Bijna vakantie! Wat staat er allemaal op de planning?

Over één week is het zover: mijn vakantie kan eindelijk beginnen! De hele maand even lekker niet werken in de thuiszorg. Heerlijk! Ik zie er echt naar uit om eens lekker dingen voor mezelf te doen. Mijn laatste vakantie is al van een jaar geleden, dus vond ik dat het wel weer eens mocht. Ik heb er onwijs veel zin in! Vandaag lees je over al mijn leuke plannen!

 • Op vakantie! Alvast één ding dat vaststaat: Stefan en ik gaan lekker een weekje naar de Spaanse zon. We gaan naar Pineda de Mar, dat tussen Barcelona en Lloret de Mar in ligt. Ik heb er nu al zin in om al die leuke plekken te gaan bezoeken en ook heerlijk te relaxen!
 • Beautydagje! De eerste week van mijn vakantie wil ik een hele dag mezelf lekker in de watten laten leggen. Een bezoek aan de schoonheidsspecialiste, nagelstyliste en kapper wil ik zo snel mogelijk inplannen. Wist je dat de laatste keer dat ik naar dat alles heen ging al twee jaar geleden is? Hoog tijd voor weer een verwendagje!
 • Opruimen! Op de zolder staan nog enorm veel dozen die ik nog eens uit wil pluizen. Ook wil ik al mijn kleding eens uitzoeken en bekijken wat ik nou nog aantrek en wat niet. Wat niet meer gebruikt wordt wil ik naar de kringloopwinkel brengen, en ik wil ook een keer op een tweedehandsmarkt gaan zitten.
 • Kamers inrichten! Eindelijk wil ik tijdens mijn vier vrije weken mijn werkkamer en onze slaapkamer eens goed inrichten. De laatste dingen afwerken, mooi decoreren, alles goed inruimen… Hopelijk is alles dan helemaal klaar na de vakantie, zodat ik een roomtour op mijn blog kan laten zien!
 • Aan mijn bedrijven werken! Nee hoor, ik ga niet alleen maar relaxen en vakantie vieren! Achter de schermen ben ik bezig met een heel nieuw bedrijf op te zetten. Dit wil ik in mijn vakantie verder uit gaan werken en op gaan zetten, zodat ik er binnenkort meer over kan vertellen en ik de website kan gaan lanceren. Ook ga ik Liannes Letters anders vormgeven, en wil ik blogsamenwerkingen gaan doen. Eens lekker AAN mijn bedrijven werken in plaats van IN, daar zie ik echt naar uit!
 • Iets nieuws leren/uitproberen! Ik wil al een tijdje graag eens leren tekenen. Een uitgelezen kans om daar tijdens mijn vakantie voor te gaan zitten! Ook wil ik allemaal leuke tutorials opzoeken om iets leuks te maken voor mijn werkkamer, of hoe ik oude kleding nieuw leven in kan blazen. Misschien dat mijn moeder zo lief is om me wat basis naaitrucjes te leren!
 • Schrijven! Natuurlijk moet er in mijn vakantie ook geschreven worden! Ik ben bezig met plannen maken om met een groepje samen te schrijven en hopelijk kan ik tijdens mijn zonvakantie naar Spanje genoeg inspiratie opdoen voor een leuk kort feelgoodverhaal!
 • Met andere bloggers/ondernemers afspreken! Zin om ergens een kopje thee met me te drinken? Ik ben drie weken lang bijna elke dag beschikbaar! Ik vind het altijd leuk om met gelijkgestemden af te spreken en te kletsen over onze dromen en doelen!
 • Schoonmaken! Een ietwat minder leuk klusje, maar dat hoort er ook bij. En het wordt wel weer eens tijd aangezien sommige kamers al een tijdje geen stofzuiger of poetsdoek meer hebben gezien… oeps!
 • Genieten! En natuurlijk het allerbelangrijkste: genieten van mijn vrije tijd, Stefan, onze katten en het feit dat ik allemaal dingen ga doen waar oprecht mijn hart ligt en mijn dromen waar ga maken! Ik ga ook even de hele maand niet bloggen, maar 1 oktober ben ik hopelijk met heel veel inspiratie weer terug!

Heb jij nog leuke plannen de komende tijd?

Groetjes en een dikke x!

-Lianne

Volg:
Share:

14 Comments

 1. 23 augustus 2019 / 08:03

  Wat een fijne plannen! Lekker genieten. Ik ga over drie weken ook met vakantie, na meer dan een jaar en kijk er ook zo naar uit. Heel veel plezier in Spanje! Mooie omgeving waar je naar toe gaat.

  • Lianne
   Auteur
   24 augustus 2019 / 22:12

   Heerlijk dat jij ook bijna op vakantie gaat! Heel veel plezier alvast 🙂

 2. 23 augustus 2019 / 08:23

  Wat een leuke plannen. Ik vind het zelf altijd heerlijk om aan mijn bedrijf te werken, dus alvast veel plezier (en succes met de eventuele struggles ;)). Ik ben onwijs benieuwd naar al je plannen!

  • Lianne
   Auteur
   24 augustus 2019 / 22:13

   Dank je wel! Aan mijn bedrijf werken is sowieso altijd leuk en kan ik ook in mijn vakantie doen, want dat voelt niet als werk 🙂 Na mijn vakantie ga ik er alles over vertellen!

 3. 23 augustus 2019 / 10:08

  Wat een heerlijke plannen en wat een leuke vooruitzichten!

  Leuk dat je ook wil gaan leren tekenen en iets leuks voor je werkkamer wilt ontwerpen. Ben heel benieuwd wat het wordt. Dat rozen hart die je laatst op een foto liet zien vind ik erg gaaf.

  • Lianne
   Auteur
   24 augustus 2019 / 22:15

   Ja ik was wel van plan om inderdaad op te zoeken hoe ik al die mooie bloemen voor aan de wand kon maken. En daarbij nog andere leuke dingen leren 🙂

 4. 23 augustus 2019 / 11:31

  Wat een heerlijk vooruitzicht, mooie plannen heb je gemaakt! Alvast een hele fijne vakantie toegewenst <3

  • Lianne
   Auteur
   24 augustus 2019 / 22:15

   Dank je wel! <3

 5. 24 augustus 2019 / 09:22

  Wat heerlijk dat het nu bijna zover is: de vakantie! Zo te horen heb je veel leuke plannen voor de komende maand. Leuk idee dat je misschien wat wilt gaan naaien. Het blijft leuk om wat nieuws te leren. En die reis naar Spanje is natuurlijk ook geweldig. Barcelona is zo’n mooie stad.
  Als je het leuk vindt, kunnen we vast een keer wat plannen komende maand 🙂
  Geniet in ieder geval lekker van je vakantie!

  • Lianne
   Auteur
   24 augustus 2019 / 22:18

   Ja ik heb echt zin om wat nieuws te gaan leren. Daar heb ik dan echt eens de tijd voor 🙂 En ik heb echt zin om op vakantie te gaan en Barcelona op te zoeken. Ik ben erg benieuwd naar die stad! Lijkt me heel leuk om samen wat te gaan plannen! Dat valt vast wel te regelen 🙂

 6. 25 augustus 2019 / 10:40

  Wat een leuke vooruitzichten allemaal! Geniet van je vakantie in Spanje en al je kleine projectjes thuis! 🙂

  • Lianne
   Auteur
   25 augustus 2019 / 21:40

   Dank je wel! Dat gaat zeker goed komen 🙂

 7. 25 augustus 2019 / 11:31

  Met zo’n leuke plannen in het verschiet, wordt het ongetwijfeld een erg fijne vakantie!
  En moet bekennen, opruimen en schoonmaken vind k zelf helemaal niet erg als ik er de tijd voor kan nemen. Zeker achteraf als alles weer netjes is, geeft dat zo’n fijn gevoel en ook zoveel rust in mijn hoofd.

  • Lianne
   Auteur
   25 augustus 2019 / 21:43

   Dat weet ik wel zeker, ik heb er heel veel zin in!
   En daar heb je ook wel weer gelijk in! Als ik echt lekker de tijd ervoor neem en in een flow kan raken krijg ik vast lekker veel gedaan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *