Fotodagboek tripje Londen en cupcakecafé Peggy Porschen Cakes!

Hier kun je Brussel en Londen deel 1 lezen.

Op dag 2 van mijn Londen-trip stond ik vroeg op, zodat het nog rustig zou zijn bij een van de leukste hotspots van Londen: Peggy Porschen Cakes! Al toen ik hier foto’s van zag op Instagram was ik op slag verliefd en dacht ik ja, hier moet en zal ik ooit naartoe gaan!

Ik had wel gelezen dat je, als je nog een plaats wil hebben om te zitten en mooie Instagramfoto’s wil maken zonder dat allemaal vreemde, ongeïnteresseerde hoofden je foto verpesten (zo’n hekel aan), rond openingstijd erheen zal moeten gaan. Vroeg mijn bed uit, maar dat had ik er wel voor over. Zo kon ik tenminste nog op mijn gemak genieten van een heerlijke chocomel en zoet taartje als ontbijt, die er zo prachtig uitzagen dat het gewoon zonde was om ze te nuttigen!

Maar ik ben wel blij dat ik het gedaan heb, want het was zeker een van de lekkerste taartjes die ik ooit gegeten heb! Gelukkig was het nog rustig genoeg om nog genoeg mooie foto’s van dit schattige tentje te maken 🙂

 

Gelukkig was er een aardige medetoeriste die graag een aantal foto’s van me wilde maken, en in ruil deed ik dat natuurlijk ook voor haar. Ik dacht eerst dat dat best een probleem zou zijn met alleen reizen; de hele tijd aan andere mensen vragen of ze ergens een foto van me willen maken. Maar dat valt gelukkig heel erg mee. Dat is nooit een probleem.

Peggy Porschen Cakes ligt op loopafstand van Buckingham Palace, dus na dit goede begin van de dag ging ik verder de toerist uithangen.

Ik stond niet echt zo dichtbij hoor, ik heb een foto kunnen nemen door de spijlen van het hek heen.

Vanuit Buckingham Palace kun je via het bijbehorende park lopen in de richting van de Big Ben, alleen het is niet echt een toeristenattractie op het moment:

Ja, dat was een beetje balen. Ik stak de Theems over en liep langs de Londen Eye en zo naar de Tower Bridge.

Nadat ik via de Tower Bridge weer naar de overkant van het water was overgestoken, was ik best moe van al het lopen. Ik besloot nog even naar het hotel te gaan om even een uurtje te gaan slapen, zodat ik ‘s avonds uitgerust zou zijn voor de jazzmusical Chicago, waar ik een kaartje voor had gekocht. Ik heb wel eens liedjes uit Chicago gezongen met de musicalgroep, dus het was erg leuk om ze nu in de ‘echte’ musical te horen!

Dat was een toffe afsluiter van weer een geslaagde dag! Aanstaande woensdag zie je de derde en de laatste dag van mijn tripje!

Groetjes en een dikke x!

-Lianne

 

Volg:
Share:

8 Reacties

 1. 14 augustus 2018 / 00:17

  Oh wauw, dit klinkt als een onwijs geslaagde dag! Wat ziet Peggy Porschen Cakes er geweldig uit, zeker met al die fleurige bloemetjes voor de voorkant van het pand. Ik kan me voorstellen dat je die plek graag eens wilde bezoeken.
  Ook de rest van je dag klinkt heel geslaagd. Wel jammer dat er van de Big Ben door de steigers niet veel te zien was 😉 Maar gelukkig heb je nog andere toffe plekken kunnen zien. En zo leuk dat je ook een musical hebt bezocht! Volgens mij heb ik bij mijn eerste bezoekje aan Londen ook de musical Chicago gezien. Echt heel gaaf!

  • Lianne
   Auteur
   14 augustus 2018 / 12:04

   Ja het was zo’n leuk tentje! Echt om lekker vrolijk en helemaal zen van te worden met al die bloemen en gekleurde cakejes! Ja dat van de Big Ben was wel jammer, maar daarvoor kwam ik niet naar Londen. Daar heb ik al foto’s van toen ik 5 jaar geleden in Londen was 😉 Wat grappig dat jij die musical ook hebt bezocht toen! 😉

 2. 14 augustus 2018 / 06:53

  Wat een fijne dag en het gebakje ziet er heerlijk uit. Een heel mooi tentje! Leuke foto’s ook, je hebt echt een geweldige tijd in Londen gehad.

  • Lianne
   Auteur
   14 augustus 2018 / 12:04

   Dankjewel, ja het was een geweldig tripje met heel veel leuke dingen 🙂

 3. 15 augustus 2018 / 22:16

  Dat winkeltje! Ohhh, heaven! Eind oktober ga ik met een vriend, een vriendin en Tim naar Londen en natuurlijk willen ze naar Buckingham dus ik MOET naar dat winkeltje! Wat een superleuke tip. Dankje!!

  • Lianne
   Auteur
   16 augustus 2018 / 10:39

   Wat leuk dat jij ook binnenkort naar Londen gaat! Dit tentje moet je inderdaad zeker niet overslaan 🙂 Ik ben nu al hartstikke benieuwd naar jouw ervaringen!

 4. 20 augustus 2018 / 20:30

  Geweldige foto’s Lianne!! Naar Peggy Porschen Cakes ga ik zeer zeker als ik weer eens naar Londen ga!
  Verder heel veel bekende plekjes waar ik ook geweest ben toen ik alleen in Londen was.
  Het is en blijft een geweldige stad! ❤️

  • Lianne
   Auteur
   20 augustus 2018 / 21:20

   Ja het is zeker een aanrader om er eens heen te gaan! Leuk dat je ook snel weer eens naar Londen wilt gaan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *