Juli: nieuwe maand, nieuwe plannen!

Dat deze foto al een paar maanden geleden is gemaakt. Maar ik ben nog net zo bruin dus er is niks veranderd 😉

Een nieuwe maand is weer begonnen, dus weer tijd om alle leuke plannen en verheug-dingen weer op te gaan sommen (haha wat slecht, rijmt net niet)!

Juli is vanwege het hoge zomergehalte en mijn verjaardag die erin valt mijn favoriete maand. Dus ik heb er zin in om deze maand lekker goed te besteden! Ik hoop dat het aankomend weekend nog net zo’n lekker weer is als nu, want ik wilde eigenlijk naar Brugge, België, voor de boekpresentatie van Vanessa Gerrits. Ik ben erg benieuwd naar haar liefdestrilogie en zo kan ik haar eens in het echt ontmoeten, na een jaar alleen contact via de writers:community. Daarbij wilde ik nog een dagtripje maken naar onze zuiderburen maken deze zomer en dat vond Stefan ook een hartstikke leuk idee 🙂

Volgende week wordt een memorabele pagina in het geschiedenisboek van mijn leven: Stefan en ik gaan 12 juli dan eindelijk onze twee katjes ophalen 🙂 Daar zal ik te zijner tijd nog een blogartikel over plaatsen, maar ik heb er zoveel zin in! En alhoewel het over 1,5 week al is duurt het me veel te lang…

Vrijdagavond ga ik naar een schrijfworkshop van Maria Genova en zaterdag 14 juli hebben Stefan en ik een welkomstbijeenkomst van de gemeente Alkmaar, waar we ook een tour gaan doen en wat te weten komen over de geschiedenis van Alkmaar. Erg leuk dat ze dit voor nieuwe bewoners van de gemeente organiseren!

De week daarna heb ik nog één werkweek voor mijn vakantie! En ik heb al erg leuke plannen 🙂 Ik ga een dagje naar de boerderij van Marije om daar gezellig te kijken, te bloggen en een leuke fotoshoot te doen, dus laten we hopen op net zo’n mooi weer als nu. Ook organiseer ik een schrijfmeeting op zondag 22 juli in Jozef, Utrecht. Wie wil komen, is van harte welkom!

Vanaf 23 juli heb ik officieel vakantie, wat volledig in het teken staat van het afschrijven van mijn boek, mijn summerbucketlist afwerken en natuurlijk mijn verjaardag! 27 juli is de grote dag, de dag dat ik 26 word 🙂 Jee, wat oud al, eigenlijk… Ik wilde eerst een feestje geven, maar 28 juli is de allereerste meeting van Chicklitchicks en vanaf 29 juli begint mijn tripje naar Brussel en Londen, dus ik denk dat het gewoon een leuk dagtripje met sushi eten wordt voor Stefan en mij. Het grote feest komt er nog wel een keer 😉

Je ziet, genoeg leuke plannen voor deze zomermaand! En nu sluit ik af want ik ga lekker naar het strand fietsen 🙂

Heb jij voor juli nog leuke plannen?

Groetjes en een dikke x!

-Lianne

Volg:
Delen:

14 Reacties

 1. 2 juli 2018 / 14:22

  Aah leuke plannen!! Zo leuk om met iemand af te spreken en te shooten!!

  • Lianne
   Auteur
   2 juli 2018 / 17:50

   Ja echt zo leuk! Heb er ook veel zin in en ik hoop dat het weer meewerkt 🙂

  • Lianne
   Auteur
   3 juli 2018 / 09:30

   Ja ik kan echt niet wachten 🙂

 2. 3 juli 2018 / 07:12

  Yay, zo leuk dat jullie de katjes gaan ophalen en dat het er twee worden! Ik kom graag een keer op kraamvisite binnenkort. Lijkt me superleuk om de kleintjes in het echt te zien 🙂 Wat tof trouwens, die fotoshoot! Ik ben benieuwd naar het resultaat. En hoe attent dat de gemeente zo’n rondleiding organiseert voor nieuwe inwoners. Altijd leuk om je stad wat beter te leren kennen!
  Ik wens je een mooie manad toe 🙂

  • Lianne
   Auteur
   3 juli 2018 / 09:31

   Superleuk dat je wilt komen! Je bent altijd van harte welkom. Dank je wel! Hopelijk heb jij ook zo’n goede maand 🙂

 3. Miriam
  3 juli 2018 / 11:27

  Hoi meis,
  Lekker druk deze maand. De komende tijd ook met de twee kleine kattekindjes^_^ succes alvast met het opvoeden. we zijn op vakantie als jij jarig bent, dit is de eerste keer dat wij dit missen in 26 jaar en het voelt een beetje raar, maar… Wij halen dit ruimschoots in. Veel liefs en ein dikke knoevel XX mam.

 4. 3 juli 2018 / 17:14

  Wat onwijs leuk dat de gemeente dat voor nieuwe bewoners organiseert! En geweldig dat jullie de katjes gaan halen, heel veel plezier en geniet ervan en maak veel foto’s want ze zijn zo groot… merk ik nu ook met Dex!

  Wij hebben deze maand nog wat verjaardagen, BBQ’s en lekkere chill weekenden op de planning staan, laat dat lekkere weer maar gewoon zo doorgaan! 😀

  • Lianne
   Auteur
   3 juli 2018 / 23:45

   Jaaa we gaan veel foto’s maken en ze zeker lekker platknuffelen! Het gaat zo gauw, de vorige keer dat we keken pasten ze nog in onze hand, en nu zijn ze al zo groot…

   Dat klinken als superleuke plannen! Ja inderdaad, meer van dit soort weer ben ik helemaal voor 😀

 5. 3 juli 2018 / 23:36

  Katten, wat leuk! Nog eventjes volhouden. Wat gaaf dat je naar Marije gaat voor een shoot! Ik heb haar ook een priveberichtje gestuurd en ga ook een afspraak inplannen. Lijkt me zo gaaf. Ik kijk uit naar jouw foto’s. Veel plezier en succes met alles deze maand 🙂

  • Lianne
   Auteur
   3 juli 2018 / 23:46

   Wat leuk dat jij Marije ook benaderd hebt voor een shoot! Echt zo leuk dat ze dit gaat doen 🙂 Jouw nieuwe foto’s zijn ook erg leuk geworden! Dankjewel jij ook!

 6. 4 juli 2018 / 10:22

  Wat een suuuuper leuke plannen! Vooral die shoot 😉 Haha. Ik heb er heel veel zin in. Heel erg leuk om je dan te ontmoeten enzo! En die katjes, zo leuk. Duurt inderdaad altijd te lang als je op zoiets wacht.

  • Lianne
   Auteur
   4 juli 2018 / 10:40

   Ja heb er ook veel zin in! Echt superleuk om daar naar uit te kijken en je eens echt te ontmoeten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *