7 jaar samen

Onze eerste foto samen.

Met Kerstmis en Oud en Nieuw beleven wij nog een feestje: het is de periode dat wij elkaar leerden kennen en bij elkaar zijn gekomen! 7 jaar geleden alweer, wat vliegt die tijd. En elk jaar ben ik zo blij en dankbaar dat deze lieve jongen in mijn leven is. Hoe hebben wij elkaar leren kennen? Wat hebben we gedaan tijdens onze eerste date? Op al deze vragen geef ik je vandaag antwoorden!

Eeuwig kletsen

Het begon eind 2011, waar we samen eeuwig durende gesprekken hadden die steeds serieuzer werden op, jawel, internet! In die tijd waren wij een van de eersten. Je hoorde er toen veel meer rare verhalen over, vooral op zo’n site als chatten.nl. De meeste jongens op die site waren op niks uit, of in ieder geval niet iets dat me interesseerde, maar toen raakte ik aan de praat met ene Stefander, en dat waren hele leuke gesprekken. Het klikte zelfs zo goed, dat we contactgegevens uit hadden gewisseld.

We konden over alles praten. Het ene moment ging het over onze toekomstwensen, het andere moment over welk broodbeleg we het lekkerst op ons brood vonden en noem het maar op. Niks was te gek en we konden de hele dag en de hele nacht doorpraten. Het was raar, maar ik had nog nooit zo’n goede klik met iemand gehad. Het was bijna magisch te noemen.

Eindelijk afspreken

Na nog een tijdje praten via MSN en sms’jes, besloten we dat het tijd werd om elkaar in het echt te zien. Dat vond ik hartstikke leuk, maar ook heel spannend. Wat als hij toch niet bleek te zijn wie hij beweerde? Of wat als het toch niet net zo klikte als op het scherm? Gelukkig vervaagden al die gedachten toen ik hem daar eindelijk in het echt zag staan. Hij had helemaal de moeite genomen om voor mij naar Venlo te komen, en dan kon ik hem al moeilijk meteen terugsturen, toch? 😉

Het was nog een beetje onwennig, maar wel heel gezellig met z’n tweeën. Het was bijna Kerstmis dus we dronken warme chocomel en hebben samen lekker op een bankje in het park gezeten. Niet teveel gekke dingen, maar het was precies goed. Toen wisten we wel dat we het voor elkaar waren. En die grote reisafstand tussen ons? Dat is nooit een probleem geweest.

Jaren samen

Vanaf 3 januari werd het pas echt officieel, toen ik voor het eerst bij hem thuiskwam. Het was misschien allemaal heel snel gegaan, want een maand eerder kwam ik hem voor het eerst tegen op de chatbox, maar hij vertrok bijna naar Australië voor een halfjaar studie. We wilden dus zekerheid hebben en weten dat het echt goed zou zitten als hij aan de andere kant van de wereld zou zitten. Gelukkig kwam hij na dat halfjaar gewoon weer terug naar Nederland en zijn we eigenlijk nooit meer van elkaars zijde geweken!

Samen zijn we al op vakantie naar Turkije, Gran Canaria, Parijs/Disneyland, de Verenigde Staten en Bali geweest inclusief weekendjes weg in Londen, Dublin en gewoon in Nederland, en hopelijk komen daar nog veel mooie vakanties bij. Inmiddels wonen we samen in ons eerste koophuis met twee lieve katjes en is onze liefde ten opzichte van 7 jaar geleden niet minder geworden, maar juist gegroeid.

Bedankt lieve Stefan, voor die mooie 7 jaar en voor al die mooie jaren die nog gaan komen!

-Lianne

Volg:
Share:

12 Comments

 1. 7 januari 2019 / 07:22

  Prachtig! Wat een mooie foto’s van jullie en gefeliciteerd met jullie 7 jaar samenzijn!

  • Lianne
   Auteur
   7 januari 2019 / 12:49

   Dankjewel voor je lieve reactie!

 2. 7 januari 2019 / 07:46

  Wat een mooi verhaal! En het allermooiste dat het echt is 🙂 Ik wens jullie heel veel geluk en liefde én nog vele jaren samen!

  • Lianne
   Auteur
   7 januari 2019 / 12:49

   Dankjewel voor je lieve reactie!

 3. 7 januari 2019 / 11:23

  Gefeliciteerd! Wat lief om te lezen dat jullie het al zeven jaar zo leuk hebben. En wat grappig dat jullie elkaar op het internet zijn tegengekomen. Zeven jaar geleden waren jullie toen inderdaad echt pioniers. Ik heb mijn vriend ook op het internet (op een datingsite) leren kennen, en vond het echt fijn om eerst een kleine band op te bouwen voordat ik hem in het echt ontmoette.

  • Lianne
   Auteur
   7 januari 2019 / 12:51

   Dankjewel! En ja, grappig hè? Tegenwoordig hoor je het zoveel, maar toen waren wij echt een van de eersten. Ik hoor iedereen nog zeggen ‘pas je wel op?’ haha! Tegenwoordig is het heel normaal. Leuk dat jij je vriend op op het internet hebt leren kennen! Dat is een hele fijne manier van iemand tegenkomen, vind ik 🙂

 4. 7 januari 2019 / 12:13

  Hé, wat een leuk liefdesverhaal! Gefeliciteerd met 7 jaar!

  • Lianne
   Auteur
   7 januari 2019 / 12:59

   Dankjewel voor je lieve reactie!

 5. 7 januari 2019 / 21:03

  Wat ontzettend mooi om te lezen hoe gelukkig jullie na al die jaren nog zijn! 🙂 Jullie zijn een superleuk stel en wat bijzonder dat dat al meteen tijdens het chatten én daarna in het echt als een paal boven water stond. Van harte gefeliciteerd en ik wens jullie nog véél meer mooie en gelukkige jaren toe samen. <3

  • Lianne
   Auteur
   7 januari 2019 / 22:52

   Dankjewel voor je onwijs lieve reactie 🙂 Hopelijk vind jij binnenkort ook jouw droomprins bij wie je meteen een goed gevoel hebt!

 6. 8 januari 2019 / 14:44

  Wat grappig om te lezen hoe jullie elkaar ontmoet hebben. Ik vind dat soort verhalen altijd zo leuk! Bijzonder dat je net de juiste bent tegengekomen op zo’n chatsite en jullie nu al zo lang samen zijn 🙂 Ik wens jullie nog veel mooie jaren toe!

  • Lianne
   Auteur
   8 januari 2019 / 15:40

   Dankjewel voor je lieve reactie! Ja, ik kan het soms ook nog nauwelijks geloven, maar soms moet je gewoon net geluk hebben met die dingen. Nu vind ik het een mooi verhaal om te vertellen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *