Oktober: nieuwe maand met veel herfstpret!

Vandaag is er weer een nieuwe maand aangebroken! Altijd weer even met een schone lei beginnen en vooruitkijken op alle leuke planningen en uitjes die me staan te wachten! Lees je mee wat de maand oktober mij gaat brengen?

Deze week staat er een heerlijk weekje vrij op de planning, samen met Stefan! Het voordeel van als oproepkracht werken, houdt in dat ik zomaar eens een weekje geen diensten in hoef te vullen en me dus even op mijn onderneming en het schrijven kan richten. Daar ga ik vandaag weer lekker mee aan de slag! Verder staat er een leuke meeting met Anneke van Get Inspired By Books op de planning, ga ik morgen officieel met gitaarles en vanavond met een cursus beginnen (daarover volgende week meer) en ga ik met Stefan nog een dagje naar de Efteling!

Oktober is ook de maand van veel leuke vriendinnenafspraken! Sinds kort zit ik in een groepsapp met allemaal meiden die in (of in de buurt van) Alkmaar wonen en die hier net als ik naartoe verhuisd zijn en nog niet zoveel mensen kennen, of hier al wat langer wonen en behoefte hebben aan nieuwe contacten. We doen al veel leuke dingen met z’n allen, zoals een pubquiz afgelopen vrijdag, of naar de bioscoop. Er komen wat leuke films aan, zoals Doris en Zwaar Verliefd (waar ik in gefigureerd heb), dus die wil ik zeker nog zien!

Deze maand heb ik twee concerten, de singer/songwritersessies van artiesten uit Nashville, en countryzangeres Kacey Musgraves die ik 21 oktober voor de derde keer live ga zien!

Ook al is de herfst in aantocht, het is nog lekker zonnig buiten en een goed idee om eropuit te gaan en Alkmaar eens goed te ontdekken! 8 oktober schijnt hier een jaarlijkse feestdag te zijn dus ik ben erg benieuwd wat er dan in de stad allemaal te doen is. En mocht het eens een dagje wel herfstachtig met veel regen zijn, dan is het ook net zo lekker om binnen te blijven en samen series te gaan kijken. Stefan en ik volgen nu sinds een paar dagen 13 reasons why en deze maand komt het nieuwe seizoen van Riverdale, waar we ook met spanning op aan het wachten zijn! Als er iemand nog meer leuke serie-aanraders heeft, hoor ik het graag!

Dit is ook de week waarin we weer een mooi tripje gaan boeken! Mijn broertje studeert nu voor vier maanden in Finland en het lijkt me leuk om hem daar op te gaan zoeken. Ik ben er nog nooit geweest dus het lijkt me heel gaaf! Al ben ik meer van de wat warmere en zonnigere bestemmingen, toch lijkt het me ook wel weer iets hebben om me eens door een prachtig sneeuwlandschap te begeven en wellicht het Noorderlicht te zien!

Deze maand sluit ik af met een leuk tripje Antwerpen, naar de boekenbeurs samen met Giovanna. Voor schrijvers als wij wordt dit een heerlijk dagje boekenpret!

Wat zijn jouw leuke plannen voor de maand oktober?

Groetjes en een dikke x!

-Lianne

 

Volg:
Share:

8 Comments

 1. 1 oktober 2018 / 14:42

  Wat fijn dat je een weekje vrij bent. Geniet ervan! En wat leuk zo’n appgroepje. Lijkt mij ook wel wat voor omg. Nieuwegein, haha. Ben je daar zo toevallig ingerold of zijn daar daadwerkelijk sites voor oid? 😀

  • Lianne
   Auteur
   1 oktober 2018 / 22:05

   Dank je wel! Ja daar ben ik via een website op gekomen, vriendinnenonline.nl. Is een hele fijne site voor als je nieuwe meiden in de buurt wilt leren kennen. Iemand plaatste toevallig een oproepje op het forum om een appgroep te maken in omgeving Alkmaar en zo is het gekomen 🙂 Heel gezellig!

 2. 1 oktober 2018 / 18:25

  Echt leuk, zo’n appgroepje! Wat een goede manier om nieuwe mensen te leren kennen in de omgeving 🙂 En hoe gaaf dat je naar Finland wilt gaan om je broertje op te zoeken. Volgens mij is het daar prachtig. Ook al is het geen warme bestemming, ik weet zeker dat het een mooi en onvergetelijk tripje zal zijn.
  Zo te horen heb je heel veel leuke plannen voor deze maand. Geniet er lekker van! 🙂 Enne heel veel succes met de cursus vanavond! <3

  • Lianne
   Auteur
   1 oktober 2018 / 22:08

   Ja superleuk is het inderdaad, een hele leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen! Ja het lijkt me een hele leuke ervaring om daar mijn broertje op te zoeken en een heel mooi land. Dank je wel lieve Romy! Gaat vast lukken 🙂

 3. 1 oktober 2018 / 19:56

  Oktober begint al goed met een lekker weekje vrij! Superhandig dat je dat zo kan inplannen. 😉 En mooie plannen, Efteling yeah! En wat grappig zo’n groepje vriendinnen, mooie manier om nieuwe mensen te leren kennen! En Finland staat op mijn bucketlist om ooit nog eens naartoe te gaan. Ik hou dus echt wel van koude landen en vakantiebestemmingen, haha!

  • Lianne
   Auteur
   1 oktober 2018 / 22:10

   Ja is echt heel handig! Zo lekker dat je gewoon tussendoor vrij kunt nemen wanneer je wilt 🙂 Ja mij lijkt Finland ook een gave bestemming, ook al ben ik dan niet zo van de kou en sneeuw, het lijkt me toch wel eens gaaf om zoiets mee te maken!

  • Lianne
   Auteur
   8 oktober 2018 / 16:22

   Ja dat was echt heel gaaf! Het was een uitgaansscene, dus we waren op een locatie helemaal versierd als discotheek, met drankjes en muziek. Ik was gewoon een feestganger die met groepjes stond te praten, niks bijzonders. Maar waarschijnlijk ben ik wel in beeld want ik sta pal achter Jim Bakkum, haha! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *