Juli: groei en hoogtepunten

Mijn favoriete maand is alweer voorbij. Wat hebben we het heet gehad hè? Buiten dat het zo heet was, heb ik gelukkig nog wel een aantal leuke dingen in juli kunnen beleven en vierde ik die maand mijn verjaardag! Lees vandaag mijn hoogtepunten van de maand juli!

 • Aan het begin van deze maand kregen we onze nieuwe kat Baco, waar jullie al over hebben kunnen lezen. Het is zo’n lieverd en hij voelt zich hier helemaal thuis!
 • Deze maand ben ik een aantal keren assertief geweest, tot bijna aan dreigen toe, vanwege een opdrachtgever die maar niet betaalde. Dat voelde dan toch weer als een overwinning!
 • Een lieve collega stond na een vervelende gebeurtenis waar ik door van slag was aan mijn kant en ging het oplossen. Heel lief!
 • Ik had deze maand een babyshower georganiseerd voor een lieve vriendin, die bijna uitgerekend is. Het was een superleuke middag en ze was goed verrast! Ook is een andere vriendin van mij net moeder geworden, op 15 juli, en ik ging de week daarna gezellig even op kraamvisite!
 • Ik heb twee boeken uitgelezen deze maand! Niet lachen, dat is voor mij heel veel. Ik heb eindelijk weer gelezen in het boek Verkikkerd, van Lisette Jonkman, om mijn geheugen op te frissen! Daarna las ik Miss Verstand van Astrid Harrewijn, het laatste deel van de Miss-serie. Nu ben ik bezig aan Verslingerd, het tweede deel van Verkikkerd.
 • Laatst kreeg ik een mail van het theaterkoor waar ik vroeger bij zat, die dit jaar 20 jaar bestaan en die een barbecue geven voor leden en oud-leden. Superleuk om iedereen weer eens te zien!
 • Stefan stelde voor om samen de film All You Need Is Love te kijken. Serieus, is dat wel eens uit de mond van jullie vriend/man gekomen? 🙂 De film was overigens een tikkie cliché, maar wel leuk voor een avondje vermaak!
 • Deze maand sprak ik gezellig af met Giovanna en ontdekten we bij toeval een leuke, roze hotspot in Amsterdam, Mr Rabbit (zie bovenstaande foto).
 • Ik kan soms erg lachen om de streken van Baco, en dat Charlie vaak niet zo gediend is van zijn speelbuien. Toch zaten ze laatst op zolder bij elkaar, op de kast. Dat was zo lief! Hopelijk gaan ze dat vaker doen.
 • We hadden een paar Too Good To Go boxen besteld waar echt lekker veel in zat. Van die van La Place konden we echt zo’n beetje de hele week eten. Hallo duurzaamheid!
 • Ik volgde een mooie en nuttige volle maan-meditatie van Marloes van Goals on Heels. Ook ben ik begonnen met haar Project Dromenvanger, wat je gaat helpen bij het concreet maken van je dromen en doelen en ook echt stappen gaat zetten. De eerste module is al helemaal klaar en ik heb heel veel zin om nog meer aan mezelf te gaan werken!
 • Tijdens een heel rustig ochtendje werken had ik meer dan een uur niks te doen. En wat doe je dan? Even naar het dichtstbijzijnde winkelcentrum om te ontbijten, een beetje te winkelen en een boek te kopen! Heerlijk, zo’n ochtend 🙂
 • Samen met vriendinnen gingen we gezellig eten en hielden we een spelletjesavond. De dag daarna hadden we nog lekker geluncht. Dat was vooral voor een vriendin die nu voor 8 maanden aan het reizen is en we haar dus 8 maanden niet gaan zien.
 • Deze maand heb ik bewust gelet op de SEO van mijn artikelen en die is al een geruime tijd heel goed. Ik krijg nog eens verstand van blogdingen!
 • Met het warme weer van afgelopen week zijn Stefan en ik lekker een dagje naar het strand geweest. Dat mag ook wel, als je er 20 minuten rijden vandaan woont. Zomervibes overload!
 • Ik werk nu sinds juli volgens een rooster dat ik voor mezelf gemaakt heb en werk niet meer dan dat. Ik geef meteen aan dat ik vol zit en dat geeft me zoveel opluchting en meer regelmaat!
 • 27 juli vierde ik mijn 27e verjaardag! Het was een superleuke dag met veel leuke cadeaus (die ik nog laat zien in een later blogartikel), veel lieve felicitaties en lekkere taart. Mijn ouders en schoonouders kwamen langs en voor de rest nog een aantal vriendinnen. Nog een pluspunt was dat het zou gaan regenen, maar dat het gewoon de hele dag stralend zonnig weer was! Ik was een tevreden birthday girl.
 • Zondag ging ik naar de Bazaar in Beverwijk en ik ben er goed geslaagd! Binnenkort laat ik meer zien.
 • Ook heb ik eindelijk The Lion King in de bios gezien. Als je hem nog niet gezien hebt, echt gaan!
 • De maand juli sloot ik lekker af met het begin van een tof project waar ik met een aantal dames mee aan de slag ga. Over een tijdje kan ik hier meer over vertellen!

Wat was jouw hoogtepunt van juli?

Groetjes en een dikke x!

-Lianne

Volg:
Share:

13 Comments

 1. 3 augustus 2019 / 09:24

  Wat een heerlijk overzicht weer. En goed van je dat je voor jezelf op bent gekomen tegenover deze opdrachtgever!

  • Lianne
   Auteur
   6 augustus 2019 / 10:38

   Ja dat voelde voor mij echt als een overwinning 🙂

 2. 3 augustus 2019 / 11:24

  Klinkt niet verkeerd, jouw juli! Mijn hoogtepunt was een reünie met twee van mijn beste vriendinnen, die allebei in het buitenland wonen, gecombineerd met een paar dagen Italië. Ook niet verkeerd. ^^

  • Lianne
   Auteur
   6 augustus 2019 / 10:39

   Jouw juli klinkt ook hartstikke leuk! Zo te horen heb jij ook een hele leuke maand achter de rug. Leuk dat je een reünie had in het buitenland met je vriendinnen!

 3. 4 augustus 2019 / 09:52

  Wat een mooie maand heb je achter de rug! Een maand vol mooie momenten, gezelligheid én je verjaardag 🙂 Ik vond het ook erg gezellig vorige week. Wat leuk dat je een babyshower hebt georganiseerd! Lijkt me heel bijzonder (en leuk) om zoiets eens voor een vriendin te kunnen doen. En wat goed dat je assertief bent geweest naar die opdrachtgever toe. Hopelijk heeft het gewerkt! Hoe lief trouwens dat Stefan een romcom met je wilde kijken. Dat maak je inderdaad niet vaak mee met mannen 😉 All You Need Is Love is inderdaad wel echt een leuke film, ook al is hij een beetje cliché hier en daar.

  • Lianne
   Auteur
   6 augustus 2019 / 10:42

   Ik vond het ook hartstikke leuk dat je erbij was! 🙂 Ja ik vond het echt verrassend leuk om die babyshower te organiseren, ook al gaat er bij mij niets kriebelen. Ja het assertief zijn heeft zeker gewerkt, gelukkig! En ja inderdaad, ik was ook verrast toen Stefan het voorstelde, haha! Normaal wil hij niet vrijwillig dat soort films met me kijken, haha!

 4. 5 augustus 2019 / 08:54

  Een heel fijn lijstje en wat goed van je dat je assertief bent geweest naar de opdrachtgever! You go girl!

  • Lianne
   Auteur
   6 augustus 2019 / 10:42

   Ja dat voelde echt goed! Ik ben ook blij dat ik het gedaan heb 🙂

 5. 5 augustus 2019 / 12:39

  Wat een fijn overzichtje! De boeken die je deze maand hebt gelezen vind ik ook zo leuk, ik heb ze ook allemaal gelezen haha :D. Haha, ik moest wel lachen om het stukje over All You Need Is Love. Dat komt hier ook echt niet op de buis, helaas :p

  • Lianne
   Auteur
   6 augustus 2019 / 10:43

   Ja echt leuke boeken zijn het hè? De Verkikkerd-serie kan ik echt wel honderd keer lezen. Ik ben zo benieuwd naar de nieuwste! 🙂 Haha, mijn vriend kijkt normaal gesproken ook nooit uit vrije wil dat soort films met me, dus ik was ook verrast. Maar evengoed wel leuk!

 6. 6 augustus 2019 / 13:10

  Wat een heerlijke hoogtepunten!
  Ja was echt een topplekje hè, die Mr. Rabbit?
  Ik kwam net toevallig op internet een ander plekje in Amsterdam tegen, moeten we binnenkort eens naar toe gaan gezellig.

  • Lianne
   Auteur
   6 augustus 2019 / 22:05

   Ja was echt een leuke verrassing, en zo vlak bij het station ook! Oh echt? Dan moeten we er gauw heen! Goede reden om weer af te spreken. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *