De leukste roze hotspots! #1

Het is zo onderhand een hobby van me geworden om roze hotspots op te zoeken op internet, die ik dan weer op mijn hotspot-verlanglijstje kan zetten. Som ontdek ik ze ook per toeval, wat dan extra leuk is! Wie mij al langer volgt weet dat ik een mega rozeliefhebber ben en daarin ben ik niet de enige, want de laatste jaren lijken er steeds meer roze restaurants, cafés en andere hotspots te komen.

Vind ik totaal niet erg, dus leek het me leuk om al die roze hotspots te verzamelen voor in verschillende blogartikelen, als een reportage. Inmiddels ben ik al op heel wat leuke plekken geweest, maar ik begin met het uitlichten van drie. Dames, opgelet! Scrol snel door naar die plekken waar menig vrouwenhart sneller van gaat kloppen!

1: Mama Kelly, Amsterdam

Olympisch Stadion 35, Amsterdam

Rozeliefhebbers kunnen hun hart ophalen! Mama Kelly is een groot restaurant aan het Olympisch Stadion, met 3 verdiepingen vol met roze pracht! Ik was hier vorig jaar met mijn verjaardag, en misschien was het wel een voordeel dat het toen 38 graden was, want het was totaal niet druk! Dus kon ik al die prachtige etages natuurlijk ongestoord bewonderen.

Zoals je ziet, zijn zelfs de toiletten een waar feest om naartoe te gaan! Het eten is vrij luxe en daardoor wel prijzig, maar als je de locatie ziet is het wel dubbel en dwars waard! Hun specialiteit is kip en kreeft, maar ze hebben ook genoeg andere lekkere dingen. Ook kun je bij Mama Kelly gaan high tea’en, iets dat ik nog nog een heel graag zou willen doen! Als je naar dit toffe restaurant wil, is reserveren vooraf wel gewenst.

2: Sketch, Londen

9 Conduit Street, Londen

Dit roze paradijs heb ik al eens eerder beschreven, maar verdient nog wel een keer een plekje! Als je hierheen wilt, moet je wel naar Londen, maar dat vinden wij dames echt niet erg. Mocht je dus nog een tripje Londen op de planning hebben staan, zorg dat je deze prachtige locatie niet overslaat!

Sketch is eigenlijk een verzamelnaam voor verschillende restaurants en bars die op die locatie te vinden zijn. Wil je naar het roze restaurant, moet je naar The Gallery. Je kunt er dineren of high tea’en. Reserveren vooraf is noodzakelijk, omdat die plek zo populair is. Ik ben toen alleen gegaan omdat ik alleen op stedentrip was, maar ik zou om deze experience te delen nog best eens met iemand samen willen gaan!

3: Café Blond, Amsterdam

Ferdinand Bolstraat 44, Amsterdam

Wat dichter bij huis ligt mijn favoriete plek van Amsterdam. Namelijk Café Blond! Het café van het vrolijke serviesmerk Blond Amsterdam, wat je hier trouwens ook kunt kopen. Ik word altijd blij als ik naar deze plek ga. Alsof er geen haat is als je daar bent. Zelfs van de toiletten word je instant blij! Leuk weetje: per toeval kwam ik erachter dat dit café een gehele roze metamorfose had ondergaan. Dat was een erg leuke verrassing!

Café Blond is echt een lunchroom, dus uitgebreid dineren kun je hier niet. Je hoeft hier dus ook niet te reserveren. Wel is deze plek superleuk om ’s middags met je vriendinnen wat te drinken en een lunch of een taartje te bestellen. Zelfs al het eten en de shakes zijn een waar feest om naar te kijken en zonde om te consumeren! Persoonlijk kan ik je de pancakes erg aanraden.

Dus heb je nog wat meer roze op je Instagram nodig? Ga dan snel naar één van deze plekken!

Groetjes en een dikke x!

-Lianne

Volg:
Share:

9 Comments

 1. 20 juli 2019 / 10:04

  Wat een mooie roze locaties, ik kende ze allemaal nog niet. Vooral Blond Amsterdam spreekt me erg aan.

  • Lianne
   Auteur
   22 juli 2019 / 22:19

   Leuk dat je geïnspireerd bent geraakt! Het zijn stuk voor stuk erg leuke locaties en zeker aanraders!

 2. 21 juli 2019 / 10:35

  Echt een leuk idee voor een reportage dit! Roze (of meer in het algemeen: kleurrijke) hotspots zijn ook echt aan mij besteed. Mama Kelly is voor mij best wel dichtbij. Wie weet ga ik daar nog eens heen. Weer eens een bezoekje aan Londen brengen staat sowieso hoog op mijn lijstje. Peggy Porschen lijkt me daar ook heel tof om te bezoeken vanwege de leuke kleuren. En Café Blond blijft natuurlijk leuk, zeker nu het daar nóg mooier is ingericht <3 Leuke foto ook van jou trouwens!

  • 22 juli 2019 / 20:42

   Jaaah aanrader als je in Londen bent, Peggy Porschen! Zeker als roze-liefhebber een must. 😀

  • Lianne
   Auteur
   22 juli 2019 / 22:20

   Ja ik vond het ook een leuk idee 🙂 Gaaf dat Mama Kelly zo dicht bij je huis ligt. En jaaaa Peggy Porschen is inderdaad ook echt heel tof, daar heb ik ook ooit een artikel over geschreven! Die komt denk ik de volgende keer op het lijstje 🙂

 3. 22 juli 2019 / 09:52

  Roze komt niet heel veel voor in mijn feed, maar dat vind ik prima zo, haha. Alhoewel dit wel echt onwijs leuke plekjes zijn, dus ik ga ze wel onthouden voor t geval ik een keer in de buurt ben.

  • Lianne
   Auteur
   22 juli 2019 / 22:22

   Ja ook voor gewoon eens heen te gaan zonder de toevoeging aan je feed is het echt al heel erg leuk!

 4. 22 juli 2019 / 20:41

  Heerlijke plekjes! Blond Amsterdam is echt leuk, en zo gaaf dat het er nog veel rozer geworden is. Mamma Kelly lijkt mij ook gaaf om een keer naar toe te gaan, die hou ik in gedachten!

  • Lianne
   Auteur
   22 juli 2019 / 22:22

   Mama Kelly is ook zeker een aanrader! Misschien kunnen we daar de volgende keer samen heen gaan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *