Mijn favorietenlijstje #1

Vanaf vandaag komt er op z’n tijd een nieuwe rubriek met al mijn favoriete trends, accessoires, stationary en meer! Kijk je mee naar alles wat ik leuk, mooi of lekker vind? 🙂

1: Bloemenhaagjes

Ik ben gek op bloemenhaagjes (of wat het goede woord er ook voor is). Vooral als er rozetinten in zitten! Ze zijn erg fotogeniek en zien er zo vrolijk uit bij allemaal saaie, wat kleurloze huizen. Zo’n bloemenhaagje kan alles zo mooi opfleuren. Ik maak er dan ook graag foto’s van. Bovenstaande foto is genomen in Zierikzee, toen ik bij Marije op de boerderij was. Laatst was ik met Stefan op de kermis in Hoorn, maar in plaats van de attracties had ik meer oog voor al die kleine bloemenhaagjes op de ouderwetse lantaarnpalen. Ze zijn zo leuk!

2: T-shirt Goldie Estelle

Dit is denk ik toch wel mijn favoriete shirtaankoop van dit jaar en ik heb hem tijdens het mooie weer met veel plezier gedragen! Het leuke is dat het niet zo’n standaard t-shirt is. Ik werd er meteen verliefd op toen ik het zag hangen. Helemaal mijn stijl en kleuren! Het t-shirt is van het merk Goldie Estelle. Ik had er nog nooit van gehoord, maar het schijnt dat ze wel meer leuke, wat uniekere kleding in hun assortiment hebben. Ik heb hem gekocht bij Just J Fashion, een boetiek die ze alleen in Alkmaar in Winkelcentrum de Mare hebben. Ze hebben allemaal leuke kleding die je niet alledaags tegenkomt, van merken zoals Goldie Estelle of Nikkie Plessen, maar ook veel goedkopere merken. Sinds ik hem ontdekt heb is dit mijn nieuwe favo shop!

3: Slippers Beadazzled

Deze slippers heb ik gekocht toen ik samen met Romy een sieradenworkshop had bij Beadazzled, in Amsterdam. Het is eigenlijk een kralenwinkel, maar ze verkopen ook accessoires zoals tassen en slippers. Ik werd meteen verliefd op dit paar! Die mooie blauwe kleur en dat hartje maakten het helemaal mijn ding! Ze waren wel wat prijziger dan het gemiddelde paar slippers, maar deze vormen zich naar je voeten waardoor ze echt heerlijk lopen. Ik heb in Bali alleen maar op deze slippers gelopen en 0 keer last van mijn voeten gehad. Mooi en functioneel dus! 🙂

4: Bodycrème The Body shop

Mijn all time-favorite bodycrème! Ik vind het heerlijk om me hier na het douchen mee in te smeren. Niet elke dag, meestal twee keer per week, als ik mijn haren gewassen heb. Dan blijft de heerlijke aardbeiengeur een feestje voor mijn huid! Elke keer bij The Body Shop ruik ik aan andere geurtjes en wil ik toch eens een nieuwe uitproberen, maar ik vind deze toch het allerlekkerst! Het kleine potje gebruik ik als ik op reis ga. Hij is inmiddels leeg, maar dan schep ik er wat in vanuit de grote pot. Slim bezig!

 

5: Goed gevuld ontbijt

Ik ontbijt nooit echt, ik brunch meer. Dat komt omdat ik ’s morgens zo vroeg nog geen zin heb om te eten, dus eet ik pas als ik wat later op de ochtend terugkom van het werk. Van een heerlijke en goed gevulde lunch kan ik dan echt genieten! Mijn favorieten zijn yoghurt met verse, rode vruchten of knackebrod met brie, walnoten en honing. Hmm!

6: Geurkaarsen Primark

Ik ben iemand die gek is op zoete luchtjes, waaronder vanille. Toen ik laatst in de Primark stond en aan alle kaarsen had geroken, vond ik deze toch het allerlekkerst! Hij was zelfs zo lekker, dat hij nu alweer op is gebrand. Ik gebruik geurkaarsen om lekker te laten branden in de gang, om wat vieze kattenluchtjes te verdrijven. En deze is absoluut mijn favoriet geworden! Deze week maar weer even teruggaan naar de Primark om een hele voorraad van dit lekkere geurtje in te slaan. Voor 1 euro per stuk kan je ze ook niet laten liggen, toch? 🙂

7: Letterbord

Sommigen hebben hem al op Instagram voorbij zien komen: ik heb eindelijk een letterbord! Ik wilde er al zo lang een, en toen zag ik bij de Hema zo’n schattig, klein bordje liggen met helemaal mijn kleur! Het staat mooi op mijn werkkamer, het is leuk om ermee te expirimenteren en het is ook nog eens totally Instagramable-material. Wat wil je nog meer!

Wat zijn jouw favorieten van de laatste tijd?

Groetjes en een dikke x!

-Lianne

Volg:
Share:

6 Comments

 1. 29 augustus 2018 / 18:12

  Wat leuk, dit favorietenlijstje! Ik plaats zelf al een tijdje elke maand een favorietenartikel op mijn blog en vind deze lijstjes altijd erg leuk om samen te stellen 🙂 Tof om te zien welke items er op jouw lijstje staan! Die kaarsen van Primark vind ik geweldig. Ik heb er al heel wat staan in verschillende kleuren. En dat letterbordje is inderdaad ook zo leuk! Wat fijn dat de slippers ook zo goed bevallen. Ze zien er ook echt heel mooi uit.
  Mijn favorietenartikel voor deze maand heb ik ingepland voor later deze week, maar op mijn lijstje staan onder andere mijn fluffy sloffen en een fijne “body soufflé” van Primark met vanillegeur 🙂

  • Lianne
   Auteur
   29 augustus 2018 / 19:54

   Ja ik vind ze ook altijd leuk en leuk om bij anderen ook hun favorieten te ontdekken! Ik ga het ook zeker vaker plaatsen 🙂 Ja ik ben echt blij met de slippers en met het Primark-kaarsje! Had ik er toen maar meer gekocht, haha! Ik ben al benieuwd naar jouw favorietenlijstje!

 2. 30 augustus 2018 / 06:59

  Hele mooie favorieten, leuke rubriek. Ik ben ook dol op geurkaarsjes. En de slippertjes zijn ook heel mooi met het detail erop.

  • Lianne
   Auteur
   30 augustus 2018 / 12:34

   Dankjewel! Ja zo’n rubriek lijkt me zeker voor herhaling vatbaar 🙂

 3. 31 augustus 2018 / 21:50

  ahw die slippers wat heb je leuke favorieten genoemd zeg!

  • Lianne
   Auteur
   2 september 2018 / 11:42

   Dank je! Fijn dat je het leuk vindt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *