Bekendmaking Chicklitchicks!

Velen vroegen zich af waar ik nou mee bezig was. Ja, iets met een leuk plannetje voor schrijfsters van het chicklit/feelgoodgenre. En veel van die schrijfsters waren erg benieuwd naar mijn plannen en sommigen konden niet wachten tot ik bekend zou maken wat het dan was. Nou ik kan jullie met trots vertellen: vandaag is die dag! Vandaag horen jullie eindelijk wat de bedoeling is van ‘Chicklitchicks’!

Ongeveer een maand geleden begon ik met het uitwerken van dit prachtige idee. Want dit was zo’n beetje het beste idee ever. Ik voelde me een echte businessbabe! Ik was net mijn onderneming Liannes Letters begonnen, we hadden een huis gekocht en ik dacht: ja, waarom niet? Dit kan prima!

Ik zal het je uitleggen: Ik richt Chicklitchicks op voor dames die chicklit/feelgood schrijven. Ik heb al gemerkt dat er vele schrijfsters van dit genre zijn en die hier waarschijnlijk wel behoefte aan zullen hebben. Met Chicklitchicks wil ik die schrijfsters maandelijks uitnodigen voor een schrijfmeeting bij mij thuis! 🙂

Het doel van Chicklitchicks is om het genre een beetje terug te brengen nu er heel veel mensen YA lezen en schrijven. Vandaar deze schrijfmeetings, om andere schrijfsters van het chicklit- en feelgoodgenre te ontmoeten, en om samen te kunnen brainstormen over verhaallijnen, advies te kunnen vragen en geven, zwijmelen over elkaars mannelijke hoofdpersonage en natuurlijk te werken aan hun eigen feelgoodroman, lekker in huiselijke en ontspannen sfeer!

Waar je aan werkt maakt niets uit, als het maar feelgood is. Aangezien het bij mij thuis zal plaatsvinden, zullen de kosten laag blijven en betaal je alleen (een leuk prijsje) voor de deelname en niks aan eventuele hapjes en drankjes. Want goed nieuws: daar zorg ik voor! Wel moet je zorgen dat als je erbij wilt zijn, je je snel aanmeldt (ik ben van het ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’-principe). Want er kunnen maar maximaal acht deelnemers per keer. Vanwege de beperkte ruimte en om het persoonlijk te houden. Wil je graag, maar ben je helaas net de negende die zich heeft aangemeld? Dan zorg ik dat je bovenaan de lijst staat voor de volgende keer, wat betekent dat jij voorrang hebt.

Denk jij nu: ja dit lijkt mij supergaaf, laat dit dan in onderstaande reactie weten en ook wanneer jij zou kunnen, dan kan ik beginnen met inventariseren en plannen. Ik wil hiermee beginnen vanaf juni. Want dan is ons huis waarschijnlijk klaar voor visite! Voor meer informatie kun je kijken onder het kopje Chicklitchicks. Hopelijk ontmoet ik jou binnenkort op een van deze leuke meetings!

Groetjes en een dikke x!

-Lianne

Volg:
Share:

10 Comments

 1. 20 april 2018 / 18:29

  Wat gaaf zeg! Ik hoop dat je snel gezellige mensen over de vloer krijgt 😀

  • Lianne
   Auteur
   21 april 2018 / 19:48

   Dank je! Ja dat hoop ik ook 😀

  • Lianne
   Auteur
   21 april 2018 / 19:49

   Dank je wel Giovanna! Misschien sluit je ooit wel een keer aan 😉

 2. 25 april 2018 / 12:27

  Super tof idee!! Ik heb wel interesse maar helaas is alkmaar niet langs de deur. Ik ga erover nadenken want ik ben helemaal enthousiast en zou zo graag weer meer fictie willen schrijven.

  • Lianne
   Auteur
   25 april 2018 / 12:41

   Hoi Jeanine! Leuk dat je interesse hebt 🙂 Daarom houd ik de kosten ook laag, omdat ik weet dat veel mensen graag willen maar dat ze er toch een flink eind voor moeten reizen. Je bent altijd welkom als je interesse hebt en je mag altijd een mailtje sturen voor meer info 🙂

   • 26 april 2018 / 20:39

    Ik denk dat ik dat ga doen! Altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen en op schrijfgebied ken ik er nog erg weinig in real life. Kan ik er gelijk een leuk dagje van maken!

    Liefs

    • Lianne
     Auteur
     26 april 2018 / 23:19

     Wat leuk Jeanine! Er komt snel een mailtje jouw kant op 🙂

  • Lianne
   Auteur
   26 april 2018 / 13:17

   Dank je wel Jorinde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *