Introducing Liannes Letters

Wie begint er nou een blog op vrijdag de 13e? Ja nou, ik dus…

En nog idioter, wie begint er nou een blog terwijl ze middenin een verhuizing zit? Oké, niet zo slim van moi. Of misschien juist wel. Dat betekent dat ik gemotiveerd genoeg ben om onder welke omstandigheden dan ook, gewoon even een blog te beginnen. Goed nieuws: omdat mijn eerste blog nu online is, is mijn website helemaal klaar. Ik ben hartstikke trots! Het is mijn eigen, persoonlijke stukje op het wereldwijde web. Zie dit maar als een kennismakingsblog en ik geef jullie graag een introductie over mij en Liannes Letters. Scroll omlaag, zou ik zeggen 🙂

Wie ben ik?

Ik ben het rozeliefhebbende, sushiverslaafde, countryluisterende, kattenknuffelende, feelgoodschrijvende brein achter Liannes Letters. Als je meer over me wilt weten, kun je het kopje Over mij aanklikken, dat bespaart weer tijd met typen. Ik heb al eens eerder een blog gehad, onder mijn naam Lianne Reijntjes. Dit was de gratis variant van WordPress en is niet zo mooi uitgewerkt als deze. Doordat ik geen vastigheid qua schrijven en weinig bezoekers had, verloor ik de zin om te bloggen. Nu wil ik het helemaal opnieuw en anders aanpakken!

Wat doe ik?

Ik ben feelgoodschrijfster en ik heb begin dit jaar een eigen bedrijf gestart, waarin ik werk doe wat alles met schrijven en taal te maken heeft. Ik ben (tekst)schrijver, schrijfcoach, redacteur en manuscriptbeoordelaar. Wat dit allemaal precies inhoudt, kun je lezen als je het kopje Samenwerken aanklikt. Deze website is niet alleen een blog, maar ook om mijn diensten aan te bieden en bekendheid te weven als schrijver. En gewoon, omdat ik schrijven leuk vind om te doen 🙂

Waarom ben ik Liannes Letters begonnen?

Al sinds de basisschool wist ik dat ik goed was in taal en schrijven. Daarbij vond ik het hartstikke leuk om er meer mee te doen, en is het echt een passie geworden. Helaas zat ik op het vmbo, en was er niet echt veel keus om daarin een opleiding te gaan doen. Dus werd het verzorging, maar ik merkte toch dat ik meer wilde doen met mijn passie en waar mijn hart daadwerkelijk warm van liep. Daarom ben ik sinds begin dit jaar Liannes Letters begonnen. Dat was ontzettend spannend, maar ook zo enorm fijn dat ik eindelijk deze stap gezet heb!

Wat kun je op mijn blog verwachten?

Eigenlijk zo’n beetje alles. Het wordt een beetje hetzelfde als op mijn vorige blog, maar nu met een planning: elke maandag en vrijdag (als ik inspiratie te over heb en meer wil, kan hier in de toekomst altijd een dag bijkomen) komt er een nieuwe blog online. Hier vind je:

 • Persoonlijke dingen
 • Wat mij bezighoudt en wat ik meegemaakt heb
 • Hersenspinsels
 • Het schrijfproces van mijn boek
 • Tips en lijstjes over vanalles en nog wat
 • Blogtags
 • Vragenlijsten
 • Inspirerende artikelen
 • En nog veel meer! Aan inspiratie geen gebrek 😉

En verder…

Ik heb ontzettend leuke plannen! Er komt een leuk idee aan voor mede chicklit/feelgoodschrijfsters waar ik mee bezig ben. Ook zal ik jullie up to date houden over mijn schrijfproces en verhaal/manuscript. Hou mijn website goed in de gaten voor nieuwtjes en maandag komt de allereerste (echte) blog online, dus stay tuned 😉

Groetjes en een dikke x!

-Lianne

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 13 april 2018 / 16:56

  Wauw, Lianne! Wat ziet je website er geweldig mooi uit! Heel professioneel, lekker roze en gewoon helemaal jou volgens mij 🙂 Ik vind het zo stoer dat je deze stap hebt gezet en de passie en het enthousiasme stralen gewoon echt van je website af. Supertrots op jou, zeker omdat je je site ook nog eens midden in een drukke verhuizing hebt opgezet! ♥ You go girl! Ik wens je heel veel geluk met je eigen onderneming, je eigen website én in jullie nieuwe huisje natuurlijk ♥

  • Lianne
   Auteur
   13 april 2018 / 21:34

   Dank je wel voor je lieve reactie! Ja dit is echt helemaal mij en ik heb al zo’n leuke en lieve reacties gekregen <3 Over dat het echt mij is en echt persoonlijkheid uitstraalt gemixt met zakelijk. Ik ben echt zo trots! Heb echt zin om weer lekker te gaan bloggen. Want dat gaat gewoon door, verhuizing of niet 😉

 2. 15 april 2018 / 18:57

  Gefeliciteerd met je nieuwe website Lianne!! Hij ziet er prachtig uit!
  En wat een leuke, vrolijke en enthousiaste eerste blog heb je geschreven.
  Lekker genieten van je prachtige site én je nieuwe huis! 🙂

  • Lianne
   Auteur
   16 april 2018 / 11:11

   Dank je wel Giovanna, wat een lieve reactie! Ja inderdaad, dat komt zeker goed 🙂 Is wel heel druk hoor, nu zo alles in een keer! Maar wel heel fijn dat het nu allemaal gebeurt en ook gewoon klaar is.

 3. 8 mei 2018 / 22:30

  Ik heb je blog vandaag ontdekt. Prachtige website! En zo gaaf dat jij ook een boek schrijft. Geniet van je blog en het schrijven!

  • Lianne
   Auteur
   9 mei 2018 / 11:37

   Dank je wel Darina! Jouw site en logo zien er ook zo leuk uit 🙂 Met wat voor boek ben jij op dit moment bezig?

 4. 14 juni 2018 / 10:52

  Leuke blog, ik ben ook gek op roze dus ik ga je zeker volgen! Succes met je bedrijf en je nieuwe huisje 🙂

  • Lianne
   Auteur
   14 juni 2018 / 11:37

   Bedankt voor je reactie Esmeralda! Superleuk dat je gaat volgen 🙂 Ik zal ook even bij jou gaan kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *