Wat wil ik dit jaar nog gaan doen?

Zo, lekker met mijn benen omhoog op een bankje. Heerlijk, maar niet iets wat er echt bij mij op de planning staat als het gaat om dingen of activiteiten die ik dit jaar echt nog zou willen doen. Ik besloot een soort van bucketlist voor 2019 te maken en hier zijn 20 dingen die ik dit jaar nog zeker wil gaan doen!

1: Naar Texel. Ik ben nog nooit op de Waddeneilanden geweest. Hoog tijd om daar verandering in te brengen!

2: Een cursus volgen. Ik vind het erg leuk om nieuwe dingen te leren. Dus een talencursus, een creatieve cursus of misschien nog iets om het schrijven wat beter te ontwikkelen lijkt me wel wat!

3: Een stedentripje. Ik heb er weer eens zin in om lekker een weekendje naar een Europese stad te gaan. Is alweer veel te lang geleden. Hoog tijd om mezelf eens naar Spanje of Italie te helpen!

4: Een luchtballonvaart maken. Dat lijkt me zo gaaf en een ultieme belevenis om samen met Stefan te delen.

5: Dagje naar een Vlaamse stad. Antwerpen, Gent of Brugge, het lijken me allemaal geweldig leuke steden om te shoppen en hotspots te ontdekken!

6: Eindelijk een traguspiercing laten zetten. Die ik al zo lang wilde. (Ja, als ik er het geld voor heb!)

7: Op een tweedehands markt zitten. Eens niet zelf dingen kopen, maar verkopen! Hopelijk levert het een leuk zakcentje op.

8: Naar de Keukenhof en de Japanse kersenbloesems in het Amsterdamse bos. Van Romy heb ik gezien hoe geweldig mooi deze plekken in de lente moeten zijn, dus dat staat voor dit jaar ook op het lijstje!

9: High tea’en met Alpaca’s. Lijkt me zo’n leuke ervaring!

10: Mijn werkkamer inrichten. Staat voor dit jaar zeker op de planning. Zo heerlijk lijkt het me om gewoon te schrijven en te werken in mijn eigen kamer!

11: Een bootje huren. Toen het afgelopen zomer zo warm was hebben we dat een keer gedaan, en dat was zeker voor herhaling vatbaar!

12: Vriendinnen uitnodigen voor te komen eten. Of barbecueën, of voor lekker te borrelen, maakt niet uit, altijd gezellig!

13: Naar de schoonheidsspecialiste. Veel te lang geleden. Ik mag me wel weer eens wagen aan een verwenbeurt voor mezelf!

14: Iets organiseren voor schrijvers of ondernemers. Ja, ik heb genoeg ideeën en ik wil daar dit jaar toch eens aan gaan werken!

15: Optreden. Later dit jaar, als ik wat beter gitaar kan spelen, wil ik weer eens op gaan treden. Even kijken of mijn stem het nog doet.

16: Een nieuwe creatieve hobby zoeken. Zoals armbandjes maken. Ik heb trouwens ook nog een schoen van chocolade liggen om te versieren, fotoboeken om in te plakken en kleding die nog opnieuw gekleurd moeten worden. Nog genoeg te doen!

17: Hotspots ontdekken in Amsterdam en Alkmaar. Dichtbij huis is ook nog genoeg leuks te ontdekken!

18: Wandelen in de duinen. De duinen zijn prachtig in de lente/zomer, en niet zo ver van ons vandaan.

19: Leren mediteren. Na al die positieve verhalen die je erover hoort wil ik het toch eens gaan proberen!

20: Aan een nieuw boek beginnen. Ik ben nu al zo lang met hetzelfde bezig dat ik ook eens iets van mijn andere ideeën op de denkbeeldige boekideeënplank vorm wil gaan geven!

Wat is iets dat jij dit jaar nog graag zou willen doen?

Groetjes en een dikke x!

-Lianne

Volg:
Delen:

11 Reacties

 1. 11 februari 2019 / 11:08

  Leuk om te lezen! Wat een mooie plannen heb je. De Waddeneilanden zijn echt ontzettend leuk, zeker in de zomer. Echt een aanrader! 😀

  • Lianne
   Auteur
   11 februari 2019 / 22:59

   Dank je! Ja ik ben echt benieuwd 🙂 Ik ga er zeker eens naartoe!

 2. 11 februari 2019 / 11:15

  Wat een leuk lijstje! Er staan een paar grappige en interessante activiteiten op (high tea’en met Alpaca’s, haha!). Ik was gisteren toevallig een bij een bushcrafting cursus, wat echt fantastisch was. Het leukste vond ik speren maken met een mes, dus ik denk dat ik dit jaar nog wel eens een houtsnijwerkcursus zou willen doen.

  • Lianne
   Auteur
   11 februari 2019 / 23:00

   Dat klinkt ook als een leuke en originele cursus! Ik vind het ook altijd leuk om nieuwe dingen te ontdekken 🙂 Hopelijk ontdekken we dit jaar nog veel meer leuks!

 3. 11 februari 2019 / 14:01

  Wat een mooi lijstje! Mooie plannen staan erop! Texel is echt een aanrader. Daar ben ik vorig jaar geweest. Ik zou daar best een week naar toe kunnen om lekker te schrijven. Wat grappig om te high tea’en met alpacas!

  • Lianne
   Auteur
   11 februari 2019 / 23:01

   Ja ik had je verslag gelezen van Texel, superleuk! Dat gaf mij ook een beetje de motivatie om er eens heen te gaan 🙂 Daar een hele week naartoe gaan om te schrijven lijkt me ook wel een goed idee!

 4. Marloes
  11 februari 2019 / 15:18

  Wat een leuke dingen om naar uit te kijken! Gaaf dat je een traguspiercing wil laten zetten, ik heb er zelf al eentje sinds mijn 18e. Het was mijn eerste piercing en ben er nog steeds blij mee. De alpaca high tea heb ik ook wel eens voorbij zien komen, lijkt me zo leuk.

  • Lianne
   Auteur
   11 februari 2019 / 23:02

   Dank je! Ik heb al een helixpiercing, maar die heb ik al drie jaar, dus het wordt hoog tijd voor een nieuwe! Ja die alpaca high tea lijkt me zo leuk 🙂

 5. 11 februari 2019 / 19:28

  Jij hoeft je zo te lezen niet te vervelen! Onwijs leuk lijstje! 🙂 En ook heel tof dat je dit jaar een keer naar de Keukenhof en naar het Bloesempark wilt gaan. Ik ben heel benieuwd wat je ervan zult vinden. Een tripje naar Texel kan ik je ook zeker aanraden. Ik vind dat zo’n fijne plek om uit te waaien en te ontspannen. Vanuit Alkmaar is het ook helemaal niet zo ver, terwijl Texel (in ieder geval voor mij) toch echt als buitenland voelt. En hoe leuk dat je wilt gaan optreden! Gaaf zeg!

  • Lianne
   Auteur
   11 februari 2019 / 23:03

   Ja, kan niet wachten tot het lente wordt om al die leuke dingen eens te gaan doen 🙂 Ik wil dit jaar zeker een weekendje naar Texel boeken! Het is inderdaad niet ver weg en toch lijkt het me een heerlijk vakantieoord waar je lekker uit kunt waaien 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *