Mijn verjaardagscadeaus en andere leuke aankopen!

De laatste tijd heb ik er veel leuke spullen bij gekregen! Niet alleen met mijn verjaardag, maar ook ging ik naar de Bazaar in Beverwijk. En natuurlijk kwam ik niet met lege handen thuis! Vandaag laat ik je graag zien wat ik de afgelopen weken zoal gekregen/gekocht heb.

Mijn verjaardag

Op bovenstaande foto zie je het al, al die leuke spullen die ik voor mijn verjaardag kreeg. het scheelt dat ik deze keer een verlanglijstje had gemaakt, zodat ik ook echt heel veel heb gekregen wat daar op stond.

Om te beginnen deze leuke boeken die ik van mijn schoonouders heb gekregen. Ik was al heel lang benieuwd naar het boek Doe en denk als een kat en nu wilde ik hem toch graag hebben! Ook ben ik benieuwd geworden naar de heerlijke en simpele recepten van Chicks love food en leek me dit wel echt een kookboek voor mij. Aangezien ik nooit zin heb om lang in de keuken te staan, maar toch iets voedzaams wil bereiden. Ik ben blij dat ik het boek gekregen heb en ik denk dat ik er veel aan zal hebben!

Van mijn ouders kreeg ik heerlijke Rituals-geurstokjes en mijn favoriete bodybutter geurtje van The Body Shop. Die oude pot was bijna leeg, dus dat kwam goed uit!

Ook kreeg ik een aantal dingen van Blond Amsterdam! Op bovenstaande foto kreeg ik de gekleurde bordjes van een lieve vriendin en het middelste bord en de eierdopjes van mijn ouders en broertjes. Eierdopjes had ik nog niet, dus daar was ik heel blij mee! Met de bordjes wil ik iets leuks doen ter decoratie als we de keuken gaan verbouwen.

Naast servies kreeg ik (zie onderstaande foto) ook een Blond douchegel en handzeep, en een potje vegan-groentesoep van vriendinnen. Dat zal vast wel lekker zijn!

Van lieve Romy kreeg ik al deze leuke, gekleurde hebbedingetjes, die een hele mooie plaats gaan krijgen in mijn werkkamer! Echt zo leuk dat sommigen zonder een verlanglijstje precies weten wat ik leuk vind en wat mijn stijl is!

Ik heb ook een aantal leuke spellen gekregen! Het keezbord van de vriendinnengroep en Weerwolven van Stefan. Ik speelde het spel op mijn workation met de groep en ik vond het zo leuk dat ik het zelf ook voor mijn verjaardag wilde vragen. Die leuke deurstopper gemaakt als kat kreeg ik van Stefans zusje. En het gouden wandrek kreeg ik van Stefan voor op mijn werkkamer. Die wilde ik ook graag dus ik ben er heel blij mee.

Maar het meest blij was ik met het weekendje Antwerpen wat Stefan me ‘als extraatje’ cadeau had gedaan. De volgende keer zal ik hier in geuren en kleuren over vertellen en mijn leuke aankopen laten zien!

De Bazaar

De dag na mijn verjaardag ging ik met mijn ouders en Stefan naar de Bazaar in Beverwijk, waar je voor een goede prijs heel veel nieuwe en tweedehands spullen kunt scoren. Ik was er jaren geleden een keer geweest, dus nu mijn ouders tijdens hun bezoek aan Noord-Holland daar graag heen wilden, vond ik het ook wel weer tijd om er een bezoekje te brengen.

Bij een 1-euro shop vond ik Winter in New York van Chantal van Gastel. Die had ik nog niet, dus die ging meteen mee in mijn winkeltas! Op onderstaande foto zie je de mooie winterlaarzen die ik bij een stand met schoenen heb gekocht die voor minder dan de originele prijs te koop stonden. Ik ben er heel blij mee!

Maar het meest blij was ik met de aankoop van deze vintage, bakelieten telefoon uit de jaren ’50, die ik tweedehands kon meenemen voor 25 euro! Ik wilde al heel lang zo’n retro telefoon met zo’n coole draaischijf, en laat ik er daar op de tweedehands markt een aantal tegenkomen! Degene in de beste staat ging mee naar huis, waar we nog een mooie plek voor gaan zoeken.

Heb jij ook leuke spullen gekocht de laatste tijd?

Groetjes en een dikke x!

-Lianne

Volg:
Share:

10 Comments

 1. 7 augustus 2019 / 08:09

  Prachtige cadeautjes heb je gekregen. Ik ben wel benieuwd naar het boek Doe en denk als een kat..En de bakelieten telefoon vind ik geweldig. Ik ben dol op vintage spullen. Wat een eyecatcher.

  • Lianne
   Auteur
   9 augustus 2019 / 17:00

   Ja ik was ook heel blij met de telefoon! Zo een wilde ik al zo lang graag. Het was echt een gelukje om hem tegen te komen 🙂

  • Lianne
   Auteur
   9 augustus 2019 / 17:00

   Dank je! Ja ik ben er ook heel blij mee 🙂

 2. 7 augustus 2019 / 21:57

  Wat gaaf zeg, zo’n telefoon! Ik kan me voorstellen dat je daar heel blij mee bent. Superleuk om zoiets voor de sier neer te zetten.
  En je bent heerlijk verwend, zo te zien, met cadeaus die helemaal jouw ding zijn. Superleuk! Ik vond het stiekem ook hartstikke leuk om dingen te shoppen die bij jou passen 🙂

  • Lianne
   Auteur
   9 augustus 2019 / 17:01

   Ja ik ben echt blij met de telefoon! Ik vind dat soort dingen altijd leuk om voor de sier neer te zetten 🙂 Leuk dat jij het leuk vond om voor mij te shoppen!

 3. 9 augustus 2019 / 21:11

  Wat een geweldig leuke dingen heb je gekregen en gekocht. Geweldige kattendeurstopper!
  Doe en denk als een kat is erg leuk en grappig. En Winter in New York van Chantal van Gastel heb ik ook, heel leuk verhaal. Veel plezier met alles en ik kijk uit naar je Antwerpen-verslag.

  • Lianne
   Auteur
   10 augustus 2019 / 13:30

   Ik ben erg benieuwd naar Doe en denk als een kat en Winter in New York! Het verslag komt binnenkort online 🙂

 4. 12 augustus 2019 / 18:35

  Ik maakte pasgeleden een shoplog. Die telefoon is zo leuk! In het huis van mn opa en oma hangt er nog 1 aan de muur. Dat boek heb ik opgezocht, die wil ik ook lezen.

  • Lianne
   Auteur
   13 augustus 2019 / 16:56

   O wat leuk dat je opa en oma nog zo’n ouderwetse hangtelefoon hebben hangen! En leuk dat je het boek ook gaat lezen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *