Hoera, ik blog 1 jaar + winactie!

Het was pas de dag van tevoren dat ik terugkeek en zag: verrek, precies een jaar geleden plaatste ik mijn eerste artikel op mijn blog Liannes Letters, als leuke zijspan van mijn bedrijf. En wauw, wat is er sindsdien veel veranderd! Ik neem je mee in een jaar vol blogbelevenissen.

Vorig jaar plaatste ik mijn allereerste artikel, op vrijdag 13 april 2018. Ik zei het nog: ‘Wie begint er nou een blog op vrijdag de 13e?’ Nou, ik ben nu een jaar verder en blog nog steeds, dus het heeft zeker geen ongeluk gebracht! Natuurlijk zijn er wel periodes geweest waarin ik wat minder geblogd heb om even aan mezelf te denken, maar dan begint het altijd toch weer te kriebelen om er weer wat intensiever mee bezig te zijn! Ik merk dat twee keer in de week bloggen mij het beste ligt. Dat vind ik een mooi aantal, aangezien ik drie keer in de week net te stressvol vind en één keer in de week net te weinig. Dat is het fijne aan bloggen, je kunt vanalles uitproberen, vooral in het eerste jaar, om zo te bekijken wat het beste bij je past.

Ik vind bloggen leuk vanwege het vele contact dat je met andere bloggers krijgt. Als mensen reacties plaatsen met dat iets zo herkenbaar is, geeft me dat een warm gevoel. Ik vind mensen inspireren en herkenbaarheid geven zo mooi om te doen en daar ben ik nog lang niet mee klaar! Vooral niet op mijn eigen stukje op het wereldwijde web 🙂 Ik ben zo trots dat Liannes Letters binnen één jaar al zoveel vaste lezers heeft mogen verwelkomen, dat ik deze graag in het zonnetje wil zetten:

Romy, Darina, Esmeralda, Jeanine, Nydia, Marije, Mirjam, Lizzy, Ilona, Anna, Lilian, Rachel, Shirley, Johanne en Giovanna. Bedankt dat jullie de artikelen op Liannes Letters altijd of in ieder geval vrij regelmatig lezen. Dat doet me zo goed! 🙂 En natuurlijk ook bedankt aan degenen die mijn blog niet supervaak maar toch eens in de zoveel tijd, of eenmalig lezen. Dat waardeer ik ook heel erg! Bedankt lieve lezer, dat ik jou (digitaal) heb leren kennen en dat jullie me hebben laten zien dat er ook zoveel mensen zijn met dezelfde passie als ik.

Oké, genoeg sentimenteel gedoe, tijd voor een winactie!

Helaas heb ik binnen een jaar net niet de honderd berichten en ook net niet de duizend reacties aangetikt, maar daar hoef ik zeker niet minder trots op te zijn! Om mijn trots op mijn blog te laten blijken heb ik een leuke winactie voor jullie bedacht, en ik heb maar liefst 3 prijzen weg te geven (ja echt)! En waarom 3? Omdat dat voor mij een magisch getal is.

Wat kun je winnen?

1: Een eigen geschreven verhaal door mij, voor jou. Dus ik schrijf een leuk, kort verhaal voor je met jou in de hoofdrol!

2: Een skype-sessie over een potentieel boekidee waar ik je bij zou kunnen helpen of, als je al iets geschreven hebt, een beoordeling op de eerste twee hoofdstukken van jouw verhaal!

3: Een ‘meet and greet’ en een gezellige theedate met mij, op mijn favoriete hotspot in Amsterdam, geheel op mijn kosten natuurlijk 😉

Wat moet je doen?

Sowieso mijn Facebook-pagina liken, als je dat nog niet gedaan hebt. En hier in een reactie laten weten wat jij zou willen winnen. Meerdere opties zijn mogelijk. Je mag ze zelfs alle drie invullen als ze je allemaal fantastisch lijken, al kun je natuurlijk wel maar één ding winnen. Dat is alles wat je hoeft te doen, dus dat is lekker makkelijk. Je kunt meedoen t/m 30 april. 1 mei maak ik de 3 winnaars bekend!

Groetjes en een dikke x!

-Lianne

Volg:
Share:

15 Reacties

 1. 17 april 2019 / 06:38

  Wat ontzettend lief dat je me noemt. Alledrie de prijzen vind ik heel mooi en dus lastig om te kiezen. Maar dan ga ik voor de beoordeling van de twee eerste hoofdstukken van mijn boek. Niemand heeft het nog gelezen dus ik ben wel benieuwd naar jouw mening 🙂

  • Lianne
   Auteur
   17 april 2019 / 15:11

   Bedankt voor je lieve reactie! Leuk dat je meedoet met de winactie 🙂 Ik ben ook wel heel benieuwd naar jouw verhaal!

 2. 17 april 2019 / 20:10

  Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal!! Yeah, wat vliegt de tijd! En wat een eer dat je mij ook noemt. *bloos, bloos* Maar ja het is wel waar, ik lees heel graag en zeer regelmatig je leuke blogs! Dus blijf vooral zo doorgaan!!

  • Lianne
   Auteur
   18 april 2019 / 10:30

   Bedankt voor je lieve reactie! 🙂

 3. 23 april 2019 / 17:10

  Gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan!! Wat lief dat je mij noemt!! Ik vind alledrie de winacties wel leuk ? maar ik ga dan voor nummer 1 of 3 ??

  • Lianne
   Auteur
   24 april 2019 / 10:39

   Natuurlijk noem ik je, ik vind het zo leuk dat je mijn blog leest 🙂 Leuk dat je meedoet met de winactie!

 4. 23 april 2019 / 23:32

  Als eerst van harte gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van jouw blog! Ik lees je blogs regelmatig en geniet van je verhalen en artikelen. Het leuke van bloggen is het ontmoeten van andere bloggers, dat ben ik volledig met je eens! Zo heb ik ook jou ontmoet ? Het lijkt mij erg leuk om samen op theedate te gaan ? elkaar te ontmoeten (in het echt) en je te leren kennen. Amsterdam is daar een mooie plek voor. Ik hoop graag dit te winnen en er een leuke dag van te maken met jou. Veel liefs, Nadia

  • Lianne
   Auteur
   24 april 2019 / 10:40

   Dank je wel Nadia voor je lieve reactie! <3 Dat doet me zoveel goed! Leuk dat je meedoet met de winactie 🙂 Ik ben het helemaal met je eens, andere bloggers ontmoeten is natuurlijk superleuk, dus vandaar deze actie 🙂

 5. 30 april 2019 / 10:02

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag!!! Ik volg je blog nog niet zo lang, zou eigenlijk een keertje moeten teruglezen, maar hoe begin ik daaraan hé 😉 ?
  Hopelijk volgen er nog veel fijne blogs de komende tijd, die ik met plezier zal lezen.

  Als het niet geeft dat ik je nog niet lang volg, zou ik toch nog graag meedoen met de winactie.
  Ik zou je dan graag mijn schrijfsels laten lezen :).

  • Lianne
   Auteur
   1 mei 2019 / 11:57

   Bedankt voor je reactie! En leuk dat je alsnog mee wilt doen 🙂 Ik zal vanavond laten weten wie het geworden is!

 6. 30 april 2019 / 12:25

  Gefeliciteerd met deze prachtige mijlpaal, Lianne! Wat mag je trots zijn op waar je nu staat en op wat je in een jaar tijd hebt opgebouwd. Ik lees je blog met veel plezier en hoop dat nog heel lang te mogen doen. Dankjewel ook voor je lieve vermelding! En ga zo door! You go girl ?

  • Lianne
   Auteur
   1 mei 2019 / 11:53

   Bedankt voor je lieve reactie <3 En die vermelding is natuurlijk meer dan terecht!

 7. 30 april 2019 / 19:35

  Ik heb ‘m gewoon helemaal gemist :-O en las het nu net in je nieuwe update en kan me voorstellen dat het rot is als zo weinig mensen hierop reageren. Voel me hier nu zelf ook een beetje lullig over, omdat je hartstikke lief mij hebt vermeld.
  Wat een superoriginele winactie heb je gemaakt en ik kan niet echt kiezen wat ik nu zou willen winnen 😉 Maar ik heb altijd al een hoofdrol in een verhaal willen spelen, dus ga ik voor optie 1.
  Ik hoop echt dat je nog lang blijft bloggen, want ik geniet altijd van je blogs.

  • Lianne
   Auteur
   1 mei 2019 / 11:56

   Oh joh, dat kan gebeuren! Wat ik al zei, ik neem het helemaal niemand kwalijk 😉 Maar bedankt voor je lieve reactie! En leuk dat je alsnog meedoet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *