27 dingen die ik wil doen als ik 27 ben!

Aan alles komt een eind. Vandaag, 26 juli, is mijn laatste dag als 26-er. Wat een mooi toeval! Maar echt, wat vliegt die tijd! 27 klinkt echt al bijna als 30! Gelukkig voel ik me nog helemaal niet zo oud. Vorig jaar had ik al een aantal mooie dingen opgeschreven die ik in mijn jaar als 25-er geleerd en meegemaakt had. Dus ik dacht: vandaag wil ik eens vooruitblikken! Aangezien alles nu in het teken staat van 27 (ik word 27 op de 27e én mijn huisnummer is 27) leek het me leuk om 27 dingen te bedenken om in mijn 366 (ja een extra dag vanwege schrikkeljaar) dagen als 27-er te gaan doen! Misschien raak je zelf ook geïnspireerd, of kunnen we iets samen gaan doen! Lijkt me leuk 🙂 Mail me gerust!

27 dingen die ik wil doen op mijn 27e!

1: Eindelijk op vakantie naar het Spaanse vasteland, want daar ben ik in al die 27 jaar nog nooit geweest.

2: High tea’en tussen de alpaca’s. Lijkt me zo leuk!

3: Nog meer roze hotspots bezoeken, waaronder Café Martinus in Haarlem en Eatery the Pancake in Nijmegen!

4: Een schrijfgroepje beginnen met feelgood-schrijfsters. Dat wilde ik al eens eerder doen, maar nu wil ik het echt van de grond laten komen.

5: Een nieuwe piercing nemen. Ik ben gek op oorversiering! Ik wil er nog één, en dan is de verzameling compleet.

6: En misschien, als ik het dan eindelijk durf, een kleine tatoeage. Ik heb al iets in gedachten wat echt een betekenis voor me heeft. Nu alleen nog de stap zetten!

7: Heel veel spullen, boeken en kleding verkopen op een rommelmarkt. Om van dat geld natuurlijk weer nieuwe te kopen!

8: Een nieuw bedrijf vormgeven en beginnen. Meer info komt nog!

9: Een schrijfretraite geven. Hopelijk gaat dit door als mijn nieuwe bedrijf een feit is!

10: Een nieuwe opleiding/cursus gaan volgen. Voor mijn nieuwe bovengenoemde bedrijf wil me weer verder ontwikkelen en leuke, nieuwe dingen leren!

11: Een dagje naar Antwerpen. Ik ben echt benieuwd naar die stad van onze zuiderburen!

12: Eindelijk eens echt leren gitaar te spelen. Ik moet mezelf echt een schop onder de kont geven en mezelf tijd inplannen om het echt te gaan doen!

13: Minstens één keer per week proberen te gaan sporten. Misschien is hardlopen wel helemaal mijn ding!

14: Meer luisteren naar mijn lichaam en gevoel. Ik wil proberen of mediteren iets voor mij is. Ook wil ik yogalessen weer oppakken.

15: Nog meer proberen duurzamer te gaan leven. Want het kan altijd beter.

16: Een nieuwe fiets kopen. Liefst in een leuk, roze kleurtje please!

17: Mijn werkkamer helemaal afmaken, zodat ik er eventueel ook klanten zou kunnen ontvangen.

18: Een verhalenbundel maken met verschillende auteurs. Idee is al rond!

19: Een weekendje naar Texel. Ben ik ook nog nooit geweest, dus dat wordt nu wel eens tijd!

20: Wat vaker creatief bezig zijn. Al is het maar een tekening inkleuren, of armbandjes maken. Ook wil ik weer gaan zingen.

21: Leren dagtaken in te plannen. Want dat is nog steeds iets waar ik best slecht in ben. Misschien krijg ik dan veel meer gedaan!

22: Eindelijk beginnen aan een nieuw manuscript. Het begint weer te kriebelen om iets nieuws te schrijven!

23: Weer een verre reis maken. Voor voorjaar 2020 staat Japan op de planning!

24: Eens echt iets kopen en aantrekken buiten mijn comfortzone, zoals een geel blouseje of wijde pantalon.

25: Wat meer leuke hotspots in mijn eigen stad ontdekken. Ik vind dingen ondernemen in mijn eigen stad nog altijd een superleuke bezigheid!

26: Familie uitnodigen bij ons thuis. Sommigen zijn hier nog niet geweest. Wordt weleens tijd!

27: Overwegen en me verdiepen in het verhuren van ons huis en een (half)jaar in het buitenland te wonen en werken. (Wat ik dan het volgende levensjaar misschien ga doen, haha!)

Een hele lijst! Hopelijk krijg ik alles afgestreept en kan ik er weer een fantastisch levensjaar van maken! Heb jij ook een jaarlijkse bucketlist?

Groetjes en een dikke x!

-Lianne

Volg:
Share:

14 Reacties

 1. 26 juli 2019 / 07:59

  Wat een mooie bucketlist voor je nieuwe levensjaar! Er staan heel wat doelen op en ik weet zeker dat je er daar heel wat (hopelijk allemaal!) van kunt waarmaken. Ik ben heel benieuwd naar je idee voor een nieuw bedrijf 🙂 Zowel een bezoekje aan Texel als aan Spanje is zeker een aanrader. Ik vind Barcelona en Valencia in ieder geval prachtige steden. Je laatste punt is ook wel heel tof trouwens. Wat een mooie en spannende stap zou het zijn om een tijdje in het buitenland te wonen!

  • Lianne
   Auteur
   26 juli 2019 / 11:14

   Dank je! Ja ik hoop het ook 🙂 In september ga ik naar Spanje en Barcelona staat ook op de planning, dus ik ben benieuwd! En ja, dat laatste puntje weet ik nog niet zeker, maar het lijkt me wel heel gaaf om daar alvast over te brainstormen!

 2. 26 juli 2019 / 09:20

  Een mooie lijst, waar je hopelijk over een jaar met een goed gevoel op terug kunt blikken. Wat stoer dat je overweegt om een tijd in het buitenland te gaan wonen. alvast een fijne verjaardag!

  • Lianne
   Auteur
   26 juli 2019 / 11:14

   Ja dat hoop ik ook! Dank je wel 🙂

 3. 26 juli 2019 / 09:32

  Wat een mooi lijstje. Bij mij begon het met 1 tattoo, en die bevalt me zo goed dat er inmiddels alweer 2 op de planning staan, haha. Leuk ook dat je een feel good club wil beginnen, mocht je nog mensen zoeken, meld ik me graag aan! En alvast een fijne verjaardag gewenst!

  • Lianne
   Auteur
   26 juli 2019 / 11:16

   Haha, ja dat lijkt me ook wel, dat als je eenmaal begint je er nog meer wilt. Zo ging dat ook met mijn oorbellen, haha! Leuk dat je interesse hebt 🙂 Ik zal je een bericht sturen als ik het plan een beetje uitgewerkt heb!

 4. 26 juli 2019 / 10:16

  Een hele mooie lijst! Naar het buitenland gaan voor een tijdje lijkt me ook ontzettend gaaf. Ik vind dat je hele mooie ideeen hebt opgeschreven. Alvast een hele mooie verjaardag gewenst x

  • Lianne
   Auteur
   26 juli 2019 / 11:16

   Ja het lijkt me ook erg gaaf, maar om erover na te denken dit jaar vind ik ook al een hele mooie stap 🙂 Dank je wel, gaat zeker lukken!

 5. 27 juli 2019 / 18:48

  Supermooie bucketlist. Ik zag dat vandaag de grote dag is: van harte gefeliciteerd. Ik wens je een vrolijk, fijn en avontuurlijk nieuw levensjaar, maar dat gaat, zo te lezen helemaal lukken! Ik ben benieuwd naar al je nieuwe plannen!

  • Lianne
   Auteur
   29 juli 2019 / 12:10

   Bedankt voor je felicitatie! Ja dat gaat zeker helemaal lukken! 🙂 Ik krijg voor dit weekend een weekendje Antwerpen van mijn vriend cadeau. Dus ik kan alvast één ding afstrepen!

 6. 2 augustus 2019 / 09:59

  Veel te laat, maar ik wil je toch alsnog feliciteren! Met deze mooie lijst wordt het vast een super nieuw levensjaar 🙂

  • Lianne
   Auteur
   2 augustus 2019 / 14:13

   Bedankt voor je felicitatie! Ja dat gaat zeker lukken met deze lijst 🙂

 7. 6 augustus 2019 / 17:30

  Wat een mooi lijstje! Een ding heb je ondertussen al gedaan zag ik, naar Antwerpen gaan. 🙂

  • Lianne
   Auteur
   6 augustus 2019 / 22:03

   Ja Stefan wist dat ik dat graag wilde dus kreeg ik dat mooi even voor mijn verjaardag, haha 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *