Maart: groei en hoogtepunten

Het bloesempark

Het eerste kwartaal van het jaar is alweer voorbij en ik ben waarschijnlijk niet de enige die zegt dat het zo snel gaat. Time flies when you’re having fun! Of niet. Helaas zijn er deze maand ook minder leuke dingen gebeurd. Mijn konijntje Benjamin is afgelopen 5 maart na een mooie leeftijd van 9 jaar helaas overleden. Ik besloot het daarom deze maand wat rustiger aan te doen en wat minder te bloggen, en ook nog niet terug te keren op Instagram, iets wat me veel meer rust heeft gegeven, en ook tijd om andere leuke dingen te doen, mee te maken en te beleven. Hoe ik maart ervaren heb kun je vandaag lezen in dit leuke overzicht!

 • Eindelijk had ik 1 maart, na een paar weken wachten, de film Isn’t it romantic op Netflix kunnen kijken!
 • Mijn boeken die ik op Marktplaats besteld had kwamen na een paar dagen wachten ook eindelijk binnen. Goed begin van deze maand!
 • Deze maand heb ik gezellig een paar keer geluncht met Giovanna, een keer voordat we samen naar de workshop van redacteur Maria Genova gingen en een keer in het (helemaal met roze vernieuwde) Blond Amsterdam café. Die laatste was een leuke verrassing!
 • Een supergave avond gehad tijdens het country to countryfestival in de AFAS live. Het is voor ons een waar feestje om zoveel countryartiesten op één avond te zien!
 • Ondanks het overlijden van mijn konijn Benny, die avond toch nog een gezellige avond gehad op een ander leuk concert, waarin Stefan nog een plectrum voor me kon bemachtigen. Dat maakte veel goed!
 • De dierenarts had ons een lief kaartje gestuurd vanwege het overlijden van ons konijn, dat was ontzettend lief en we waren blij met hun steun.
 • Ik heb een onwijs leuke dag gehad in Hengelo bij Nayana, waar ik gastblogs voor schrijf. Het was een onwijs gezellige middag en we hebben heerlijke sushi gegeten!
 • Ook kreeg ik eindelijk de mooie feedback van mijn proeflezers terug. Het deed me echt goed dat ze het verhaal met een glimlach op hun gezicht zaten te lezen, dat is ook echt mijn doel met mijn verhalen!
 • Deze maand kreeg ik een erg leuk idee voor een nieuw project dat ik later dit jaar wil gaan vormgeven. Daarover komt nog meer!
 • Ik heb afleveringen van Pippi Langkous en Totally Spies op YouTube teruggezien. Heerlijke nostalgie!
 • Zo mooi om te zien dat mijn verhaal steeds beter wordt met al die feedback die ik deze maand verwerkt heb. Hopelijk heb ik nu de beste versie ooit!
 • Eindelijk had ik mijn eerste dienst als ZZP’er bij het flexbureau waar ik tot voor kort in loondienst was, en op de een of andere manier ga ik nu met veel meer energie en goede moed naar mijn werk. Dat vind ik echt heerlijk!
 • Deze maand heb ik, behalve concerten, ook een aantal leuke voorstellingen gehad in het theater. Het leuke toneelstuk Single camping, de concerten van Danny Vera en Wibi Soerjadi, cabaret van Fresku en Venloos trots Yvonne van den Eerenbeemt. Die laatste gezellig samen met mijn moeder. Dure hobby, zou je denken? Haha nee, toevallig hadden we deze maand gewoon veel concerten en theatervoorstellingen. Dat wordt wel weer minder!
 • Ik heb een geweldige en inspirerende dag gehad op het Goals on heels event van Marloes. Het verslag kun je hier lezen.
 • Deze maand genoot ik heerlijk van de lente die nu in de lucht hangt. Ook heb ik afgelopen vrijdag met dat heerlijk zonnige weer het bloesempark bezocht in Amsterdam!
 • Heerlijk een boek lezen met mijn kat op schoot. Die kleine dingen kunnen me zo blij maken!
 • Van mijn cliënt kreeg ik een zak kattenvoer waar ze niks mee deed. Ja, die komt wel op!
 • We konden al kaartjes scoren voor het countryfestival volgend jaar, en dit keer gaan we naar Berlijn! Ik heb er nu al zin in!
 • Samen met Stefan heb ik leuke bloemen en paasspullen uitgezocht in het tuincentrum, om ons huis lekker op te fleuren!
 • Lieve Romy had een leuke verrassing voor me: ze wil met haar verhuizing me haar mooie spaarpot van Pomme Pidou geven. Wauw, dat is echt een superlief cadeau, nog bedankt daarvoor!
 • Afgelopen week heb ik gezellig thee gedronken bij een vriendin die mijn verhaal had proefgelezen.
 • Tijdens het mooie weer heb ik een aantal keer door het park gewandeld. Dat helpt altijd goed om mijn gedachten te verzetten en mijn hoofd leeg te maken!
 • Ik heb allemaal leuke nummers van vroeger voorbij horen komen tijdens de radio 538 zero’s top 538. Nog meer nostalgie!
 • Ik ben dit weekend weer eens naar mijn thuisstad Venlo geweest voor de voorstelling samen met mijn moeder, en ik heb een onwijs leuke middag gehad met tekstschrijver, blogger en mede zorg-ZZP’er Jeanine, waar ik mee afgesproken had (mijn gastblog op haar site kun je hier lezen). Ook had ik een roze jas gekocht bij America Today, omdat ik vond dat ik dat wel verdiende met mijn eerste ZZP-salaris!
 • Nu ik dit blije lijstje opstel, besef ik dat ik toch wel een erg leuke maand heb gehad ondanks die minder leuke gebeurtenis.
Lieve Benjamin, 2010-2019

Wat was jouw hoogtepunt van de afgelopen maand?

Groetjes en een dikke x!

-Lianne

Volg:
Delen:

14 Reacties

 1. 2 april 2019 / 13:18

  Mooi foto van Benjamin. Blegh, een huisdier verliezen is ronduit kut. Zo verdrietig. Ben blij om te lezen dat je alsnog een hele fijne maand hebt gehad. Wat heb je veel leuke bloggers gezien ook! Ben benieuwd naar je roze jas. Ik wil er namelijk stiekem ook één.

  • Lianne
   Auteur
   3 april 2019 / 21:17

   Bedankt voor je lieve reactie! Ja ik zal nog eens een blog met outfits (waaronder mijn roze jas) posten. Ik weet zeker dat je hem leuk gaat vinden 🙂

 2. 2 april 2019 / 14:52

  Wat fijn dat je zo’n mooie maand had, ondanks je verlies. Super gaaf dat je, je eerste klant als zorg-ZZPer binnen hebt! Ik kan me voorstellen dat, dat heel goed voelt.

  • Lianne
   Auteur
   3 april 2019 / 21:17

   Bedankt voor je lieve reactie 🙂 Ja, al die leuke dingen van deze maand maakten veel goed!

 3. 3 april 2019 / 07:08

  Zo verdrietig van Benjamin. Gelukkig heb je heel veel leuke dingen ondernomen afgelopen maand. Fijn van je eerste dienst als zzp-er, ik kan mij voorstellen dat dat erg goed voelt.

  • Lianne
   Auteur
   3 april 2019 / 21:18

   Bedankt voor je lieve reactie 🙂 Ja, heerlijk is dat. Het geeft me nu ineens veel meer voldoening om naar het werk te gaan 🙂

 4. 3 april 2019 / 09:53

  Klinkt als een mooie tijd, ondanks Benjamin. Hij is best oud geworden voor een konijn toch? Maar blijft sneu.

  Mijn hoogtepunt was denk ik het mooie weer, of was dat alweer februari?

  • Lianne
   Auteur
   3 april 2019 / 21:19

   Ja hij is best oud geworden, ik heb hem 9 jaar gehad. Maar het blijft verdrietig. Gelukkig maken al die leuke dingen van afgelopen maand veel goed. Ja het mooie weer was ook in februari, maar ook in maart hebben we zeker een paar mooie dagen gehad 🙂

 5. 3 april 2019 / 22:15

  Zo verdrietig van Benjamin! Zeker na zo’n lange tijd is het niet niks om een dier te moeten missen dat je zo dierbaar is. Ik kan me voorstellen dat dat er best wel inhakte. Goed dat je jezelf wat rust hebt gegund deze maand om het op jouw tempo een plekje te kunnen geven!
  Onwijs leuk dat je naar het Bloesempark bent geweest! Mooie foto ook bovenaan je artikel! En zo te horen heb je toch veel fijne momenten gehad deze maand. Wat mooi om te lezen dat de verrassing van de kattenspaarpot ook een blijmaker was <3 Ik ben blij dat ik jou er zo blij mee kan maken. En een festival in Berlijn? Wauw, gaaf hoor! Leuk ook dat je meerdere voorstellingen hebt bezocht deze maand. Een fijne afleiding én een leuk avondje uit is zoiets.

  • Lianne
   Auteur
   4 april 2019 / 16:29

   Bedankt voor je lieve reactie! Het gaat nu alweer beter, maar het hakt er inderdaad wel in dus ik heb het vooral rustig aan gedaan afgelopen maand. De leuke dingen hielpen gelukkig ook mee 🙂 Het Bloesempark was erg leuk! Ik vind het nog steeds erg lief van je dat je de spaarpot wil geven, dat is zeker een blijmaker <3

 6. 9 april 2019 / 09:01

  Heel veel sterkte met het verlies van je konijntje! Echt een lieve foto <3 Mijn cavia is vorige maand overleden, ik weet helaas hoe het voelt 🙁 Fijn dat er wel wat leuke dingen op de planning stonden ter afleiding!

  • Lianne
   Auteur
   9 april 2019 / 11:42

   Bedankt voor je lieve reactie! Ja, dat van jouw cavia was inderdaad ook zo sneu 🙁 Hopelijk gaat het alweer een beetje beter!

 7. 17 april 2019 / 20:18

  Wat een leuke dingen heb je allemaal gedaan en wat gaaf dat je naar het bloesempark bent geweest!

  Ik vond het ook supergezellige keren samen lunchen! En vooral de superroze locatie van Blond Amsterdam was gaaf hihi. Gauw weer wat afspreken? Heb er al weer helemaal zin in!

  • Lianne
   Auteur
   18 april 2019 / 10:31

   Ja dat was zooo leuk! Inderdaad, we moeten gauw weer wat afspreken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *