Juni: groei en hoogtepunten

De workation-location!

De maand juni, en daarbij de eerste helft van dit jaar, zit er alweer op. Wat gaat die tijd toch snel! Voor ik het weet ben ik alweer een nieuw maandoverzicht aan het maken. Dit keer wel een heel bijzonder lijstje, met goede vorderingen op schrijfgebied, mijn workation naar Zuid-Frankrijk, mijn terugkeer op Instagram en een leuk nieuwtje! Lees je mee?

 • We kregen lieve reacties op het overlijden van Tommy, met een lief kaartje van de dierenarts.
 • Ook hebben we wat leuke dingen gescoord op de rommelmarkt bij ons in de buurt. Nu hebben we zo’n handige pot om de koffiepads in te doen! Niet dat wij die gebruiken, maar visite wil nog wel eens koffie en in gewone zakken staat het zo slordig. Nu zijn ze mooi opgeborgen!
 • Ik had leuke gesprekken op de workation-groepsapp. Zo kon ik mijn mede workation-genoten wat beter leren kennen!
 • Dit was de maand waarin ik mijn manuscript EINDELIJK opstuurde naar de uitgeverijen! Na bijna  3 jaar ‘zwoegen’ is hopelijk het moment binnenkort daar. Nu is het fingers crossed en afwachten geblazen!
 • Ik heb mailtjes de deur uit gestuurd voor een supertof nieuw project en al hele enthousiaste reacties gekregen! Hopelijk kan ik hier binnenkort meer over vertellen.
 • Gelukkig hebben we goed nieuws gekregen tijdens het hartonderzoek van Charlie. Hij is gelukkig helemaal gezond. Dat is al een zorg minder! Nu gaan we lekker van hem en zijn aanhankelijkheid genieten.
 • Ik was trots op het feit dat mijn pizzakoekjes, die ik al sinds de middelbare school niet meer had gemaakt, ontzettend goed gelukt en lekker waren! Ze waren voor de babyshower van een vriendin. Ze was erg verrast en het was een gezellige avond!
 • Onze kledingkast staat er eindelijk! Mijn hangkleding hangt er grotendeels al in, nu de rest nog fatsoenlijk inrichten!
 • Tijdens een rustig avondje in het weekend kwam er spontaan een vriendin langs die in de buurt was. Dat was toch even gezellig!
 • We hebben de Netflixserie Undercover helemaal afgekeken. Onwijs spannend!
 • We zijn bij Stefans oma op bezoek voor haar verjaardag en bij zijn nichtje in haar nieuwe huis. Dat moest er na ongeveer een jaar toch eens van komen!
 • Ik vind het stiekem geweldig dat ik veel beter ben in inparkeren dan Stefan. Als hij rijdt en de auto ergens neerzet, staat hij nog schever dan een kromme banaan, waardoor ik hem vervolgens recht moet zetten. I’m te boss here!
 • Met een vriendin (die van de babyshower) ging ik gezellig eten en naar de film The Hustle. Leuke avond gehad! En de avond werd nog beter toen ik terugkwam en Stefan mijn nieuwe boekenkast grotendeels in elkaar had gezet.
 • Ik had een weekje vrij! Natuurlijk ging ik naar Frankrijk maar ik had hier thuis ook nog genoten van een paar vrije dagen met heerlijk weer. Ik was zelfs naar de stad gelopen in plaats van dat ik de bus had genomen. Oké, op de terugweg dan wel, want toen waren mijn voeten moe. En toen kwam ik gezellig nog een oud-collega tegen in de bus, waarvan ik er een tijdje geleden achter kwam dat ze mijn achterbuurvrouw is. Dat was even gezellig!
 • Met een lieve vriendin heb ik een high tea gehad die ook in de zomer is uitgerekend van haar kleine. Genoten van mooi weer en we hebben een gezellig dag gehad!
 • En toen was het zover: ik ging met zeven andere onderneemsters naar Zuid-Frankrijk op workation! Wat een geweldige en inspirerende week! Er volgt nog een apart blogartikel hierover.
 • En toen ik terugkwam heb ik lekker sushi gegeten met Stefan, omdat ik daar na een weekje op het platteland zin in had. Toen was ik blij om hem en onze kat Charlie weer te kunnen knuffelen!
 • Wat een mooi weer kregen we toen ik weer terugkwam in Nederland! We hebben nu lekker echt zomer. Vorige week ging ik gezellig met een paar vriendinnen naar het strand. Ideaal als je zo dichtbij woont!
 • Mijn knotjes zitten dankzij de haarelastiekjes die ik gekocht heb voor dik haar nu eindelijk veel beter dan eerst. Ze zakken tenminste niet meer uit als ik aan het werk ben. Een verademing!
 • Via de Too Good To Go-app die ik pas geleden had geïnstalleerd, dacht ik: ach, laten we het eens een keer uitproberen, en zo konden we voor een prikkie bij de supermarkt een tas vol met boodschappen halen die ze anders weg moesten gooien, maar voor dezelfde en volgende dag nog goed zijn voor consumptie. Heel duurzaam en milieubewust. Ideaal, die app! Het smaakt zeker naar meer.
 • Had je het al gezien? Ik ben sinds vorige week weer terug op Instagram! Zo fijn dat ik zo’n leuke reacties kreeg op mijn allereerste bericht sinds een lange tijd.
 • Ik was op drie boekpresentaties in 24 uur tijd! Hoezo fanatiek? Afgelopen donderdag was ik bij de boeklancering van ‘Ik mis je’ van Gillian King, en vrijdag eerst bij ‘Verknocht’ van Lisette Jonkman, en ’s avonds bij ‘Knetterverliefd’ van Vannessa Thuyns. Waarom was ik zo fanatiek? Alvast ideeën opdoen voor mijn eigen (hopelijk ooit) boekpresentatie (ssst)!
 • Afgelopen weekend konden we natuurlijk genieten van zomers weer! Samen met Stefan zat  ik de hele middag op het strandterras in Alkmaar. ’s Avonds gingen we gezellig met vrienden uit eten en ’s avonds ging ik nog naar een verjaardag. Drukke planning, maar erg leuk! Meer van dit soort weekenden, graag!
 • Samen met collega’s heb ik zondagavond bij de cafetaria wat gegeten. Je moet het toch leuk maken voor jezelf als je op zondagavond met prachtig strandweer in Egmond aan zee moet werken?
 • Deze maand eindigde goed! Nu komt het leuke nieuwtje: we hebben een nieuwe kat! Meer daarover volgt nog.

Wat was jouw hoogtepunt van juni?

Groetjes en een dikke x!

-Lianne

Volg:
Share:

8 Comments

 1. 2 juli 2019 / 08:56

  Klinkt weer als een heerlijk productieve maand. Ik heb de maand zelf ook goed afgesloten, met een aantal mooi behaalde doelen. En ik heb ook gewoon zin in juli, want dat word (zoals het nu lijkt) ook een leuke maand met toffe dingen.

  • Lianne
   Auteur
   3 juli 2019 / 23:12

   Wat fijn dat jij ook zo’n goede maand hebt gehad! Ik heb ook zin in juli, want deze maand mag ik onder andere zevenentwintig kaarsjes uitblazen. En natuurlijk nog veel meer leuke dingen 🙂

 2. 2 juli 2019 / 09:14

  Wat een heerlijke maand! Ik ben heel erg benieuwd naar je blogpost over Zuid-Frankrijk 😀 Fijne nieuwe maand!

  • Lianne
   Auteur
   3 juli 2019 / 23:12

   Dank je! Jij ook 🙂

 3. 2 juli 2019 / 13:21

  Klinkt als een hele fijne maand. Ik ben heel benieuwd naar je verblijf in Zuid-Frankrijk. En zo spannen dat je je manuscript hebt opgestuurd. Ik duim mee 🙂

  • Lianne
   Auteur
   3 juli 2019 / 23:13

   Dank je! Ja die komt deze week online 🙂 Ja, ik hoop gauw op goed nieuws!

 4. 3 juli 2019 / 00:06

  Wat fijn dat de maand juni na de vorige minder fijne maand heel wat mooie momenten heeft opgeleverd. Een prachtig lijstje zo! Gaaf zeg, die workation in Zuid-Frankrijk. Ik ben benieuwd naar je blogpost daarover. En zo leuk dat jullie er een lieve kat bij hebben. Het is echt een schatje om te zien. Ik heb nu al zin om hem binnenkort bij je verjaardag in het echt te kunnen bewonderen 🙂 En natuurlijk duim ik hard met je mee voor positief nieuws over je manuscript. Zo goed (en spannend) dat het nu echt bij de uitgeverijen ligt.

  • Lianne
   Auteur
   3 juli 2019 / 23:16

   Ja ik werd ook heel blij toen ik het lijstje op aan het stellen was 🙂 Ja dat artikel komt deze week nog online!
   Ja het is echt een lieverd 🙂 Ik hoop dat ze op mijn verjaardag allebei wat meer aan elkaars gezelschap gewend zijn, maar dat zal wel. Helaas ben ik door de komst van de nieuwe kat nog steeds niet in de gelegenheid om mijn werkkamer af te maken, maar ach, zo’n lief poesje komt niet elke dag op je pad 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *