Kijkje bij de koeien: fotoshoot boerderij

Zie je de moedervlek rechts boven mijn lip? Ja, die is echt 🙂

Zo’n 1,5 week geleden was ik in Zeeland, bij niemand minder dan Marije voor een fotoshoot! Het weer was goed, ik had mijn mooiste jurk aangetrokken, had voor deze ene keer mijn haren gesteild en make-up op gedaan en ik zag er op mijn best uit 🙂 De jurk die ik draag komt van Topvintage. Ik draag hem eigenlijk te weinig. Maar voor een platteland-fotoshoot trok ik hem graag weer uit de kast. De jurk geeft een beetje extra sfeer aan de foto’s en daarom geven de foto’s echt mij weer. Precies zoals ik ben!

Marije ken ik officieel van de writers:community. Ze is blogger en nu ook fotograaf. Ze verzorgt fotoshoots op haar boerderij in Zeeland, wat de foto’s extra bijzonder maken. Niet teveel lights, camera, action, maar gewoon naturel, romantisch en landelijk. Precies mijn ding! Ik vond het leuk om haar eens in het echt te zien en gezellig te kletsen en te gaan shooten. Marije laat je meteen op je gemak voelen en voor mij voelt een fotoshoot heel fijn aan om te doen. Voor veel mensen is het handjes shaken, maar ik zie er juist beter uit wanneer ik mezelf laat fotograferen dan dat ik een selfie probeer te maken. Heel gek is dat.

Hier zie je een kleine impressie van het werk van Marije:

Het was best warm weer, dus er stonden niet veel koeien buiten vanwege de warme zon en het veel te droge gras. Toch waren er net genoeg koeien buiten om even mee op de foto te gaan, want dat wilde ik graag 🙂 Voor het echte boerderijgevoel!

Marije heeft samen met haar man een biologische koeienboederij. Dat wil zeggen; wanneer de koeien kalfjes krijgen worden de kalfjes niet meteen van hun moeder gescheiden, zoals bij reguliere melkveeboerderijen. De melk is dus echt bio en wordt getransporteerd naar de bio-lijn van Campina. Ik vind het erg mooi om te weten dat de koeien zo’n goed leven hebben bij hun op de boerderij. Voor de rest hebben ze ook nog kippen, een beginnende notenboomgaard en een prachtige hoeveelheid grond en weiland. Heel geschikt voor countryshoots dus! Dus als je eens wat anders wilt dan shoots op een Amsterdamse hotspot of in een fotoshootruimte, is dit echt een leuke aanvulling op je fotoshoot-ervaringen!

Bedankt Marije voor de leuke dag op de boerderij en de fantastische foto’s. Het zijn waarschijnlijk een van de beste foto’s die ik van mezelf heb 🙂 Ga zeker door met shooten!

Groetjes en een dikke x!

-Lianne

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 30 juli 2018 / 14:22

  Prachtige foto’s en wat een leuke locatie! De jurk vind ik ook geweldig.

  • Lianne
   Auteur
   30 juli 2018 / 23:09

   Dankjewel! Het was zeker een toffe locatie en echt een aanrader 🙂

 2. 30 juli 2018 / 20:18

  Wauw, wat een mooie woorden allemaal! Dankjewel daarvoor! <3 Zo ontzettend leuk om te lezen hoe je de shoot hebt ervaren, wow! En je jurk is inderdaad geweldig! Je was echt goed voorbereid en dat maakte het shooten ook extra leuk. Heel tof ook om je ontmoet te hebben. En jij ook vooral zo doorgaan, superknap wat je allemaal doet. 🙂

  • Lianne
   Auteur
   30 juli 2018 / 23:10

   Zeker, je verdient het <3 Jij ook bedankt voor je toffe complimenten! Doet me goed om te horen 🙂 Zo fijn dat we onze dromen op deze manier najagen!

 3. 30 juli 2018 / 21:20

  Wauw, die foto’s zijn echt heel gaaf geworden. Je staat er prachtig en stralend op! Hoe tof dat je zo’n fotoshoot op het platteland hebt gedaan en dat het ook nog zo gezellig was. Ik kan me voorstellen dat je superblij bent met het resultaat <3

  • Lianne
   Auteur
   30 juli 2018 / 23:11

   Dankjewel voor je mooie woorden en lieve complimenten! <3 Vroeger vond ik de reacties heel eng maar ik ben hier nu heel zeker in geworden 🙂

  • Lianne
   Auteur
   2 augustus 2018 / 10:34

   Dankjewel voor je reactie 🙂

  • Lianne
   Auteur
   16 augustus 2018 / 10:34

   Dankjewel voor je lieve reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *