In het zonnetje: inspirerende bloggers!

Bloggers, daar zijn er wel miljoenen van! Er bestaan foodblogs, beautyblogs, lifestyleblogs, reisblogs, noem het allemaal maar op. En van al die miljoenen blogs zijn de blogs die ik toch wel wekelijks bezoek op twee handen te tellen. Gewoon omdat ze me inspireren, ik veel van hun ervaringen of tips kan leren of omdat ik hun verhalen zo leuk vind om te lezen.

Dit zijn vijf bloggers die ik erg leuk en inspirerend vind. Als je er niet bijstaat, niet getreurd! Dat wil echt niet zeggen dat ik jouw blog niet leuk vind, alleen naar deze blogs wil ik gewoon even een kleine shout out doen:

RomyVaker Vrolijk

Toevallig bestaat haar blog deze week twee jaar! Als je haar nog niet kent: het is zeker de moeite waard om eens op haar blog te kijken. Haar blog is eigenlijk zo’n beetje de enige die tussen mijn meest aangeklikte pagina’s staat. En niet voor niets! Romy is een lieve, vrolijke en kleurrijke meid die je met al haar artikelen een glimlach op je gezicht weet te bezorgen. Ze inspireert, motiveert en amuseert je elke dag weer met haar blogs. Ze heeft voor de afwisseling veel verschillende onderwerpen: van tips om meer rust te vinden tot posts over haar nieuwste outfits. Elke dag lees ik ze weer met plezier!

EsmeraldaGirlboss.pink

Deze leuke en spontane meid is net voor zichzelf begonnen als jurist, zo stoer! Op haar site zijn veel leuke en inspirerende artikelen over girlboss-dingen te vinden, maar ook boekentips of persoonlijke feitjes over haarzelf passeren de revue. Ik vind haar website ook iets professioneel en tevens iets meisjesachtigs uitstralen. Businessbabe with a little touch of pink, daar hou ik van!

JeanineStrijken is suf

Ik herken heel veel van mezelf in Jeanine omdat ze net als ik uit Venlo komt en in de zorg werkt maar eigenlijk liever fulltime zou schrijven. Daarom vind ik haar blogs zo fijn om te lezen en tegelijkertijd heeft ze ook zo’n fijne schrijfstijl. Normaal gesproken hou ik niet zo van mamablogs, omdat ik zelf geen kinderen en ook niet echt moedergevoelens heb, maar ik vind het zo tof van haar hoe zij het moederschap én het gaan voor haar passies en dromen gewoon met elkaar combineert, want dat is iets waar veel moeders hun draai niet in kunnen vinden. Dat maakt haar blog niet alleen een mamablog, maar een blog met veel afwisselende onderwerpen. Ga zeker zo door Jeanine!

GiovannaOver schrijven gesproken

Met Giovanna zit ik ongelofelijk veel op één lijn. Vaak plaatsen we in dezelfde week een blog dat qua onderwerp heel erg op elkaar is afgestemd, zonder dat van elkaar te weten! Giovanna is ook sinds begin dit jaar voor zichzelf begonnen als tekstschrijver en redacteur, en ze geeft goede tips aan andere schrijvers/bloggers/ondernemers waar ik zelf heel veel aan heb. Een blog met niet al te veel versiersels, maar gewoon strak, simpel en fijn om te lezen, omdat het zo’n rust uitstraalt.

NydiaDreaming with Nydiart

Deze powergirl en lieve, inspirerende meid ken ik van de writers:community, toen die nog bestond. En nu hebben we nog altijd contact via Instagram en het bloggen. Ze schrijft mooie, persoonlijke onderwerpen met wijze levenslessen en een sterke mindset. Ze laat zien dat het leven niet alleen maar gemaakt is om happy en vrolijk te zijn, maar dat een donkere periode ook bij het leven hoort en dat die ook best gedeeld mag worden, naast ‘het perfecte plaatje’ waar iedereen nu altijd maar naar streeft. Dat vind ik fijn om te lezen en uit haar woorden haal ik zelf ook veel kracht en herkenbaarheid.

Welke blogs lees jij graag en veel?

Groetjes en een dikke x!

-Lianne

Volg:
Share:

15 Comments

 1. 12 september 2018 / 22:28

  Wauw, ik was echt even stil van je alinea over mijn blog! Dankjewel! Wat onwijs veel lieve woorden! Ik ging er spontaan van blozen. Je bent echt een schat! <3
  Superleuk lijstje heb je opgesteld! Ik ga de blog van Juliaflynn meteen even bekijken. Daar ben ik heel benieuwd naar! Girlboss.pink en de blog van Giovanna zijn inderdaad ook heel leuk. De blog van Nydia kende ik nog niet, dus daar ga ik ook een kijkje nemen.
  Nog een paar leuke blogs die ik met veel plezier volg, zijn Pinch of Jo, Linda's Wholesome Life, Anna Jirina, So Chicken en Around San. Enne, jouw blog is natuurlijk ook superleuk! <3

  • 12 september 2018 / 22:32

   Oh ja, nog iets: voor ondernemerstips, boekentips en persoonlijke artikelen is de blog van By Dagmar Valerie ook een aanrader 🙂 Haar artikelen lees ik altijd met veel plezier. Ik denk dat je haar blog wel leuk zult vinden 🙂

  • Lianne
   Auteur
   13 september 2018 / 17:51

   Natuurlijk, graag gedaan! Je hebt het verdiend <3 Leuk dat ik jou nu ook enthousiast heb gemaakt naar meerdere bloggers! Pinch of Jo vind ik ook leuk! De rest ken ik op zich wel van naam, maar heb ik nog nooit echt gelezen. Ik ga eens een kijkje nemen, ook bij By Dagmar Valerie!

 2. 13 september 2018 / 06:43

  Romy’s blog volg ik ook al een hele tijd. En die van jou 🙂 Verder volg ik Sylvia van A lovely adventure, Annajirina, Marije van Plus een beetje, Diolifestyle, Giovanna, zo veel om op te noemen 🙂
  Girlboss pink ken ik nog niet, leuk om zo ook weer nieuwe blogs te leren kennen.

  • Lianne
   Auteur
   13 september 2018 / 17:52

   Ja ik zag al dat jij Romy ook volgt. Zo leuk dat jij mijn blog altijd zo steevast volgt en reacties achterlaat, dankjewel daarvoor! Die blogs die jij noemt zal ik ook eens op gaan zoeken 🙂

 3. 13 september 2018 / 14:20

  Wat een leuk lijstje! Een paar kende ik nog niet. Ga die zeker even bekijken! ?

  • Lianne
   Auteur
   13 september 2018 / 17:52

   Leuk dat je op deze manier nieuwe bloggers leert kennen! Jouw blog heb ik ook net ontdekt en die vind ik ook erg leuk 🙂

 4. 13 september 2018 / 15:25

  O wat ontzettend leuk en lief dat mijn blog ook in het rijtje staat! Was er even stil van!
  En zo leuk ja dat we zo op één lijn zitten, qua blog onderwerpen, maar ook daar buiten.

  De blogs die ik volg zijn eigenlijk wel hetzelfde als die jij volgt, maar daarnaast volg ik ook de blog van Darina, So Chicken, Little Origin, Power of Positivity, Dagmar Valerie, Pluizenbol, Around San en nog een aantal anderen. En die van jou, uiteraard. 🙂

  • Lianne
   Auteur
   13 september 2018 / 17:53

   Wat leuk om te horen! En tuurlijk, je hebt het verdiend! De blogs die jij noemt zie ik ook wel vaker voorbijkomen, dus ik ga er zeker eens een kijkje op nemen!

 5. 13 september 2018 / 17:57

  Ohh wat superlief dat je mijn blog in de picture hebt gezet! Ik wist niet wat ik zag! Zo lief!! <3 Ben ook blij dat ik jouw blog ontdekt heb, je schrijft superleuk en ik heb onwijs veel zin om je te ontmoeten 25 september!! 😀

  Ik volg jou, Joyce van Enjoycelife, Dagmar Valerie en nog wat andere dames. Heel leuk om zo ook weer andere bloggers te leren kennen!

  • Lianne
   Auteur
   13 september 2018 / 18:13

   Natuurlijk! Jouw blog is ook zo leuk dus dat heb je zeker verdiend 🙂 En bedankt voor jouw lieve compliment en dat jij mijn blog ook veelvuldig volgt, dat doet mij zo goed! Ik heb ook onwijs veel zin in onze girlboss-meeting 🙂

   Dagmar Valerie is al vaker genoemd hier, dus daar zal ik zeker eens op gaan kijken. Zo leuk om te zien wat iedereen volgt en dat je daar weer nieuwe blogger door leert kennen!

 6. 14 september 2018 / 22:14

  Heel leuk om hier weer wat nieuwe blogs te ontdekken! Ik heb jouw blog net ontdekt en ben je meteen gaan volgen. 🙂 Ik lees zelf Vaker Vrolijk ook heel graag en daarnaast kom ik vaak langs bij Linda’s Wholesome Life, Beautyill en Fab Louise. x

  • Lianne
   Auteur
   15 september 2018 / 11:56

   Hoi Esmee, wat leuk dat je me bent gaan volgen! Ik ga ook zeker op jouw blog even kijken 🙂 Inderdaad leuk om zo meerdere bloggers te leren kennen!

 7. 26 september 2018 / 10:56

  Ik had al veel eerder willen reageren maar ik had het te druk met moeder zijn ;). Oooh zo lief, deze woorden! Fijn dat je mijn mamablog wel leuk vindt. Het scheelt dat ik maar 1x per week een echt mama artikel plaats. Ik geniet ook van onze gedeelde struggles wat het schrijven betreft.

  • Lianne
   Auteur
   26 september 2018 / 11:46

   Maakt niet uit hoor 😉 Ja zeker, denk dat het ook wel scheelt dat je niet elke keer zo’n mamablog plaatst. En als je ze plaatst dan vind ik het juist wel leuk om te lezen, omdat het niet over het perfecte plaatje van kinderen gaat maar ook over de struggles als moeder. Dat doe je erg goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *