De maand juni: wat zijn mijn plannen?

Greetings uit Volendam!

Na een goede maand te hebben gehad vol leuke plannen en zonnig weer, is het nu weer tijd voor de plannen voor juni! Waar kan ik me allemaal op verheugen?

Gisteren zijn Stefan en ik eindelijk voor het eerst naar Volendam geweest. Dat was altijd al een bucketlistding, en gisteren was de perfecte dag om daar naartoe te gaan! Als je ooit de toerist in eigen land wil spelen, is Volendam daar de perfecte plek voor.

Voor de rest bestaat deze maand veelal uit werken. Toch heb ik een paar ontzettend leuke dingen op de planning staan! Te beginnen met aankomend weekend. Stefans oma geeft dan een etentje voor de familie ter ere van haar verjaardag. Ook gaan we weer naar het nestje kittens kijken waar we half juli eindelijk onze kitten van mogen uitzoeken! Ze hebben nu hun oogjes open, dus hopelijk kunnen we volgende week de keuze maken welke we graag zouden willen en eventueel hoeveel. Ik wil er graag twee, alleen Stefan moet nog een beetje omgepraat worden. Kunnen jullie mee gaan stimuleren om er twee te nemen? 🙂

Juni is ook de maand van de allereerste meeting van Chicklitchicks! Het concept wat ik zelf heb opgezet gaat sinds deze maand eindelijk van start, op zaterdag 16 juni. Ik heb er veel zin in, maar ik ben ook een beetje zenuwachtig. Ik heb trouwens nog plekken, dus voor de feelgoodschrijfsters onder ons: meld je gerust aan, vind ik gezellig 🙂 Ook heb ik me zojuist aangemeld voor de happiness workshop van auteur Jette Schroder, op 17 juni. Lijkt me erg gaaf!

Dan gaan we weer een week verder: 22 juni is de maandelijkse write:up (schrijfmeeting) van de writers:community. Altijd erg gezellig om met collega-schijvers samen te kletsen, brainstormen en te schrijven. Als je schrijft en lid wil worden dan kan dat! Check dan even de link.

Een dag later is onze housewarming! We hebben wat vrienden, vriendinnen en familie uitgenodigd tijdens de open dag van ons huisje. Hopelijk is alles dan klaar en hebben we een beetje goed weer. Ik heb nog iets minder dan 3 weken om alle dozen uitgepakt te hebben, dus dat gaat helemaal goed komen! Altijd leuk, zo’n feestje. Maar wel stressvol. Als iemand tips heeft, hoor ik het graag!

Nog een week verder, op 29 juni, is de uitvoering van de musicalgroep waar ik vorig jaar ook in heb gespeeld. Helaas woon ik nu te ver weg om mee te doen, maar mijn moeder doet nog mee en het lijkt me hartstikke leuk om te zien wat voor productie ze nu op de planken brengen! De musical is Petticoat. Ik ken hem niet, dus ik laat me verrassen!

Hebben jullie nog leuke plannen voor deze maand? 🙂

Groetjes en een dikke x!

-Lianne

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 4 juni 2018 / 14:16

  Superleuk dat je naar de Happiness Workshop komt!! Ik zou graag naar de Chicklitchicks komen, maar de 16de kan ik helaas niet. Voor de volgende houd ik me aanbevolen!!

  • Lianne
   Auteur
   4 juni 2018 / 14:48

   Ja ik heb er erg veel zin in 🙂 Ben benieuwd wat we gaan doen! Leuk dat je de volgende keer wil komen! Ik reserveer alvast een plekje voor je 🙂

 2. 4 juni 2018 / 16:31

  Wat een mooie plannen! En zo leuk dat je een kitten gaat uitzoeken. En leuk een housewarming. Ik zal duimen voor mooi weer.

  • Lianne
   Auteur
   4 juni 2018 / 22:48

   Ja heb er echt zin in! Superlief dat je duimt 🙂

 3. 4 juni 2018 / 19:33

  Die foto van jou in Volendam is echt geweldig! ♥ Zo leuk dat je dit uitje van je bucketlist hebt kunnen afvinken! Ik heb zelf ook nog wat typische Volendamfoto’s van toen ik daar jaren geleden naartoe ben geweest met een vriendin. Zo te horen heb je ook voor deze maand al heerlijke plannen. Ik heb nu al heel veel zin in je housewarming! En zo leuk dat je naar een happiness workshop gaat. Ben heel benieuwd hoe het zal zijn 🙂

  • Lianne
   Auteur
   4 juni 2018 / 22:48

   Dankjewel voor je lieve reactie! Ik was er nog nooit geweest maar ik vond het echt een heel leuk plaatsje 🙂 Leuk dat je naar de housewarming komt! Het wordt zeker weten gezellig!

 4. Miriam Reijntjes-Vaessen
  19 juni 2018 / 10:51

  Hallo lieve dochter,

  Het leven bestaat uit bergen en dalen. Het is de kunst, dat als je in een dal bent de top van de berg te visualiseren en dat je daar dan weer staat. De weg ernaartoe wordt dan een stuk makkelijker te nemen. Fijn dat je deze maand de weg naar de top neemt. Tot zaterdag. XX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *