De maand augustus: nieuwe zomerpret!

Ik zit nu nog in Londen voor de laatste dag, en vanavond vertrek ik weer lekker naar huis! Een tripje is leuk voor een paar dagen, maar ik ben blij als ik straks Stefan en onze katten weer in mijn armen kan sluiten 🙂 Binnenkort komt er een 3-delig verslag van mijn tripje op mijn blog!

Thuis gaan de leuke plannen gewoon door! Ik heb t/m zondag nog vakantie en vrijdag komen mijn ouders, mijn zusje en haar vriend gezellig langs in Alkmaar. Ik wil nog graag naar de kaasmarkt dus misschien dat het er dan eindelijk in zit!

Augustus is ook de maand dat ik eindelijk helemaal op oproepbasis ga werken. Heerlijk! Eindelijk zelf invullen wat ik wil werken en geen weekenden meer. Een mooi vooruitzicht! Dat maakt ook dat ik nu de tijd heb om eindelijk drie keer per week te gaan bloggen 🙂

Ook heb ik lekker veel afspraken deze maand. Zaterdag 11 augustus heb ik afgesproken met Giovanna nog voor allebei onze verjaardagen te vieren. We moeten nog even kijken wat voor leuks we gaan doen (suggesties zijn welkom), maar het zal vast goed komen! En de maandag die volgt ga ik lekker samen met Romy de straten van Amsterdam onveilig maken en elkaar overladen met leuke foto’s en verhalen over onze vakanties!

Het wordt een bijzondere maand, want 18 augustus gaat er een vriendin trouwen! En Stefan en ik hebben het geluk om er de hele dag bij aanwezig te mogen zijn 🙂 Ik ben zo benieuwd! Hopelijk kan ik zo genoeg inspiratie opdoen voor mijn eigen (ooit eventuele) bruiloft. Haar vrijgezellenfeest is eerst nog, maar vanwege het risico dat ze dit misschien kan lezen noem ik daar geen datum voor.

In ieder geval, dit is een maand vol feesten! Vrijgezellenfeest, bruiloft en de 26e is mijn zusje jarig. Genoeg leuke zomerpret en feest dus!

Gelukkig staat deze maand ook in het teken van schrijven. Ik ga vaker bloggen wat ik al zei, ik krijg na mijn vakantie een nieuwe manuscriptopdracht en ik moet dringend aan de bak met herschrijven, want over een maand moet het verhaal klaar zijn! Donderdag 30 augustus heb ik een workshop ‘Schrijf vanuit je hart’ van Eveline Broekhuizen. Ze geeft workshops vlakbij waar ik woon. Dus ik ben erg benieuwd. Hopelijk kan ik dan nog wat inspiratie opdoen voor de laatste loodjes. Wish me luck!

Heb jij nog leuke plannen deze maand?

Groetjes en een dikke x!

-Lianne

Volg:
Share:

4 Comments

 1. 1 augustus 2018 / 19:09

  Wat een leuke maand heb je in het verschiet! Ik zie ook nu al uit naar onze gezellige bijkletsmiddag. Eerst maar eens op vakantie gaan 😛 Maar het uitwisselen van onze verhalen is nu al een superleuk vooruitzicht. Ik ben ook heel benieuwd hoe jij het in Londen hebt gehad 🙂 Fijne terugreis vandaag en geniet van je gezellige thuiskomst bij Stefan en de lieve kittens!
  Superleuk dat je ook een bruiloft op de planning hebt staan. Zo spannend!

  • Lianne
   Auteur
   2 augustus 2018 / 10:38

   Ik ben alweer thuis 🙂 De ervaringen komen nog op mijn blog! Jij ook een goede reis en een hele fijne vakantie in Italië! Geniet er maar lekker van want dat heb je zeker verdiend 🙂

 2. 2 augustus 2018 / 10:21

  Een heel mooi vooruitzicht! Zeker dat er ook een bruiloft bij zit, altijd leuk!

  • Lianne
   Auteur
   2 augustus 2018 / 10:39

   Ja klopt dat is echt heel speciaal! Ik heb pas twee keer in mijn leven een bruiloft meegemaakt, dus dat is extra feest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *