Even bijkletsen: how’s life?

Ik dacht, ik doe eens lekker een zomerfoto met dit koude weer! Alhoewel het niet echt superkoud is, maar je snapt het wel ๐Ÿ™‚

Hallo allemaal, daar ben ik weer! Ik besloot om rustig aan het bloggen weer eens op te pakken, dus dat ga ik vanaf vandaag een keer per week doen, in elk geval deze maand. Vanaf het nieuwe jaar hoop ik dat weer twee keer per week te kunnen doen. De reden waarom ik even met bloggen gestopt was, was omdat ik een november een drukke maand had qua schrijven en opdrachten. Ik heb meegedaan aan NaNoWriMo, een challenge waarin je binnen de hele maand november 50.000 woorden moet schrijven (gehaald!) en ik had een ontzettend leuk, maar groot manuscript dat ik helemaal na moest kijken en beoordelen, ook binnen een maand (ook gehaald!). Daarbij had ik natuurlijk ook nog mijn ‘gewone’ werk, ik volg een assertiviteitscursus die persoonlijk best veel van me vraagt, dus dat betekende dat ik even prioriteiten moest stellen. (Grenzen stellen hoort ook bij assertiviteit, dus ik ben al goed op weg!) Het bloggen kwam daardoor even op een lager pitje te staan, maar nu is de rust zodanig teruggekeerd dat ik er langzaamaan weer mee kan beginnen!

Hoe gaat het met me?

Om maar meteen even met de belangrijkste vraag van dit artikel te beginnen: hoe gaat het met me? Nou, eigenlijk best goed! Mijn ‘gewone’ werk, zo zullen we het maar noemen, gaat best lekker sinds ik voor mezelf in kan vullen wanneer ik wil werken. Dat geeft enorm veel rust en als ik tijdens een drukke weekplanning vier ochtendjes werken genoeg vind dan is dat voor mij genoeg. Meestal werk ik wel iets meer, gemiddeld rond de 24 uur per week, en daar voel ik me goed bij. Soms werk ik nog eens een dag in het weekend, maar ik ben allang blij dat ik niet meer drie keer in de maand verplicht weekenden en straks ook de feestdagen moet werken. Ik zag daar altijd zo tegenop en dit maakt het nu leuk en haalbaar voor mezelf, en ik kan het mooi combineren met mijn groeiende onderneming.

Liannes Letters

Groeiende onderneming, ja, je leest het goed! Ik ben echt aan het groeien! Sinds de laatste paar maanden kan ik eindelijk zeggen dat Liannes Letters qua groei er redelijk goed op vooruit gaat. Laatst had ik namelijk zo’n drie of vier opdrachten tegelijkertijd. Sommigen weliswaar niet heel groot, maar dat was erg leuk voor de afwisseling en ik was blij dat het nu eens eindelijk echt begint te lopen. Ik ben trots op het feit dat ik nog geen jaar bezig ben en al een aantal mooie opdrachten heb mogen doen, en zelfs al tevreden en vaste klanten op mijn naam heb staan. Daar ben ik erg trots op!

Er komen allemaal veel leuke plannen aan! Zoals sommigen van jullie wel weten, ben ik een vaste contributor en content creator voor Get inspired by books en ga ik voor mezelf ook allemaal leuke dingen doen. Naast dat ik schrijvers coach, manuscripten corrigeer/beoordeel en teksten/blogs schrijf, ga ik in het nieuwe jaar ook iets doen wat een beetje buiten mijn comfortzone ligt. Ik heb erover nagedacht en het lijkt me toch wel heel gaaf en echt een uitdaging om te gaan doen. Namelijk: schrijfworkshops geven! Daar komt in de loop van deze week nog meer informatie over op de site, dus houd Liannes Letters goed in de gaten!

Persoonlijk

Dus je ziet: het gaat goed met me en ik maak een positieve groei door, zoals op werkgebied als persoonlijk. Zoals sommigen van jullie weten volg ik een cursus om mijn assertiviteit wat op te krikken, en ik merk zichtbaar resultaat. Ik zit beter in mijn vel, maak me minder druk over wat anderen van mij of mijn bedrijf vinden en probeer het uit te spreken als ik ergens mee zit of ergens niet mee eens ben. Daarbij sta ik ook open om dingen buiten mijn comfortzone te proberen, zoals die workshops geven. Ik houd echt totaal niet van spreken voor groepen. Op de middelbare school had ik voor mijn eindpresentatie van mijn sectorwerkstuk voor Nederlands zelfs toestemming gekregen om het voor een kleiner groepje te mogen doen, in plaats van de hele klas. Maar nu zijn we tien jaar verder, hoef ik niet meer te spreken over onderwerpen die ik niks aan vind en zijn er nu heel andere mensen in mijn leven, en dus wil ik het toch gaan proberen. Het feit dat ik het ga doen is voor mij al een hele grote overwinning!

Daarnaast heb ik ook nog een hele leuke actie voor december, en daar hoef je helemaal niks voor te doen! Of nou ja, alleen een reactie achterlaten. Om alle trouwe volgers van mijn blog en Instagram te bedanken dat ze me zo trouw volgen, zo betrokken zijn en altijd motiverende woorden toespreken als het gaat om leuke รฉn ook minder leuke dingen, wil ik je graag een persoonlijk geschreven kerstkaartje sturen. Als je graag zou willen dat ik je een kaartje stuur, volg me op Instagram en laat daar of hieronder in een reactie weten dat jij dat graag zou willen, dan stuur ik je een dm voor je gegevens! Ik kijk ernaar uit om een kaartje voor je te schrijven!

Wat heeft jou bezig gehouden de afgelopen maand?

Groetjes en een dikke x!

-Lianne

 

Volg:
Share:

14 Comments

 1. 4 december 2018 / 06:51

  Zo fijn om te horen dat je onderneming groeit en je aan mooie opdrachten kan werken. Het kriebelt bij mij ook wel om โ€œmeerโ€ te gaan doen (met schrijven) maar ik weet niet waar ik moet beginnen en hoe en wat. Lekker vaag ๐Ÿ™‚ De assertiviteitscursus klinkt goed! En je workshop plan ook. En het lijkt me superleuk om een kaartje van je te mogen ontvangen.

  • Lianne
   Auteur
   4 december 2018 / 11:38

   Wat leuk dat het jou ook steeds meer begint te kriebelen! Ik weet dat jij die droom ook hebt, dus ga ervoor! Er zijn zat tips voor ondernemen te vinden en ik heb ze zelf ook een keer geschreven, dus als je hulp nodig hebt mag je me altijd een berichtje sturen ๐Ÿ™‚ Wat leuk dat je een kaartje van me wilt ontvangen! Ik stuur je even een apart berichtje daarover ๐Ÿ™‚

 2. 4 december 2018 / 07:36

  Wat mooi om te horen dat het met je onderneming zo goed gaat, juist door alle harde werken! Je hebt zo te horen een drukke maand achter de rug met zulke flinke redactieklussen. Leuk hoor! En gaaf dat je van plan bent om workshops te geven. Een spannende stap, maar dat gaat vast helemaal lukken!
  Wat mij vooral bezighoudt? Mijn werk voor het talenplatform, freelance- en blogklussen, de huizenzoektocht en een vacature voor vrijwilligerswerk waar ik misschien op wil reageren. Over dat laatste moet ik deze week maar eens goed nadenken ๐Ÿ™‚

  • Lianne
   Auteur
   4 december 2018 / 11:40

   Ja ik ben er heel trots op hoe het nu loopt ๐Ÿ™‚ Net ook weer een tevreden klant aan de telefoon gehad! Die workshops geven zijn al een uitdaging op zich, dus ik heb er erg veel zin in om te gaan doen! ๐Ÿ™‚
   Zo te zien ben jij ook lekker bezig met dingen! Pas op dat je het niet te druk maakt voor jezelf hรจ? Tijd om eens heerlijk een boek te lezen of te hobby’en mag er ook zijn ๐Ÿ™‚

 3. 4 december 2018 / 17:49

  Leuk om te zien dat je zoveel stappen maakt in je eigen bedrijf. Super inspirerend! Mijn November stond compleet in het teken van mijn verbouwing, wat echt heel vermoeiend was. Ik ben blij dat het grootste gedeelte nu klaar is en we eindelijk van ons nieuwe stulpje kunnen genieten.

  • Lianne
   Auteur
   4 december 2018 / 22:19

   Wat leuk om te horen dat je het zo inspirerend vindt! Een verbouwing en verhuizing is natuurlijk erg vermoeiend, tijdrovend en stressvol, maar wat fijn dat het nu gelukt is! Geniet lekker van jullie nieuwe stulpje ๐Ÿ™‚

 4. 4 december 2018 / 21:55

  Wat fijn om te lezen dat het zo goed met je gaat! En wat een leuke ontwikkelingen allemaal!
  Laat ik nou net een kerstkaart voor je geschreven hebben, die ik je morgen wil geven haha, dus ja een handgeschreven kerstkaartje van jou lijkt mij erg leuk. ๐Ÿ˜€ Superleuk trouwens dat je dat wil doen voor je volgers.
  Tot morgen! ๐Ÿ˜‰

  • Lianne
   Auteur
   4 december 2018 / 22:20

   Wat leuk Giovanna! Ik heb er natuurlijk ook een voor jou ๐Ÿ™‚

 5. Nayana
  5 december 2018 / 14:30

  Wat fijn dat je al zoveel resultaat merkt van je assertiviteitscursus! En echt knap dat je workshops wilt geven ๐Ÿ™‚ Ineens lijkt alles op zijn plaatst te vallen als ik dat zo lees! Lekker in die positieve flow blijven!

  Liefs Nayana

  • Lianne
   Auteur
   5 december 2018 / 18:05

   Ja het is zo fijn, het een werkt op het ander merk ik inderdaad ๐Ÿ™‚ Dank je wel voor je lieve reactie!

 6. 9 december 2018 / 13:48

  Tof om te horen dat het zo goed gaat met je eigen onderneming en dat het werken op deze manier goed bevalt. Ook erg tof dat je van plan bent workshops te gaan geven, zo te horen ben je lekker bezig.
  Mijn dagen zijn vooral gevuld met school en bloggen op het moment.

  • Lianne
   Auteur
   10 december 2018 / 16:20

   Dank je wel, ik ben zo blij dat er een stijgende lijn in zit en dat alles zo lekker gaat ๐Ÿ™‚ Fijn dat jij je nu ook zo goed kunt concentreren op al je werk van school en er lekker naast kunt bloggen!

 7. 10 december 2018 / 16:41

  Ontvang er graag een van je! Ben zelf ook dol op (kerst)kaartjes sturen ๐Ÿ™‚

  • Lianne
   Auteur
   10 december 2018 / 17:14

   Wat leuk! Ik stuur je een mailtje ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *