Shoplog: mijn aankopen in Londen!

Een maand geleden kwam ik terug uit Londen met tassen vol met leuke aankopen. Zo trots was ik op al mijn nieuw gekochte kleding en accessoires! Wel had ik een lege bankrekening, maar ik was zoveel leuke spullen rijker! Het was ontzettend lang geleden dat ik eens echt goed geshopt had, en daar had ik in Londen lekker uitgebreid de kans voor. Vandaag laat ik je graag wat dingen zien die ik heb meegenomen de Noordzee over!

Op bovenstaande foto zie je een kleine greep van mijn leuke aankopen! Die zonnebril was eigenlijk een ‘moetje’ omdat ik mijn zonnebril in het hotel vergeten was mee te nemen, dus besloot ik even bij Accessorize een nieuwe te kopen. Ik had een zonnebril die pas daarvoor kapot was gegaan, dus een nieuwe kwam mooi uit. En daarbij heb ik graag meer dan één zonnebril, zodat ik wat af kan wisselen en er in elke tas altijd wel eentje zit.

Die theepotjes vond ik zo leuk! Ik had ze gekocht in Covent Garden, bij Whittard’s. Dat is een winkel waar ze alleen maar van dat soort leuke thee-items hebben. Er was een kortingsactie als je er drie mee zou nemen, dus ik heb meteen de drie leukste kleuren (nou ja, ook wel de drie lekkerste smaakjes) uitgezocht!

Ik stond in de River Island, en ik werd meteen verliefd op dat witte paar schoenen! De schoenen zijn net zoals een boyband van het you either love or you hate them-principe. En I love them! Natuurlijk, anders had ik ze niet meegenomen. Al durf ik ze niet teveel aan te trekken omdat ik bang ben dat ze onder de moddervlekken komen te zitten, of nog erger: dat er diamantjes afvallen!

Het zwarte t-shirt met het witte kraagje komt ook van River Island, die ik in combinatie met die schoenen natuurlijk niet kon laten liggen! Hij staat classy en chic en draagt helemaal bij aan mijn stijl!

Ik ben gek op de rozegekleurde items van Kate Spade! Helaas best een duur merk, maar toen ik er in Londen eenmaal langs liep, moest en zou ik gewoon even een kijkje nemen. En inderdaad, de prijs van alle portemonnee’s deden pijn aan mijn eigen portemonnee, maar een leuk notitieboek mocht ik van Mr. Wallet gelukkig wél meenemen. Want: notitieboekjes en roze! En dat is altijd een goede combinatie 🙂

Verder heb ik op de markt in Notting Hill nog een aantal leuke fashion-items gekocht, waaronder wat leuke jurkjes:

En wat superschattige, vrolijk gekleurde bovenkleding uit een leuk boetiekje met allemaal pastelkleurige kleren. Mijn ogen vielen meteen op een roze shirtje met kant, en dit mooie babyblauwe t-shirt en witte vestje met gekleurde knopen. Ik had die hele winkel wel leeg willen kopen, tot ongenoegen van Mr. Wallet

Een van mijn mooiste aankopen was een jurkje van de Mango. Het was er eigenlijk eentje die ik normaal gesproken niet zo snel zou aantrekken, maar ik vond hem toch leuk en ik had nog niet zoiets in mijn kast hangen, dus heb ik hem toch maar gepast en gekocht. Toch twijfelde ik later en wilde ik hem terugbrengen. Maar goed dat ik dat toch niet had gedaan, want I rocked it tijdens de bruiloft van mijn goede vriendin! De riem om mijn middel had ik er ook bij gekocht om mijn taille iets meer te accentueren, want ik hou er niet zo van als jurkjes als een soort tent over je lichaam vallen. Maar dat is iets persoonlijks, het kan best zijn dat iemand hem zonder riempje ook leuk vindt. Voor de rest is het een zwaar geslaagde outfit en wordt het denk ik mijn nieuwe lievelingsjurkje!

Dit waren zo’n beetje mijn leukste aankopen van Londen en ik ben er nog altijd blij mee! Vind je het leuk om vaker van dit soort outfitposts te zien? Laat het dan weten in de reacties, want het lijkt me erg leuk om mijn kledingstijl te delen en anderen te inspireren!

Groetjes en een dikke x!

-Lianne

 

Volg:
Share:

10 Reacties

 1. 7 september 2018 / 21:49

  Superleuk om je outfit op de bruiloft te zien. Wat zag je er prachtig uit! Dat jurkje staat je geweldig 🙂 Maar goed dat je het niet bent gaan ruilen! 😉 Ook je andere aankopen zijn onwijs tof. Ik ben vooral weg van de jurken die je hebt geshopt. Zijn het poesjes op het lichtblauwe jurkje? In ieder geval een schattig motiefje om te zien!

  • Lianne
   Auteur
   8 september 2018 / 10:00

   Dank je wel voor je lieve reactie 🙂 Ja ik ben er achteraf ook heel blij mee. Ja op het jurkje staan spelende katjes, daarom vond ik hem zo leuk! Helaas is de zomer voorbij en zullen die jurkjes zich nog minstens een halfjaar in mijn kast moeten wachten!

 2. 8 september 2018 / 07:45

  Wat een mooie outfit had je aan op de bruiloft. Staat je heel mooi. Leuke aankopen heb je gedaan in Londen. En outfitposts vind ik altijd leuk 🙂

  • Lianne
   Auteur
   8 september 2018 / 10:00

   Dank je wel! Fijn dat je de outfitpost leuk vond 🙂 Reden genoeg om zoiets vaker te plaatsen!

 3. 8 september 2018 / 10:10

  Bij het zwarte shirtje met witte kraagje, dacht ik meteen: die komt mij bekend voor, maar hoe dan? Tot ik de foto van bij Blond Amsterdam zag, haha ik heb je er toen de hele dag in gezien. ? Staat je goed!
  En wat een mooie outfit op de bruiloft! En je haar zat ook prachtig.

  • Lianne
   Auteur
   8 september 2018 / 14:58

   Ja klopt, dat was dat shirtje inderdaad 🙂 Dankjewel voor je mooie compliment!

 4. 8 september 2018 / 14:28

  Je hebt leuke dingen geshopt in Londen zeg! Je jurkjes vind ik ook heel erg leuk. Ik wil ook wel weer eens naar Londen, is echt te lang geleden. ..

  • Lianne
   Auteur
   8 september 2018 / 14:59

   Dank je wel! Moet je zeker doen, is echt de moeite waard en er is zoveel leuks te zien en te doen!

  • Lianne
   Auteur
   21 september 2018 / 14:36

   Dank je wel voor je lieve reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *