10 dingen die ik nooit zou doen!

Er zijn zat leuke dingen die ik graag nog eens zou willen doen of proberen in mijn leven. En onderstaande dingen behoren daar absoluut niet toe. Dat is omdat het niks voor mij is of omdat ik er niks aan vind. Vandaag vind je 10 dingen die niet aan mij zijn besteed en waar ik me nooit aan zal wagen!

1: drugs gebruiken. Nooit, maar dan ook NOOIT van mijn leven zal ik een joint opsteken, een lijntje coke snuiven of een pilletje ‘voor de pep’ nemen. Het is gewoon niks voor mij en ik heb er gewoon niet de behoefte aan om dat spul tot me te nemen.

2: een fitgirl worden. Zeven dagen per week in de sportschool staan en dat trots vastleggen op de camera? Nee, bedankt! Daarbij ben ik veel te blij dat ik gewoon eens ongegeneerd een pizza of een reep chocola naar binnen kan werken zonder dat er de volgende dag weer af te moeten trainen. Dan maar geen platte buik, maar zo’n afgetraind fit lichaam is echt niks voor mij.

3: a la Ik vertrek naar het buitenland verhuizen. Op zich lijkt het me wel wat om ooit eens te gaan emigreren. Met de nadruk op ooit. Maar alles zomaar in Nederland opzeggen en achterlaten om in een ver land zonder al te veel financiële middelen zelf iets te gaan beginnen zou ik nooit doen. Als ik dan ga emigreren, ga ik wel alles tot in de puntjes regelen en zeker zorgen dat ik financieel wel goed zit, anders ga ik niet.

4: skydiven/bungeejumpen. Ik kan me wel voorstellen dat mensen hier een kick van krijgen, maar ik voel de behoefte niet zo om dit ooit te gaan doen. Waarom zou ik met grote angst naar beneden willen vallen? Als ik al mijn bucketlist-items heb afgevinkt, wil ik hier nog wel eens naar kijken, maar ik weet vrijwel zeker dat dat toch niet gaat gebeuren.

5: in mijn eentje een verre reis maken. Ik ben gek op reizen en er zijn nog zat bestemmingen die ik graag eens wil zien, maar dat doe ik toch het liefste samen met Stefan of iemand anders. Ik voel er niets voor om in mijn eentje door Zuidoost-Azië of Zuid-Amerika te gaan trekken. Daar voel ik me niet prettig bij en dat vind ik voor zo’n persoon als ik ook best onveilig. Ik zou nog best eens alleen een stedentripje ergens in Europa willen doen, maar daar blijft het dan ook bij.

6: gaan vloggen. Ik ben echt geen held met praten, filmpjes monteren of andere mensen spontaan op straat aanspreken. Ik zou mezelf ook nooit YouTube-kanaal zien beginnen. Misschien alleen om gezongen liedjes up te loaden, maar die hele vlogwereld laat ik aan mijn neus voorbijgaan.

7: op wintersport. Op de eerste plaats houd ik niet van winter en op de tweede plaats houd ik niet van sport. Dus de combinatie van die twee woorden hoef ik al helemaal niet uit te proberen. Zelfs niet voor één dag. Volgens mij zou ik er alles behalve heelhuids uitkomen als ik zou gaan skiën of snowboarden, dus nee, dat ga ik nooit doen.

8: mezelf laten verbouwen met plastische chirurgie. Al zijn er zeker dingen aan mijn lichaam waar ik niet zo blij mee ben, een tweede Marijke Helwegen of een levende Barbiepop hoef ik dus echt niet te worden. De plastische chirurgie zal nooit een cent van me krijgen, of ik moet op latere leeftijd ergens last van krijgen, zoals hangende oogleden, maar dan vind ik het wat anders.

9: naar een hardcorefestival. Ik ga echt alleen naar een festival als ik weet dat ik de muziek echt leuk vind. En hardcore of andere harde muziek is dat dus totaal niet. Zelfs al zou ik een kaartje gratis aangeboden krijgen, blijf ik lekker thuis.

10: meedoen aan een realityshow. Ik vind het toch wel knap dat mensen uit bijvoorbeeld Boer zoekt vrouw of zoals bovengenoemd Ik vertrek hun hele privéleven op tv willen laten zien, maar het is niks voor mij. Ook bijvoorbeeld Temptation Island of Married at first sight zijn programma’s waar je mijn hoofd dan ook echt nooit zult spotten.

Wat zijn dingen die jij echt nooit van je leven zou doen?

Groetjes en een dikke x!

-Lianne

Volg:
Delen:

17 Reacties

 1. 7 mei 2019 / 23:19

  Op misschien ooit een verre reis alleen na (maar dan wel naar een westelijk land als Australië of Amerika), herken ik me eigenlijk wel in het hele lijstje. Deelnemen aan een reality show lijkt me dan nog het allerergst. Je wilt toch ook gewoon niet dat je collega’s je in zo’n show tegenkomen. Lijkt me echt helemaal niets! 😉 Een of twee keer per week sporten doe ik wel, maar een fitgirl worden is ook niet mijn ding. En daar dan foto’s van plaatsen al helemaal niet 😛 En met wintersport heb ik precies hetzelfde als jij. Het idee van op vakantie de kou opzoeken, is al niet zo aan mij besteed. En de combinatie van kou met gevaarlijke capriolen uithalen op latten en een gladde ondergrond maakt het er ook voor mij niet bepaald aantrekkelijker op, haha.

  • Lianne
   Auteur
   8 mei 2019 / 11:42

   Haha nee inderdaad, dat collega’s of kennissen je daarin zouden herkennen lijkt me zo ongemakkelijk! Haha ja inderdaad, de kou opzoeken is al een ding maar dan ook nog eens zo gevaarlijk sporten… Niet aan mij besteed! Leuk dat jij je in het lijstje herkent 🙂

 2. 8 mei 2019 / 07:06

  Ik herken me wel in jouw lijstje. Een verre reis zou ik niet zo snel alleen maken maar wel wat “dichter” in de buurt. Ik zou wel voor een maandje naar Frankrijk willen bijvoorbeeld.

  • Lianne
   Auteur
   8 mei 2019 / 11:43

   Voor wat dichterbij op een stedentrip of een retraite zou ik ook wel alleen gaan, maar niet te ver weg. Tenminste, niet alleen, haha! Gaaf dat jij ooit eens een maandje naar Frankrijk wil gaan!

 3. 8 mei 2019 / 10:34

  Haha wat een leuk artikel! We hebben veel overeenkomsten :D. Wintersporten heb ik overigens wel een keer gedaan, ik vond het verrassend leuk, maar ook verrassend zwaar. Toch niet helemaal mijn ding. Bovendien ben ik veel te bang :p

  • Lianne
   Auteur
   8 mei 2019 / 11:44

   Leuk dat je je in het lijstje herkent! Ik heb het nog nooit gedaan en het lijkt me ook niks voor mij. Ik denk dat ik met één keer meegaan met skiën of snowboarden ik de rest van de vakantie in mijn hotelkamer zou zitten, haha!

 4. 8 mei 2019 / 15:28

  Ik kan jouw lijstje precies overnemen. Ik ben ook helemaal geen held. En doe mij maar een lekkere zonvakantie 😀

  • Lianne
   Auteur
   10 mei 2019 / 13:06

   Leuk dat jij je zo in dit lijstje herkent 🙂

 5. 10 mei 2019 / 13:57

  Zowat allemaal herkenbare puntjes 🙂
  Op zich lijkt het me wel leuk om te kunnen skiën, maar tja, die kou inderdaad,…
  Ik zou wel graag wat fitter zijn, en ging vroeger erg graag rollerskaten, maar heb nu een sportverbod (hartritmestoornissen) dus nee, fitgirl worden zal ook niet in mijn sterren geschreven staan.
  En verbouwen houden we maar lekker voor ons huis, niet voor ons lijf 🙂

  • Lianne
   Auteur
   14 mei 2019 / 09:42

   Ja die kou houdt mij inderdaad ook tegen! Jammer dat je niet erg veel kunt sporten vanwege je hartritmestoornissen, maar als je sowieso al niet de behoefte hebt om een fitgirl te worden is het al iets minder erg 😉

 6. 13 mei 2019 / 07:53

  Wat leuk! In een aantal dingen herken ik mezelf wel, maar er zijn wel een aantal grote verschillen. Zo ben ik al vaker meerdere weken alleen door verre landen gereisd en ben ik een aantal jaar geleden met 100 euro op mijn rekening en 0 plannen (ook geen plek om te wonen of plaatselijke vrienden) naar Berlijn verhuisd. Ik was vroeger eigenlijk best wel moedig, al voelde dat destijds helemaal niet zo, haha.

  • Lianne
   Auteur
   14 mei 2019 / 09:47

   Wat stoer dat jij alleen door verre landen bent gereisd en zonder al te veel geld en plannen naar Berlijn bent verhuisd! Soms kun je inderdaad beter luisteren naar je hart dan naar al die ja-maar-dingen in je hoofd. Al weet ik zeker dat ik het toch niet op die manier zou doen, maar juist om die ervaringen van anderen te horen vind ik hartstikke leuk 🙂

 7. 25 mei 2019 / 09:33

  Leuk lijstje, en grappig geen van de 10 dingen heb ik ooit gedaan, noch zou ik die ooit willen doen. ?

  • Lianne
   Auteur
   26 mei 2019 / 10:50

   Haha dat snap ik! Leuk dat je je zo in het lijstje herkent 🙂

 8. 30 mei 2019 / 09:01

  Oeps, guilty, ik tik een heleboel nummers wel af haha 😛 Maar wel leuk om te lezen wat jij vooral niet zou doen. Iedereen is anders en dat is prima (A)

 9. 30 mei 2019 / 09:02

  Oeps guilty, ik tik wel een heleboel boxes haha 😛 Drugs sowieso níet, maar ik ga zondag weer naar mijn favoriete hardstyle/hardcore festival. Ook ben ik stiekem toch best wel een beetje een fitgirl. Maar iedereen is natuurlijk anders en dat is helemaal goed 😀 Leuk om te lezen!

  • Lianne
   Auteur
   30 mei 2019 / 11:22

   Haha, is helemaal prima toch, als jij dat soort festivals wel leuk vindt? 🙂 Ik vind countryconcerten helemaal geweldig en dat is ook iets waar niet iedereen graag naartoe zou gaan. Zo fijn toch, dat we allemaal anders zijn? Ik heb waarschijnlijk ook dingen die ik doe en die jij nooit zou doen, en dat contrast is alleen maar leuk, vind ik 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *