Wat wil ik nog graag gaan doen deze zomer?

Ik ontdek steeds meer mooie dingen in onze tuin!

Buiten lezen, ijsjes eten, rokjes dragen… Ik ben gek op dit weer! Ik kan me echt niet voorstellen dat mensen nu al uitkijken naar Kerstmis, want de zomer mag voor mij oneindig lang duren! Tot lang buiten blijven zitten tijdens een zwoele avond, een zomerse playlist en een heerlijk drankje op het terras… Zo kan ik nog wel uren door blijven gaan! Misschien dat het je toch ontgaan is, maar de zomer is mijn favoriete seizoen!

Helaas betekent dat voor de zorg ook werken, maar dit jaar heb ik besloten om ook van de zomer te gaan genieten. Ik heb twee weken vakantie waar ik nu al naar uitkijk, dus hopelijk houdt het mooie weer lekker aan tot dan 🙂

En bij een zomer horen natuurlijk leuke plannen! Dit zijn 10 dingen die ik nog zeker een keer wil doen deze zomer:

1: Met al mijn vriendinnen nog een keer afspreken. Maakt me niet uit wat we gaan doen, gewoon om ze te zien vind ik al super!

2: Een dagje naar Amsterdam en allemaal leuke hotspots opzoeken én ontdekken.

3: Datzelfde geldt voor Alkmaar. Nu ik hier woon wil ik al het leuks ontdekken wat deze stad te bieden heeft, zoals de kaasmarkt.

4: Een keer een echt zomers recept uitproberen, zoals voor een salade of voor een lekker drankje.

5: Naar een tweedehands markt en in Alkmaar een kringloopwinkel ontdekken.

6: Met Stefan naar de Efteling van de Albert Heijn-kaartjes.

7: Een schrijfdate met een leuke collega-schrijfster of blogger inplannen!

8: Een barbecue organiseren voor vrienden bij ons thuis.

9: Lekker een roadtrip maken en een dagje naar België of Duitsland rijden.

10: Een dagje naar het strand fietsen en daar de hele middag doorbrengen. Ja, dat zal ik toch eens moeten doen nu ik er zo vlakbij woon!

Wat zou jij nog graag eens willen doen deze zomer? Heb je al leuke plannen gemaakt? Ik ben benieuwd! 🙂

Groetjes en een dikke x!

-Lianne

Volg:
Share:

6 Comments

 1. 29 juni 2018 / 21:37

  Zo te horen heb je genoeg leuke ideeën om een heerlijke zomer tegemoet te gaan 🙂 En het moet vast lukken om deze realistische plannen stap voor stap allemaal af te vinken 🙂 Het lijkt mij ook superleuk om binnenkort weer eens wat af te spreken! Trouwens, ik weet van Diana dat er in Alkmaar een kringloopwinkel zit: Rataplan. Ik geloof dat het niet heel spectaculair is, maar misschien kun je daar eens op een vrije middag een kijkje nemen 🙂 Kijken kan nooit kwaad!

  • Lianne
   Auteur
   30 juni 2018 / 11:17

   Ja dat denk ik ook wel 🙂 We moeten sowieso binnenkort weer eens afspreken samen en iets leuks van onze lijstjes gaan doen! Wat een goede tip, ik heb Rataplan inderdaad ook eens bij iemand op het werk voorbij horen komen. Ik zal eens een kijkje nemen op hun site, als ze die hebben! 🙂

 2. 2 juli 2018 / 06:42

  Een heel mooi lijstje! Ik wil deze zomer zo veel mogelijk genieten van onze tuin en enkele uitstapjes maken.

  • Lianne
   Auteur
   2 juli 2018 / 11:46

   Uitstapjes maken zijn altijd leuk! Genieten van mijn eigen tuin ga ik ook zeker doen 🙂

 3. 3 juli 2018 / 17:16

  Ik zou nog wel een dagje naar het strand willen, maar moet dat even goed plannen haha. Onze weekenden zitten altijd snel vol, dit weekend 2 verjaardagen en een BBQ bij ons thuis.

  Veel plezier met alles wat je deze zomer gaat doen! Antwerpen is echt heel leuk om eens naartoe te gaan 😀

  • Lianne
   Auteur
   3 juli 2018 / 23:48

   Ja klopt, en dan moet het weer net zo goed zijn dat je ook echt lekker een dagje kunt gaan, zoals nu. Wel leuk dat jij in het weekend al snel leuke plannen maakt 🙂 Dankjewel, jij ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *