11:12

   Ja dat was inderdaad wel even schrikken! We waren erg blij toen hij terugkwam. Waarschijnlijk is hij naar ons op zoek geweest, omdat hij ook nog niet zo goed wist hoe hij naar binnen moest via het kattenluik. Haha, ahh! Zo te horen mistte hij jullie heel erg. Hopelijk duurde die boze bui niet lang!
   Dank je wel en tot snel 🙂

 6. 23 september 2019 / 21:15

  Super fijn om dit heerlijke lijstje met hoogtepunten te lezen<3
  Hopelijk ook een mooi September gehad.

  • Lianne
   Auteur
   24 september 2019 / 20:46

   Ja dat zeker! Een heerlijke maand vakantie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *