Blogtag: De liebster award

 

Deze tag heb ik gekregen van Gelukkigerwijs, toen nog Dailystruggles. Bedankt Larissa en Marloes voor de tag!

Wat is de Liebster Award? 

Dit is een blogtag, waarin je een vragenlijst doorgeeft aan andere blogs om deze (wat beter) te leren kennen. Heel leuk initiatief! Aangezien ik op dat moment nog bezig was met de opstartperiode, heb ik de dames van Gelukkigerwijs beloofd dat ze hem nog van me te goed hadden. Dus bij dezen: ik heb al jullie leuke vragen ingevuld!

1: Hoe ben jij op je blognaam gekomen?

Nou, eigenlijk vrij snel! Ik wilde een eigen onderneming beginnen wat te maken had met lezen en schrijven, en toen kwam Liannes Letters eigenlijk al vrij snel naar boven, en die naam was meteen perfect! Hij klinkt ook erg lekker vanwege allebei een L vooraan en een S aan het eind, en het heeft dezelfde hoeveelheid letters, wat maakt dat het lekker klinkt. Volgens mij heb ik deze naam zelf niet uitgekozen, maar deze naam mij!

2: Waar haal jij je blog-inspiratie vandaan?

Overal! Je kan het je zo gek niet bedenken. Als ik ergens naartoe ga, iets interessants wat ik ergens op internet tegenkom… Zelfs een liedje kan me soms in een bepaalde stemming brengen om iets te schrijven. Kortom: inspiratie is overal te vinden!

3: Welke opleiding heb je gedaan?

Ik heb Verzorgende IG gedaan, mbo 3. Eigenlijk was het niet wat ik wilde en ik merk nog steeds dat mijn hart er niet helemaal ligt, maar ik moest op dat moment wat, en dus had ik me toch maar ingeschreven voor die opleiding en het na vier, redelijk moeizame jaren, toch afgemaakt. Maar als ik het terug kon draaien, had ik het niet gedaan. Vorig jaar heb ik nog een korte opleiding voor schoonheidsspecialiste gedaan, waar ik wel op hoop er ooit nog wat mee te doen!

4: Welke dag uit je leven zou je willen herbeleven?

De dag dat mijn vriend en ik in New York waren, onwijs veel sightseeing hebben gedaan en als afsluiter van de dag een ritje in een limousine hebben gemaakt door de straten van Manhattan. Dat was een onbetaalbare trip 🙂

5: Wat lust jij echt niet?

Braadworst, bah! Ik ga al over mijn nek als ik het ruik. Nou lust ik sowieso al geen vlees, maar braadworst is echt het smerigste wat er is.

6: Wat is je mooiste vakantiefoto?

Moeilijk, Stefan en ik hebben zo veel mooie foto’s gemaakt samen in Amerika en Bali! Het is moeilijk om er daar een van uit te kiezen. Toch is er een bijzondere foto, gemaakt in de Everglades in Florida, waar ik lachend met een babyalligator op de foto sta. Als ik die foto zie, vind ik mezelf als saaie braverik toch wel een durfal 🙂

7: Wat doe je het liefst op je vrije dag?

Schrijven! En als de zon schijnt, lekker naar buiten om te wandelen en ergens wat te gaan lezen. Ook vind ik het leuk om wat met een vriendin af te spreken.

8: Heb je een bucketlist en wat staat er op nummer 1?

Nou mijn bucketlist staat niet op volgorde maar gewoon willekeurig. Maar wat ik echt het liefste zou willen van mijn hele bucketlist, is een boek schrijven. Of nou ja, het is al geschreven. Maar hopelijk wordt het ooit nog tot een boek uitgegeven. Dat is echt mijn grootste wens!

9: Als je mocht meedoen aan een tv-programma, welke zou dat dan zijn?

Ik kijk zelden tv en shows zoals Temptation Island e.d. vind ik vreselijk. Toch heb ik vorige zomer samen met mijn vriend in het publiek van RTL Late Night gezeten, dat was erg leuk! Zoiets zou ik nog wel een keer willen doen.

10: Wat is jouw muziek-guilty pleasure?

De Spice Girls! Ik was vroeger zo’n fan van ze en stiekem vind ik hun muziek nog goed. Ik hoorde geruchten dat ze waarschijnlijk weer zouden gaan touren voor een reeks nieuwe concerten. Als dat zo is, dan moet en zal ik een kaartje scoren!

11: Hoeveel paar schoenen heb je?

In de gang staan nu drie paar, twee paar sneakers en sandalen. Ik heb nog wat schoenen in de kast en nog in dozen verpakt staan, die ik nog niet in heb geruimd. Maar ik zou eerlijk gezegd niet weten hoeveel dat er zijn! In elk geval niet meer dan vijftien. Het valt nog wel mee hoe schoenverslaafd ik ben.

Dit waren de vragen van Gelukkigerwijs die ik invulde! Nu mag ik zelf ook aan de gang om mensen te taggen!

Hier nog de regels die verbonden zijn aan de Liebster Award:

 • Bedank de persoon die jou heeft genomineerd;
 • Post een link naar zijn of haar blog;
 • Zet een foto van de award op je blog;
 • Beantwoord de vragen van de persoon die jou heeft genomineerd;
 • Nomineer 5 tot 11 blogs;
 • Bedenk 11 nieuwe vragen voor de bloggers die je zelf nomineert;
 • Informeer de bloggers die je zelf hebt genomineerd en bezorg hen de link van je eigen blogpost;
 • Kopieer deze regels in je eigen blogpost.

Ik nomineer:

En voor hen heb ik de volgende vragen:

1: Heb je altijd al schrijfster willen worden?

2: Heb jij ooit boeken in eigen beheer uitgegeven of zou je dat ooit willen doen?

3: In welk ander genre zou jij ooit nog eens willen schrijven?

4: Wie is jouw favoriete schrijver?

5: Wat is jouw ultieme schrijftip?

6: Hoeveel boeken heb jij ongeveer in je boekenkast staan?

7: Welke hobby’s had jij vroeger als kind?

8: Naar welk land zou jij nog zeker eens op vakantie willen?

9: Hoe zorg jij voor ontspanning?

10: Hoe zouden andere mensen jou omschrijven?

11: Wat is jouw grootste blooper?

Ontzettend leuk om straks jullie ingevulde vragen te zien! Ik ben hartstikke benieuwd 🙂

Groetjes en een dikke x!

-Lianne

Volg:
Share:

10 Comments

 1. 14 mei 2018 / 16:48

  Wat een leuke vragen heb je bedacht!! Ik ga dit invullen en moet volgens mij nog een andere liebster award invullen en een sunshine award dus dat wordt een lange vragenlijst. ?

  • Lianne
   Auteur
   14 mei 2018 / 20:46

   Haha oh dan heb je nog veel te doen! Ik ben erg benieuwd naar al je antwoorden 🙂

 2. 14 mei 2018 / 19:19

  Wat leuk om jouw antwoorden op de vragen te lezen! Ik blijf de naam Liannes Letters zo leuk vinden. Echt goed gevonden en het is inderdaad alsof die naam gewoon voor jou gemaakt is 🙂
  Wat stoer dat je met een alligator op de foto staat! Dat doe ik je niet snel na, hoor 😉
  En dat van de schoenen herken ik wel. Hoewel ik schoenen erg leuk vind, zal ik in totaal ook op maximaal iets van 10-12 paar uitkomen. Ik verbaas me er weleens over als ik hoor dat sommige anderen wel 50 paar in de kast hebben staan, haha.

  • Lianne
   Auteur
   14 mei 2018 / 20:49

   Wat leuk dat je de naam Liannes Letters nog steeds zo tof vindt 🙂 Ik hoefde er ook niet lang over na te denken, dit was hem meteen. Haha het was een baby, dus hij was eigenlijk heel schattig. Zelfs kleine kinderen hadden hem vast dus ik dacht nou dan moet ik het toch ook kunnen! Ja inderdaad, dat snap ik ook niet. En van al die schoenen die ik heb draag ik misschien ook hooguit maar vijf paar, haha!

 3. 15 mei 2018 / 06:48

  Wat leuk dat je onze vragen hebt beantwoord. Je nieuwe blognaam past erg goed bij je. Ik vind het dan ook best grappig om te lezen dat je een opleiding richting de zorg hebt gedaan, ik had eigenlijk iets verwacht met taal! En met een limousine door Manhattan rijden klinkt inderdaad onvergetelijk. Dat lijkt me een hele mooie herinnering.

  • Lianne
   Auteur
   15 mei 2018 / 09:53

   Dank je! Het is inderdaad alsof die naam voor me gemaakt is. Ja helaas waren er op het mbo niet echt opleidingen met taal of schrijven, dus ben ik dit maar gaan doen. Maar het is ooit wel mijn doel om mijn baan in de zorg op te zeggen om fulltime met Liannes Letters bezig te kunnen zijn! Ja, het was heel gaaf 🙂 Het waren maar tien minuten ofzo, maar die waren helaas zo om!

 4. 17 mei 2018 / 23:43

  Wat een heerlijke antwoorden heb je gegeven zeg! fijn weekend (en Pinksteren)

  • Lianne
   Auteur
   17 mei 2018 / 23:56

   Fijn dat je het leuk vond om te lezen! Jij ook een fijn weekend met heerlijke Pinksterdagen 🙂

 5. 22 mei 2018 / 22:25

  Leuk om jouw antwoorden te lezen en bedankt voor de tag! Ik heb komende week nog 1 of 2 Kopenhagen blogartikelen te schrijven, maar ik zal zeker jouw vragen in deze tag beantwoorden! Ik kijk ernaar uit om ze te beantwoorden. 🙂

  • Lianne
   Auteur
   22 mei 2018 / 22:42

   Graag gedaan! Ik ben benieuwd naar jouw antwoorden 🙂 En naar jouw Kopenhagenblogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *